‘İLÇEMİZDEKİ YATIRIMLAR İYİ DURUMDA’

Asayiş 09.10.2020 - 17:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

‘İLÇEMİZDEKİ YATIRIMLAR İYİ DURUMDA’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, Gölcük’te eksik görülen konular, ilçe yatırımları, ilçenin ticari hayatı ve köylerdeki tarımsal çalışmalarla ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu.

Başkan Çakır, açıklamasında “Gölcük’te eksikler derken ilçemizde bir fakültenin olmasını istiyoruz. Bunun da çalışmaları devam etmekte. Sosyal hayat açısından da sinema, tiyatro gibi etkinliklerin yapılabileceği alanlara ihtiyaç var. Planlama içerisinde, eksik görülen konulara istinaden hazırlıkların yapıldığını biliyoruz. En kısa zamanda giderilmesi için yapılan çalışmalar var. Bu çalışmalar bittiği zaman halkımıza güzel bir Gölcük verilmiş olacaktır” dedi. ‘ESNAFIMIZIN BİRÇOK SIKINTISI SONA ERMİŞ OLACAK’ Başkan Çakır, sözlerine devam ederek Gölcük’ün ticari hayatına değindi ve “Biz öncelikle Gölcük halkının nabzını tutuyoruz. Halkımızın eksik gördüğü konuların giderilmesi adına çalışma yapıyoruz. Esnaflar daha çok Gölcük’ten alışveriş yapılmasını istiyor. Halkımızın İzmit’ten değil de Gölcük’ten alışveriş yapılmasını talep ediyorlar. Yakın olmasından ötürü de İzmit’in tercih edildiğini dile getirmekteler. Belediye Başkanımız da bu konu ile ilgili olarak çalışmalarını yapıyor. Halkımızı burada tuttuğumuz zaman esnafımızın birçok sıkıntısı sona ermiş olacaktır” dedi. ‘İLÇEMİZDEKİ YATIRIMLAR İYİ DURUMDA’ Açıklamasını sürdüren Başkan Çakır, yatırımlara da değindi ve “Millet Bahçesi için adımlar atılıyor. Koray Aydın Parkı’nın yanındaki alanda yapılacak olan Millet Bahçesi bittiği zaman oldukça güzel bir alanımız olacak. Asfalt ve kaldırım çalışmaları sürüyor. D-130 Karayolu’nun bozulan bölümlerinde asfalt dökülerek sıkıntılı durum gideriliyor. Aynı zamanda, yeni yapılan bir hastanemiz ve Donanma Caddesi üzerinde bulunan semt polikliniği var. İkisinin de çalışmaları sürüyor. Aile sağlığı merkezleri de yapılıyor ve onlar da mahallelerdeki sakinlerimizin sağlık konusundaki eksiklerini giderecek. Şu an ilçemizde yatırımların iyi durumda olduğunu söyleyebiliriz” dedi. ‘DEVLETİMİZİN BÜYÜK BİR TEŞVİKİ SÖZ KONUSU’ Başkan Çakır, sözlerinin sonunda ise köylere değindi ve “Şehirlerde nüfus artışının çok fazla olduğunu, köylerin şehirlere inmesi ile bu artışın daha da gözle görülür olduğunu görmekteyiz. Bu durum, şehir nüfusunu arttırdığı gibi şehir hizmetlerini aksatabiliyor. Köyleri çekici hale getirip nüfusu bu bölümlerde de tutmalıyız. Pandemiyi de fırsat bilerek insanların köylerine giderek üretim yapmasını teşvik etmemiz gerekir. Köylerde üretimin artmasının öncelikle insanlığa büyük bir faydası var. Çiftçilik, hayvancılık, arıcılık gibi faaliyetlerin oldukça büyük önemi var. Devletimizin de bu konuda büyük bir teşviki söz konusu. Köylerin işlevinin arttırılması gerektiğini düşünüyorum. Köylerdeki kazanç, şehirdeki kazancın on katıdır. Köylerde ne üretmek istiyorlarsa o konuda ders almalı, profesyonelce iş yapmaları gerekir. Üreten 20 köyün olduğunu düşünelim, pazar sorununun hiç olmadığını görürüz. Yeter ki üretim olsun. Pandemide hem hastalıktan uzak hem de köylerinde üretim yapmış olacaklar” dedi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, Gölcük’te eksik görülen konular, ilçe yatırımları, ilçenin ticari hayatı ve köylerdeki tarımsal çalışmalarla ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu.

