LASTİK İŞ

İLİM YAYMA CEMİYETİ YENİ YÖNETİMİNİ TANITIYOR

Gölcük 14.02.2019 - 17:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İLİM YAYMA CEMİYETİ YENİ YÖNETİMİNİ TANITIYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Mustafa Adem Demir ile yeni yönetimini kabul etti. Cemiyet yöneticileri kendilerine verdiği destek nedeniyle Başkan Ellibeş'e teşekkür etti.

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Mustafa Adem Demir ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ellibeş'i ziyaret etti. İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Mustafa Adem Demir, yaptıkları ziyarette yeni yönetimini tanıtarak, cemiyetin çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu. Demir, Yarım asrı aşan bir süredir nice hayırlı, bereketli ve güzel hizmetlere vesile olan İlim Yayma Cemiyeti günümüzde, Edirne'den Van'a kadar, Türkiye genelindeki şubeleri, öğrenci yurtları ve verdiği burslarıyla eğitim alanındaki çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir” dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Mustafa Adem Demir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür edip ,yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak İlim ve Eğitim yolunda başarılı hizmetlerde bulunan İlim Yayma Cemiyetini takdir ettiğini, Belediyemizin imkanları ölçüsünde bu güzel çalışmaya katkı ve destek vermeye dün olduğu gibi bu gün ve gelecekte de hazırız dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Mustafa Adem Demir ile yeni yönetimini kabul etti. Cemiyet yöneticileri kendilerine verdiği destek nedeniyle Başkan Ellibeş'e teşekkür etti.

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Mustafa Adem Demir ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ellibeş'i ziyaret etti. İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Mustafa Adem Demir, yaptıkları ziyarette yeni yönetimini tanıtarak, cemiyetin çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu. Demir, Yarım asrı aşan bir süredir nice hayırlı, bereketli ve güzel hizmetlere vesile olan İlim Yayma Cemiyeti günümüzde, Edirne'den Van'a kadar, Türkiye genelindeki şubeleri, öğrenci yurtları ve verdiği burslarıyla eğitim alanındaki çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Mustafa Adem Demir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür edip ,yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak İlim ve Eğitim yolunda başarılı hizmetlerde bulunan İlim Yayma Cemiyetini takdir ettiğini, Belediyemizin imkanları ölçüsünde bu güzel çalışmaya katkı ve destek vermeye dün olduğu gibi bu gün ve gelecekte de hazırız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.