LASTİK İŞ

İLÇEMİZİN GURURU OLDU

Gündem 18.10.2018 - 17:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İLÇEMİZİN GURURU OLDU

Geçtiğimiz aylarda ilimizde yapılan Tarımda Genç Girişimci Kadınlar isimli yarışmada, kendi projesi ile birincilik kazanarak ilimizi ülke çapında temsil etmeye hak kazanan Aynur Ormancı, Ankara’da yapılan yarışmada üçüncü oldu. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “İlçemiz adına büyük bir gurur kaynağı” dedi.

 Geride bıraktığımız aylarda ilimizde yapılan Tarımda Genç Girişimci Kadın Projesi adlı çalışmanın ardından yapılan yarışmada, “İstiridye Mantarı” isimli projesi ile birincilik elde eden ve ilimizi ülke genelinde yapılan yarışmada temsil etme hakkı kazanan Aynur Ormancı, geçtiğimiz günlerde Ankara’da yapılan yarışma sonucunda Türkiye üçüncüsü olarak hem ilimize hem de ilçemize büyük bir gurur yaşattı. Ormancı, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nebahat Hocaoğlu ile birlikte Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı ziyaret ederek konu hakkında bilgiler verdi. İSTİRİDYE MANTARI BİRİNCİ SEÇİLMİŞTİ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile KOSGEB’in ortaklaşa düzenlediği “Tarımda Genç Girişimci Kadınlar” çalışması çerçevesinde, İzmit’te girişimci kadınlara yönelik bir eğitim verilmişti. Gölcük’ten 4 kadın girişimcinin katıldığı eğitime, Kocaeli ve ilçelerinden toplam 93 kişi katıldı. Eğitim sonunda ise bir proje yarışması yapıldı. Bu yarışmada ilk ikiyi ilçemiz kazanmış ve Aynur Ormancı, “İstiridye Mantarı” isimli projesi ile birincilik elde etmişti. DİĞER KADIN ÇİFTÇİLERİMİZE ÖRNEK OLUR Projesiyle Türkiye üçüncüsü olan Aynur Ormancı, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nebahat Hocaoğlu ile birlikte Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı ziyaret etti. Kaymakam Altıntaş, konu hakkında yaptığı açıklamada “Gölcük Hisareyn’den Aynur Ormancı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca düzenlenen Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Projesi’nde Türkiye üçüncüsü olarak Ankara’da ödüllendirildi. Sayın Cumhurbaşkanımızın eşinden bu ödülü, plaketi aldı. Kendisiyle gurur duyuyoruz. İnşallah diğer kadın çiftçilerimize örnek olur diyoruz. Gerek Aynur hanımın gerekse de İlçe Tarım Müdürlüğü’nün büyük emek ve katkıları var. Kendilerini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
Geçtiğimiz aylarda ilimizde yapılan Tarımda Genç Girişimci Kadınlar isimli yarışmada, kendi projesi ile birincilik kazanarak ilimizi ülke çapında temsil etmeye hak kazanan Aynur Ormancı, Ankara’da yapılan yarışmada üçüncü oldu. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “İlçemiz adına büyük bir gurur kaynağı” dedi.

 Geride bıraktığımız aylarda ilimizde yapılan Tarımda Genç Girişimci Kadın Projesi adlı çalışmanın ardından yapılan yarışmada, “İstiridye Mantarı” isimli projesi ile birincilik elde eden ve ilimizi ülke genelinde yapılan yarışmada temsil etme hakkı kazanan Aynur Ormancı, geçtiğimiz günlerde Ankara’da yapılan yarışma sonucunda Türkiye üçüncüsü olarak hem ilimize hem de ilçemize büyük bir gurur yaşattı. Ormancı, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nebahat Hocaoğlu ile birlikte Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı ziyaret ederek konu hakkında bilgiler verdi.

İSTİRİDYE MANTARI BİRİNCİ SEÇİLMİŞTİ
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile KOSGEB’in ortaklaşa düzenlediği “Tarımda Genç Girişimci Kadınlar” çalışması çerçevesinde, İzmit’te girişimci kadınlara yönelik bir eğitim verilmişti. Gölcük’ten 4 kadın girişimcinin katıldığı eğitime, Kocaeli ve ilçelerinden toplam 93 kişi katıldı. Eğitim sonunda ise bir proje yarışması yapıldı. Bu yarışmada ilk ikiyi ilçemiz kazanmış ve Aynur Ormancı, “İstiridye Mantarı” isimli projesi ile birincilik elde etmişti.

DİĞER KADIN ÇİFTÇİLERİMİZE ÖRNEK OLUR
Projesiyle Türkiye üçüncüsü olan Aynur Ormancı, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nebahat Hocaoğlu ile birlikte Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı ziyaret etti. Kaymakam Altıntaş, konu hakkında yaptığı açıklamada “Gölcük Hisareyn’den Aynur Ormancı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca düzenlenen Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Projesi’nde Türkiye üçüncüsü olarak Ankara’da ödüllendirildi. Sayın Cumhurbaşkanımızın eşinden bu ödülü, plaketi aldı. Kendisiyle gurur duyuyoruz. İnşallah diğer kadın çiftçilerimize örnek olur diyoruz. Gerek Aynur hanımın gerekse de İlçe Tarım Müdürlüğü’nün büyük emek ve katkıları var. Kendilerini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.