LASTİK İŞ
ismail

İLÇE DERBİSİ HİSAREYN STADI'NDA

Spor 18.10.2017 - 20:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İLÇE DERBİSİ HİSAREYN STADI'NDA

Kocaeli Birinci Amatör Küme B Grubu’nda hafta sonu ilçe derbisi heyecanı yaşanacak

21 Ekim Cunartersi günü saat 14.00 da Hisareyn Stadı’nda oynanacak olan Hisareynspor-Şirinköyspor maçı, haftanın sonucu en çok merak edilen maç olarak ön plana çıkıyor   İKİ TESTİDEN BİRİ KIRILACAK Sezona iyi başlayamayan Şirinköyspor, Hisareynspor’a nazaran daha dezavantajlı. Şirinköyspor oynadığı 3 maçta sabece bir beraberlik elde ederken, Hisaryenspor ise 3 maçta 2 galibiyet alarak, 6 puanla 4’üncü sırada yer alıyor. İki testiden birinin kırılacağı maç, 21 Ekim Cunartersi günü saat 14.00 da Hisareyn Stadı’nda oynanacak. Hisareynspor Kulüp Başkanı Celal Kaba ve Şirinköyspor Kulüp Başkanı Vedat Karabulut, maçın centilmence geçmesi dileğinde bulunarak, hak edenin kazanmasını arzuladıklarını dile getirdiler. Şirinköyspor’un en büyük dezavantajı ise kaleci Batuhan’ın geçen hafta sakatlanarak hastanelik olması oldu. Zaten kelede sıkıntı yaşayan Şirinköyspor’un, cumartesi gününe kadar bu soruna bir çare bulması gerekiyor.    
Kocaeli Birinci Amatör Küme B Grubu’nda hafta sonu ilçe derbisi heyecanı yaşanacak

21 Ekim Cunartersi günü saat 14.00 da Hisareyn Stadı’nda oynanacak olan Hisareynspor-Şirinköyspor maçı, haftanın sonucu en çok merak edilen maç olarak ön plana çıkıyor

 

İKİ TESTİDEN BİRİ KIRILACAK

Sezona iyi başlayamayan Şirinköyspor, Hisareynspor’a nazaran daha dezavantajlı. Şirinköyspor oynadığı 3 maçta sabece bir beraberlik elde ederken, Hisaryenspor ise 3 maçta 2 galibiyet alarak, 6 puanla 4’üncü sırada yer alıyor. İki testiden birinin kırılacağı maç, 21 Ekim Cunartersi günü saat 14.00 da Hisareyn Stadı’nda oynanacak. Hisareynspor Kulüp Başkanı Celal Kaba ve Şirinköyspor Kulüp Başkanı Vedat Karabulut, maçın centilmence geçmesi dileğinde bulunarak, hak edenin kazanmasını arzuladıklarını dile getirdiler. Şirinköyspor’un en büyük dezavantajı ise kaleci Batuhan’ın geçen hafta sakatlanarak hastanelik olması oldu. Zaten kelede sıkıntı yaşayan Şirinköyspor’un, cumartesi gününe kadar bu soruna bir çare bulması gerekiyor.  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.