LASTİK İŞ

İLK KİŞİSEL SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

04.02.2020 - 12:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İLK KİŞİSEL SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Gölcüklü Sanatçı Zeynep Toker’in ilk kişisel sergisi Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle açıldı. Cuma gününe kadar açık olacak sergi büyük beğeni topladı.

Gölcüklü Sanatçı Zeynep Toker tarafından Geleneksel Türk Sanatları Sergisi, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle açıldı. Toker’in eserleri büyük beğeni toplarken, davetlileri adeta büyüledi.  ESERLER BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI Çini başta olmak üzere, Türk Sanatlarının birçok örneğinin yer aldığı İlk kişisel sergisini kendi memleketinde açmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Toker, Başkan Sezer başta olmak üzere katılan herkese teşekkürlerini iletti. Başkan Sezer’de açılış kurdelesini kesmesinin ardından sergiyi gezerken, Toker’i tebrik etti. TAKDİRE ŞAYAN ESERLER Gölcük’ün sanat, kültür ve spor kenti olduğunun altını çizen Başkan Sezer, ilçemizde yaşayan çok değerli sanatçılarımız var. Zeynep hanımın eserleri de takdire şayan. İlk kişisel sergisinin hayırlı olmasını diliyorum.  Sergiyi cuma günü 17.30’a kadar ziyaret edebilirsiniz” dedi.  
Gölcüklü Sanatçı Zeynep Toker’in ilk kişisel sergisi Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle açıldı. Cuma gününe kadar açık olacak sergi büyük beğeni topladı.

Gölcüklü Sanatçı Zeynep Toker tarafından Geleneksel Türk Sanatları Sergisi, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle açıldı. Toker’in eserleri büyük beğeni toplarken, davetlileri adeta büyüledi. 

ESERLER BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Çini başta olmak üzere, Türk Sanatlarının birçok örneğinin yer aldığı İlk kişisel sergisini kendi memleketinde açmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Toker, Başkan Sezer başta olmak üzere katılan herkese teşekkürlerini iletti. Başkan Sezer’de açılış kurdelesini kesmesinin ardından sergiyi gezerken, Toker’i tebrik etti.

TAKDİRE ŞAYAN ESERLER

Gölcük’ün sanat, kültür ve spor kenti olduğunun altını çizen Başkan Sezer, ilçemizde yaşayan çok değerli sanatçılarımız var. Zeynep hanımın eserleri de takdire şayan. İlk kişisel sergisinin hayırlı olmasını diliyorum.  Sergiyi cuma günü 17.30’a kadar ziyaret edebilirsiniz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.