LASTİK İŞ

İLÇEMİZDE Kİ SURİYELİLER TÜRK VATANDAŞI OLUYOR

Gölcük 19.03.2018 - 19:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İLÇEMİZDE Kİ SURİYELİLER TÜRK VATANDAŞI OLUYOR

Suriyeliler Türk vatandaşı olmak için müracaatlarına devam ediyor. İlçemizde yaşayan bazı Suriyeliler Türk vatandaşı olarak Tük kimlik kartlarını aldı.

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan bilgilendirmede, 2010-2017 arasında toplam 94 bin 204 kişinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçtiğini, bu kişilerden 12 bin 242’sinin Suriye Arap Cumhuriyeti’nden Türkiye’ye geldiğini bildirdi. Bilgilendirmede, 1 Ocak 2017’den itibaren bin 913 kişinin Türkiye vatandaşlığına geçtiği kaydedildi. İlçemi,zde yaşayan Suriyelilerden bir kızmının Türk vatandaşı olmak için müracat ettiği bir kısmının ise Türkiye vatandaşı olduğu belirtildi. Vatandaşlığa geçen Suriyelilere Türk kimlik kartları verildi.
Suriyeliler Türk vatandaşı olmak için müracaatlarına devam ediyor. İlçemizde yaşayan bazı Suriyeliler Türk vatandaşı olarak Tük kimlik kartlarını aldı.

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan bilgilendirmede, 2010-2017 arasında toplam 94 bin 204 kişinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçtiğini, bu kişilerden 12 bin 242’sinin Suriye Arap Cumhuriyeti’nden Türkiye’ye geldiğini bildirdi. Bilgilendirmede, 1 Ocak 2017’den itibaren bin 913 kişinin Türkiye vatandaşlığına geçtiği kaydedildi.

İlçemi,zde yaşayan Suriyelilerden bir kızmının Türk vatandaşı olmak için müracat ettiği bir kısmının ise Türkiye vatandaşı olduğu belirtildi. Vatandaşlığa geçen Suriyelilere Türk kimlik kartları verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.