LASTİK İŞ

İLİM YAYMA CEMİYETİ 70. YILINDA

Gündem 11.10.2020 - 10:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

İLİM YAYMA CEMİYETİ 70. YILINDA

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Mustafa Adem Demir tarafından yapılan açıklama;     İlim Yayma Cemiyeti 70. Yılına Merhaba Dedi   İlim Yayma Cemiyeti 11.10.1951 tarihinde 68 gönül insanı tarafından İlme hizmet bir ibadettir şuuru ve yeni bir medeniyet ideali ile kuruldu. Cemiyetin 69 yıllık tarihi gerçek bir ilim, irfan, fazilet ve adalet mücadelesinin tarihidir. Kurulduğu günden beri hiç sönmeyen bu ocak giderek daha da büyüyen bir iman ve inanç ateşini harlamaktadır. Cemiyetimiz,  fitnenin, fesatın, ayrıştıranların, bölenlerin değil, istişare edenlerin, birleştirenlerin ve kucaklaştıranların yuvası olmuştur. Cemiyetimiz yerli ve milli aklın rehberliğinde memleket adına büyük ideallerin kurulduğu yer olmuştur.    Bugün İlim Yayma Cemiyetimiz ülkemizin her bölgesinde yer alan 173 şube, 185 öğrenci yurdu ve 80 eğitim merkezi ile İnsan yetiştirmek için fedakarca  mücadelesini sürdüren en köklü sivil toplum kuruluşudur. Kamu Yararına derneklerden en önemlisi,  birlik ve beraberliğimizin teminatı olan Cemiyetimiz, Milli ve Manevi değerlerimize bağlı vatanını ve milletini seven nesiller yetiştiren bir çatı kurum olarak daha nice yıllar hizmet verecektir.    Bu vesile ile cemiyetimize emeği geçmiş tüm büyüklerimizi hayırla yâd ederken, hali hazırda gece gündüz gayretle çalışan mensuplarımıza kolaylıklar diliyoruz. İlim Yayma Cemiyetimize 70 yıldır her türlü desteği veren Aziz Milletimize de hassaten şükranlarımızı sunarız.
İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Mustafa Adem Demir tarafından yapılan açıklama;
 
 
İlim Yayma Cemiyeti 70. Yılına Merhaba Dedi
 
İlim Yayma Cemiyeti 11.10.1951 tarihinde 68 gönül insanı tarafından İlme hizmet bir ibadettir şuuru ve yeni bir medeniyet ideali ile kuruldu. Cemiyetin 69 yıllık tarihi gerçek bir ilim, irfan, fazilet ve adalet mücadelesinin tarihidir. Kurulduğu günden beri hiç sönmeyen bu ocak giderek daha da büyüyen bir iman ve inanç ateşini harlamaktadır. Cemiyetimiz,  fitnenin, fesatın, ayrıştıranların, bölenlerin değil, istişare edenlerin, birleştirenlerin ve kucaklaştıranların yuvası olmuştur. Cemiyetimiz yerli ve milli aklın rehberliğinde memleket adına büyük ideallerin kurulduğu yer olmuştur. 
 
Bugün İlim Yayma Cemiyetimiz ülkemizin her bölgesinde yer alan 173 şube, 185 öğrenci yurdu ve 80 eğitim merkezi ile İnsan yetiştirmek için fedakarca  mücadelesini sürdüren en köklü sivil toplum kuruluşudur. Kamu Yararına derneklerden en önemlisi,  birlik ve beraberliğimizin teminatı olan Cemiyetimiz, Milli ve Manevi değerlerimize bağlı vatanını ve milletini seven nesiller yetiştiren bir çatı kurum olarak daha nice yıllar hizmet verecektir. 
 
Bu vesile ile cemiyetimize emeği geçmiş tüm büyüklerimizi hayırla yâd ederken, hali hazırda gece gündüz gayretle çalışan mensuplarımıza kolaylıklar diliyoruz. İlim Yayma Cemiyetimize 70 yıldır her türlü desteği veren Aziz Milletimize de hassaten şükranlarımızı sunarız.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.