Başkan Çakır, açıklamasında “Gölcük’te eksikler derken ilçemizde bir fakültenin olmasını istiyoruz. Bunun da çalışmaları devam etmekte. Sosyal hayat açısından da sinema, tiyatro gibi etkinliklerin yapılabileceği alanlara ihtiyaç var. Planlama içerisinde, eksik görülen konulara istinaden hazırlıkların yapıldığını biliyoruz. En kısa zamanda giderilmesi için yapılan çalışmalar var. Bu çalışmalar bittiği zaman halkımıza güzel bir Gölcük verilmiş olacaktır” dedi.

‘ESNAFIMIZIN BİRÇOK SIKINTISI SONA ERMİŞ OLACAK’

Başkan Çakır, sözlerine devam ederek Gölcük’ün ticari hayatına değindi ve “Biz öncelikle Gölcük halkının nabzını tutuyoruz. Halkımızın eksik gördüğü konuların giderilmesi adına çalışma yapıyoruz. Esnaflar daha çok Gölcük’ten alışveriş yapılmasını istiyor. Halkımızın İzmit’ten değil de Gölcük’ten alışveriş yapılmasını talep ediyorlar. Yakın olmasından ötürü de İzmit’in tercih edildiğini dile getirmekteler. Belediye Başkanımız da bu konu ile ilgili olarak çalışmalarını yapıyor. Halkımızı burada tuttuğumuz zaman esnafımızın birçok sıkıntısı sona ermiş olacaktır” dedi.

‘İLÇEMİZDEKİ YATIRIMLAR İYİ DURUMDA’

Açıklamasını sürdüren Başkan Çakır, yatırımlara da değindi ve “Millet Bahçesi için adımlar atılıyor. Koray Aydın Parkı’nın yanındaki alanda yapılacak olan Millet Bahçesi bittiği zaman oldukça güzel bir alanımız olacak. Asfalt ve kaldırım çalışmaları sürüyor. D-130 Karayolu’nun bozulan bölümlerinde asfalt dökülerek sıkıntılı durum gideriliyor. Aynı zamanda, yeni yapılan bir hastanemiz ve Donanma Caddesi üzerinde bulunan semt polikliniği var. İkisinin de çalışmaları sürüyor. Aile sağlığı merkezleri de yapılıyor ve onlar da mahallelerdeki sakinlerimizin sağlık konusundaki eksiklerini giderecek. Şu an ilçemizde yatırımların iyi durumda olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

‘DEVLETİMİZİN BÜYÜK BİR TEŞVİKİ SÖZ KONUSU’

Başkan Çakır, sözlerinin sonunda ise köylere değindi ve “Şehirlerde nüfus artışının çok fazla olduğunu, köylerin şehirlere inmesi ile bu artışın daha da gözle görülür olduğunu görmekteyiz. Bu durum, şehir nüfusunu arttırdığı gibi şehir hizmetlerini aksatabiliyor. Köyleri çekici hale getirip nüfusu bu bölümlerde de tutmalıyız. Pandemiyi de fırsat bilerek insanların köylerine giderek üretim yapmasını teşvik etmemiz gerekir. Köylerde üretimin artmasının öncelikle insanlığa büyük bir faydası var. Çiftçilik, hayvancılık, arıcılık gibi faaliyetlerin oldukça büyük önemi var. Devletimizin de bu konuda büyük bir teşviki söz konusu. Köylerin işlevinin arttırılması gerektiğini düşünüyorum. Köylerdeki kazanç, şehirdeki kazancın on katıdır. Köylerde ne üretmek istiyorlarsa o konuda ders almalı, profesyonelce iş yapmaları gerekir. Üreten 20 köyün olduğunu düşünelim, pazar sorununun hiç olmadığını görürüz. Yeter ki üretim olsun. Pandemide hem hastalıktan uzak hem de köylerinde üretim yapmış olacaklar” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.