İLÇEMİZİN GURUR KAYNAĞI OLDUNUZ

Spor 28.03.2018 - 17:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İLÇEMİZİN GURUR KAYNAĞI OLDUNUZ

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenen Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası'nda finalde Brezilya temsilcisine yenilerek Dünya ikincisi olan Kocaeli Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Takımı ve okul idarecileri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeşi makamında ziyaret etti.

Okullar Arası Futsal Türkiye şampiyonu olan Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası'nda da Milli Takım formasıyla katılarak Dünya 2.si olmuştu. İşte bu büyük başarıyı yakalayan gururumuz kızlarımız Gölcük'e gelir gelmez ilk olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret ederek bu büyük gururu paylaştılar. Ziyarete, Okul Müdürü Zeki Kalaç ile okul futsal takımı katıldı.  İsrail'de yapılan yarışma hakkında bilgi veren okul müdürü Zeki Kalaç, hedeflerinin bir sonraki şampiyonada Dünya Şampiyonu olmak olduğunu belirterek, Başkan Ellibeş'e verdiği tüm destek ve katkılar için teşekkür etti. Başkan Ellibeş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Gölcük'ün hem spor alanında, hem de kültürel alandaki yarışmalarda başarı grafiğini her yıl daha da artırdığını, Gölcük'teki okulların başarılarıyla büyük gurur yaşadıklarını söyledi. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Dünya ikincisi olan kızların Gölcük'ün gurur kaynağı olduğunu, alınan başarı için hem öğrencileri hem de okul idarecilerini tebrik eden Başkan Ellibeş, belediye olarak tüm okullara bu tür yarışmalardaki desteklerinin artarak devam edeceğinin altını çizdi.
Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından düzenlenen Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası'nda finalde Brezilya temsilcisine yenilerek Dünya ikincisi olan Kocaeli Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Takımı ve okul idarecileri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeşi makamında ziyaret etti.
Okullar Arası Futsal Türkiye şampiyonu olan Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası'nda da Milli Takım formasıyla katılarak Dünya 2.si olmuştu. İşte bu büyük başarıyı yakalayan gururumuz kızlarımız Gölcük'e gelir gelmez ilk olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret ederek bu büyük gururu paylaştılar. Ziyarete, Okul Müdürü Zeki Kalaç ile okul futsal takımı katıldı. 
İsrail'de yapılan yarışma hakkında bilgi veren okul müdürü Zeki Kalaç, hedeflerinin bir sonraki şampiyonada Dünya Şampiyonu olmak olduğunu belirterek, Başkan Ellibeş'e verdiği tüm destek ve katkılar için teşekkür etti. Başkan Ellibeş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Gölcük'ün hem spor alanında, hem de kültürel alandaki yarışmalarda başarı grafiğini her yıl daha da artırdığını, Gölcük'teki okulların başarılarıyla büyük gurur yaşadıklarını söyledi. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Dünya ikincisi olan kızların Gölcük'ün gurur kaynağı olduğunu, alınan başarı için hem öğrencileri hem de okul idarecilerini tebrik eden Başkan Ellibeş, belediye olarak tüm okullara bu tür yarışmalardaki desteklerinin artarak devam edeceğinin altını çizdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.