LASTİK İŞ

İLÇE BAŞKANLARI ANKARA'YA GİDİYOR

Asayiş 11.02.2020 - 11:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İLÇE BAŞKANLARI ANKARA'YA GİDİYOR

AK Parti önceki dönem ilçe başkanları Ankara'ya gidiyor.

Önceki dönem ilçe başkanları toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evsahipliğinde AK Parti Genel Merkezinde 20 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek. Kocaeli ile birlikte Yolava ve Sakarya ilçe başkanları da toplantıda yer alacak   AK Parti'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "AK Parti Kocaeli İl Başkanımız  Mehmet Ellibeş’in cumartesi günü bir araya geldiği ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşekkür belgelerini takdim ettiği önceki dönem ilçe başkanlarımız Ankara’ya gidiyor. Siyasette vefanın adı olan AK Parti’de milletimize hizmetkarlık yolunda eski-yeni ayrımı olmadığının bir ifadesi olan önceki dönem ilçe başkanları toplantısı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın evsahipliğinde AK Parti Genel Merkezinde 20 Şubat 2020 Perşembe günü gerçekleşecek. Kocaeli ile birlikte Yalova ve Sakarya ilçe başkanları da toplantıda yer alacak."
AK Parti önceki dönem ilçe başkanları Ankara'ya gidiyor.

Önceki dönem ilçe başkanları toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evsahipliğinde AK Parti Genel Merkezinde 20 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek. Kocaeli ile birlikte Yolava ve Sakarya ilçe başkanları da toplantıda yer alacak

 

AK Parti'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"AK Parti Kocaeli İl Başkanımız  Mehmet Ellibeş’in cumartesi günü bir araya geldiği ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşekkür belgelerini takdim ettiği önceki dönem ilçe başkanlarımız Ankara’ya gidiyor.
Siyasette vefanın adı olan AK Parti’de milletimize hizmetkarlık yolunda eski-yeni ayrımı olmadığının bir ifadesi olan önceki dönem ilçe başkanları toplantısı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın evsahipliğinde AK Parti Genel Merkezinde 20 Şubat 2020 Perşembe günü gerçekleşecek. Kocaeli ile birlikte Yalova ve Sakarya ilçe başkanları da toplantıda yer alacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.