İLK ÇİÇEK EŞE

10.03.2017 - 09:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İLK ÇİÇEK EŞE

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş 8 Mart Dünya Kadınlar günün nedeniyle önceki gün Kaymakamlık Dairesinde çalışan bayan personeli kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar günün nedeniyle önceki gün Kaymakamlık Dairesinde görevli bayanlara kutlamak üzere program yapıldı, programda Kaymakam Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş da katıldı. KAYMAKAM İLK ÇİÇEĞİ EŞİNE TAKDİM ETTİ Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş Kaymakamlıktaki programa eşi Funda Altıntaş’da katılırken Kaymakam Altıntaş ilk kutlamayı ise eşine çiçek vererek 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. KADIN PERSONEL ZİYARET EDİLDİ Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş ile birlikte Kaymakamlık personeliyle başlanırken daha sonra sırasıyla Tapu Müdürlüğüne, Mal Müdürlüğüne, Nüfus Müdürlüğüne, İlçe Tarım Müdürlüğüne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, son olarak da Kaymakamlık Vakıf personelindeki bayanlara ziyaret ederek çiçek takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar günlerini kutladılar.
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş 8 Mart Dünya Kadınlar günün nedeniyle önceki gün Kaymakamlık Dairesinde çalışan bayan personeli kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar günün nedeniyle önceki gün Kaymakamlık Dairesinde görevli bayanlara kutlamak üzere program yapıldı, programda Kaymakam Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş da katıldı.

KAYMAKAM İLK ÇİÇEĞİ EŞİNE TAKDİM ETTİ

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş Kaymakamlıktaki programa eşi Funda Altıntaş’da katılırken Kaymakam Altıntaş ilk kutlamayı ise eşine çiçek vererek 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

KADIN PERSONEL ZİYARET EDİLDİ

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş ile birlikte Kaymakamlık personeliyle başlanırken daha sonra sırasıyla Tapu Müdürlüğüne, Mal Müdürlüğüne, Nüfus Müdürlüğüne, İlçe Tarım Müdürlüğüne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, son olarak da Kaymakamlık Vakıf personelindeki bayanlara ziyaret ederek çiçek takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar günlerini kutladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.