LASTİK İŞ
ismail

İLK 6 AY SADECE ANNE SÜTÜ

Sağlık 05.10.2019 - 15:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İLK 6 AY SADECE ANNE SÜTÜ

1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde stant açıldı. B blok poliklinik katında "ilk 6 ay sadece anne sütü" ilkesiyle, Kadın Doğum Ebe ve Hemşireleri stantta yerlerini alarak anne sütü, emzirmenin önemi, emzirme teknikleri anlatıldı.

1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde stant açıldı. B blok poliklinik katında "ilk 6 ay sadece anne sütü" ilkesiyle, Kadın Doğum Ebe ve Hemşireleri stantta yerlerini alarak anne sütü, emzirmenin önemi, emzirme teknikleri konularında anneler ve anne adaylarını bilgilendirilip, broşür dağıtıldı. Stant anne ve anne adayları tarafından memnuniyetle ziyaret edildi. EMZİRME HAFTASI ETKİNLİĞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR Anne sütünün teşviki ve bebek dostu hastaneler programı kapsamında “Bebek Dostu ve Anne Dostu Hastane” unvanına sahip olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde 1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası olması nedeniyle, anne sütünü önemine dikkat çekmek için “Emzirme Günü” etkinliği düzenlendi. Etkinliğe; Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Hastane İdaresi, çalışan personeller, anne ve anne adayları katılım sağladı. İlk 6 ay mutlaka anne sütü Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Her yıl Ekim ayının ilk haftasının “Dünya Emzirme Haftası” olarak kutlandığını belirterek, ilk 6 ay boyunca bebeklere sadece anne sütü vermek onlara sunulabilecek en değerli armağan olduğunu söyledi. Başhekim Pehlevan, 6. Aydan sonra ek gıdalara başlamasıyla beraber, emzirmenin 2 yaş ve ötesine kadar sürdürülmesinin ayrı bir önem taşıdığını belirtti. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve annelerle birlikte pasta kesilerek ikram edildi. Çok samimi bir ortamda kutlama gerçekleşti. Annelerde bu eğitim ve etkinlikten çok memnun olduklarını belirterek Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.
1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde stant açıldı. B blok poliklinik katında "ilk 6 ay sadece anne sütü" ilkesiyle, Kadın Doğum Ebe ve Hemşireleri stantta yerlerini alarak anne sütü, emzirmenin önemi, emzirme teknikleri anlatıldı.

1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde stant açıldı. B blok poliklinik katında "ilk 6 ay sadece anne sütü" ilkesiyle, Kadın Doğum Ebe ve Hemşireleri stantta yerlerini alarak anne sütü, emzirmenin önemi, emzirme teknikleri konularında anneler ve anne adaylarını bilgilendirilip, broşür dağıtıldı. Stant anne ve anne adayları tarafından memnuniyetle ziyaret edildi.

EMZİRME HAFTASI ETKİNLİĞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Anne sütünün teşviki ve bebek dostu hastaneler programı kapsamında “Bebek Dostu ve Anne Dostu Hastane” unvanına sahip olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde 1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası olması nedeniyle, anne sütünü önemine dikkat çekmek için “Emzirme Günü” etkinliği düzenlendi.
Etkinliğe; Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Hastane İdaresi, çalışan personeller, anne ve anne adayları katılım sağladı.
İlk 6 ay mutlaka anne sütü
Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Her yıl Ekim ayının ilk haftasının “Dünya Emzirme Haftası” olarak kutlandığını belirterek, ilk 6 ay boyunca bebeklere sadece anne sütü vermek onlara sunulabilecek en değerli armağan olduğunu söyledi. Başhekim Pehlevan, 6. Aydan sonra ek gıdalara başlamasıyla beraber, emzirmenin 2 yaş ve ötesine kadar sürdürülmesinin ayrı bir önem taşıdığını belirtti.
Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve annelerle birlikte pasta kesilerek ikram edildi. Çok samimi bir ortamda kutlama gerçekleşti. Annelerde bu eğitim ve etkinlikten çok memnun olduklarını belirterek Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.