LASTİK İŞ
ismail

İLÇEMİZİN GURURU OLDULAR

Eğitim 30.07.2015 - 12:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İLÇEMİZİN GURURU OLDULAR

İlçemizin başarılı okulları arasında yer alan ve her yıl bu başarısını üzerine koyarak devam ettiren Gölcük Anadolu Lisesi ve Değirmendere Hacı Halit Erkut Lisesi öğrencileri Üniversite girişinde yüksek başarı gösterdiler.

YÜZDE DOKSAN SEKİZ BAŞARI Gölcük Anadolu Lisesi önce ki gün açıklanan Üniversite yerleştirme başarısında %98 gibi son derece önemli ve ilçemiz adına da gurur verici bir başarıya imza atarak haklı bir övgünün sahibi oldu. Disiplinli çalışmaları ve eğitim camiasının öğrencileriyle bütünleşerek gösterdiği istikrarlı grafikle önemli bir başarıya imza attı. YÜZDE YETMİŞ  Değirmendere Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesi bu yıl 2. mezunlarımızı verdi. Sonradan Anadolu Lisesine dönüşme dezavantajına rağmen disiplinli ve özverili bir çalışma sonucunda ellerindeki imkanları en iyi bir şekilde kullanarak 2015 Üniversite Yerleştirme başarısında yaklaşık %70 gibi bir başarı elde etmiş bulunuyor.
İlçemizin başarılı okulları arasında yer alan ve her yıl bu başarısını üzerine koyarak devam ettiren Gölcük Anadolu Lisesi ve Değirmendere Hacı Halit Erkut Lisesi öğrencileri Üniversite girişinde yüksek başarı gösterdiler.

YÜZDE DOKSAN SEKİZ BAŞARI
Gölcük Anadolu Lisesi önce ki gün açıklanan Üniversite yerleştirme başarısında %98 gibi son derece önemli ve ilçemiz adına da gurur verici bir başarıya imza atarak haklı bir övgünün sahibi oldu. Disiplinli çalışmaları ve eğitim camiasının öğrencileriyle bütünleşerek gösterdiği istikrarlı grafikle önemli bir başarıya imza attı.
YÜZDE YETMİŞ 
Değirmendere Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesi bu yıl 2. mezunlarımızı verdi. Sonradan Anadolu Lisesine dönüşme dezavantajına rağmen disiplinli ve özverili bir çalışma sonucunda ellerindeki imkanları en iyi bir şekilde kullanarak 2015 Üniversite Yerleştirme başarısında yaklaşık %70 gibi bir başarı elde etmiş bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.