İLÇE SAĞLIK DENETİMDE

Sağlık 19.10.2020 - 16:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

İLÇE SAĞLIK DENETİMDE

Gölcük İlçe Sağlık müdürlüğü Değirmendere'de koronavirüs nedeniyle işletmeleri denetledi.

Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Covid-19 tedbirleri kapsamında Dr.Filiz Adanur ve Sağlık memuru Oktay Tuna tarafından Değirmendere’de bulunan işletmelere denetim gerçekleştirildi. Çalışanlara ve müşterilere maske, hijyen ve sosyal mesafeye uymaları konusunda bilgilendirme yapıldı. #sağlıklıkalkocaeli Korona bilgilendirmesi yapıyorlar İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanları tarafından Gölcük Anıtpark’ta açılan stantta vatandaşlara Covid-19 hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı.Hastalıktan korunma ve yayılımını önlemek için doğru maske kullanımı ve el hijyenin önemi anlatıldı.
Gölcük İlçe Sağlık müdürlüğü Değirmendere'de koronavirüs nedeniyle işletmeleri denetledi.

Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre;

Covid-19 tedbirleri kapsamında Dr.Filiz Adanur ve Sağlık memuru Oktay Tuna tarafından Değirmendere’de bulunan işletmelere denetim gerçekleştirildi. Çalışanlara ve müşterilere maske, hijyen ve sosyal mesafeye uymaları konusunda bilgilendirme yapıldı. #sağlıklıkalkocaeli

Korona bilgilendirmesi yapıyorlar

İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanları tarafından Gölcük Anıtpark’ta açılan stantta vatandaşlara Covid-19 hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı.Hastalıktan korunma ve yayılımını önlemek için doğru maske kullanımı ve el hijyenin önemi anlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.