İLK ÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Eğitim 15.09.2020 - 14:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

İLK ÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlköğretim Haftası dolayısıyla dün gerçekleştirilen programda, Anıtpark’taki Atatürk Anıtı önüne çelenk sunumunda bulunuldu. İlköğretim Haftası, koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı katılımla kutlandı

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlköğretim Haftası dolayısıyla Anıtpark’ta bir çelenk sunma programı gerçekleştirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan programa Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, şube müdürleri ve program için belirlenen öğretmenler katılım gösterdi. Programda ilk olarak Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert, Atatürk Anıtı önüne çelenk sunumunda bulundu. Ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Programın sonunda ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert ile öğretmenler, anı fotoğrafında buluştu.  ‘GEREKLİ ÇALIŞMALARIMIZI YAPTIK’ Programın ardından düşüncelerini ifade eden Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert, konuşmasında, “Eğitime zaten hazırdık ve bekliyorduk. Şu anda anaokulu ve birinci sınıflarımızla beraber okullarımıza başlıyoruz. Okullarımızla alakalı temizlik ve hijyen konularında gerekli çalışmalarımızı şu ana kadar yaptık. Perşembe günü İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından bizlere verilen ilave dezenfektanların dağıtımını yapacağız. Belediye Başkanlığımız da şu anda okullarımız başlamadan bahçe temizliği, hijyen ve ilaçlama noktasında yardımcı oluyor” ifadelerine yer verdi.  ‘ŞU AN EĞİTİM - ÖĞRETİME HAZIRIZ’ Sözlerine devam eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert, “Şu an eğitim – öğretime hazırız. Geçen hafta müdürlerimizle toplantı yaptık. Okul müdürlerimiz de konuya hakimler. Bununla alakalı olarak en kısa sürede okulların açılmasını istiyoruz. Ülkemizin özellikle üçte ikisini öğrenci ve veli olarak hesaplayabiliriz. Bu vesile ile her birinin maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmeleri, çocuklarımızın eğitime kesintisiz olarak devam etmeleri açısından çok önemli. Bu konuda da tüm vatandaşlarımızdan gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlköğretim Haftası dolayısıyla dün gerçekleştirilen programda, Anıtpark’taki Atatürk Anıtı önüne çelenk sunumunda bulunuldu. İlköğretim Haftası, koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlı katılımla kutlandı

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlköğretim Haftası dolayısıyla Anıtpark’ta bir çelenk sunma programı gerçekleştirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan programa Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, şube müdürleri ve program için belirlenen öğretmenler katılım gösterdi. Programda ilk olarak Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert, Atatürk Anıtı önüne çelenk sunumunda bulundu. Ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Programın sonunda ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert ile öğretmenler, anı fotoğrafında buluştu.

 ‘GEREKLİ ÇALIŞMALARIMIZI YAPTIK’

Programın ardından düşüncelerini ifade eden Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert, konuşmasında, “Eğitime zaten hazırdık ve bekliyorduk. Şu anda anaokulu ve birinci sınıflarımızla beraber okullarımıza başlıyoruz. Okullarımızla alakalı temizlik ve hijyen konularında gerekli çalışmalarımızı şu ana kadar yaptık. Perşembe günü İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından bizlere verilen ilave dezenfektanların dağıtımını yapacağız. Belediye Başkanlığımız da şu anda okullarımız başlamadan bahçe temizliği, hijyen ve ilaçlama noktasında yardımcı oluyor” ifadelerine yer verdi.

 ‘ŞU AN EĞİTİM - ÖĞRETİME HAZIRIZ’

Sözlerine devam eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert, “Şu an eğitim – öğretime hazırız. Geçen hafta müdürlerimizle toplantı yaptık. Okul müdürlerimiz de konuya hakimler. Bununla alakalı olarak en kısa sürede okulların açılmasını istiyoruz. Ülkemizin özellikle üçte ikisini öğrenci ve veli olarak hesaplayabiliriz. Bu vesile ile her birinin maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmeleri, çocuklarımızın eğitime kesintisiz olarak devam etmeleri açısından çok önemli. Bu konuda da tüm vatandaşlarımızdan gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.