''İLK OYUN, OYUNLARI BOZACAK''

Asayiş 21.06.2018 - 17:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''İLK OYUN, OYUNLARI BOZACAK''

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yöneticiler, "İlk Oyun, Oyunları Bozacak" başlığı altında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılan mektubu, ve İlçe Başkanlığının hazırladığı mektupları Gölcüklü gençlere ulaştırıyor. Başkan Alp “Ak parti 16 yıldır gençlere önem veriyor. Bundan sonrada gençlere önem vermeye devam edecek”dedi.

Proje kapsamında, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner öncülüğünde gençlik kolları, İlçemizdeki tüm mahallelerde yer alan, ilk defa  oy kullanacak seçmenlere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubunu  iletiyor. Alp ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mektubunu  kapı kapı dolaşarak, ilk defa oy kullanacak seçmene ulaştırıyor. Projeye ilişkin açıklama yapan Alp, Gölcük’de ilk defa oy  kullanacak genç seçmenleri önemsediklerini belirterek, şöyle konuştu: "Partimiz gençlerimize daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için her  alanda tarihi yatırımlara imza atıyor ve atmaya devam edecek. Cumhurbaşkanımız ve  Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan biz gençlere güveniyor. İlk defa oy  kullanacak olan genç seçmen kardeşlerimizi ziyaret ederek, onlara  Cumhurbaşkanımızın mektubunu iletiyoruz. İlk oy bir aidiyet kazandırır. İlk defa  oy kullanacak kardeşlerimiz bizim için çok değerlidir. Biz bu önemi göstermek  için kapı kapı dolaşmaya devam ediyoruz." Alp mahallede çalıştıklarını, meselenin Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesine bir birey daha kazandırmak olduğunu ifade  ederek, sözlerini şöyle tamamladı: "18 yaşına girmiş genç seçmen kardeşlerimizi partimize üye yapma  noktasında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm mahallede etkin bir  şekilde gençlik kolları seçimlere zafer parolası ile hazırlanıyoruz”dedi. SÖZDE KARARDA MİLLETİN AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, 24 Haziran seçim gündemini açıkladı. Alp, “Hedefimiz yüzde 55’nın üstünde oy almaktır. Sözde, kararda artık milletin. Ülkemiz için seçim sonuçları şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi. 24 Haziran’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimi öncesi hedeflerini açıkladı. Başkan Alp şu açıklamalarda bulundu: “Güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir Meclis için 24 Haziran’da seçime gidiyoruz. Bugüne kadar yaptıklarımızı daha ileri bir seviyeye çıkartmak için seçim bizim miladımızdır. Cumhurbaşkanımızın Gölcük’ten  gördüğü destek her zaman göz kamaştırıcıdır, yine öyle olacaktır” dedi. “1 KASIM OYLARIMIZI KORUYUP ARTTIRACAĞIZ” Açıklamasına devam eden Alp, “Recep Tayyip Erdoğan’ın bu seçimlerden en yüksek oy alacağı şehri Kocaeli ve beraberinde Gölcük yapmak için çalıştık. Biz ikinci bir bayram hazırlığındayız. Bizim hedefimiz 1 Kasım’daki oyumuzu korumak ve onu arttırmaktır. Yüzde 55’nın üstünde bir oy almak istiyoruz. Cumhur İttifakı’na en büyük destek inşallah Kocaeli’den çıkacaktır. Bundan hiçbir şüphemiz ve korkumuz yok. Tek rakibimiz kendimiziz. Takdir ve karar milletindir. Son sözü millet söyler. Gölcük’ü oy kullanmaya ve liderimize ve AK Parti’ye oy vermeye davet ediyorum. Vakit Türkiye vaktidir. Gölcük’ün, Kocaeli’nin, Türkiye’nin vakti hayırlı olsun, Güçlü Meclis, Güçlü Başkan, Güçlü Türkiye için yola devam” dedi.
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yöneticiler, "İlk Oyun, Oyunları Bozacak" başlığı altında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yazılan mektubu, ve İlçe Başkanlığının hazırladığı mektupları Gölcüklü gençlere ulaştırıyor. Başkan Alp “Ak parti 16 yıldır gençlere önem veriyor. Bundan sonrada gençlere önem vermeye devam edecek”dedi.

Proje kapsamında, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner öncülüğünde gençlik kolları, İlçemizdeki tüm mahallelerde yer alan, ilk defa  oy kullanacak seçmenlere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubunu  iletiyor.

Alp ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mektubunu  kapı kapı dolaşarak, ilk defa oy kullanacak seçmene ulaştırıyor. Projeye ilişkin açıklama yapan Alp, Gölcük’de ilk defa oy  kullanacak genç seçmenleri önemsediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Partimiz gençlerimize daha müreffeh bir Türkiye bırakmak için her  alanda tarihi yatırımlara imza atıyor ve atmaya devam edecek. Cumhurbaşkanımız ve  Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan biz gençlere güveniyor. İlk defa oy  kullanacak olan genç seçmen kardeşlerimizi ziyaret ederek, onlara  Cumhurbaşkanımızın mektubunu iletiyoruz. İlk oy bir aidiyet kazandırır. İlk defa  oy kullanacak kardeşlerimiz bizim için çok değerlidir. Biz bu önemi göstermek  için kapı kapı dolaşmaya devam ediyoruz."

Alp mahallede çalıştıklarını, meselenin Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesine bir birey daha kazandırmak olduğunu ifade  ederek, sözlerini şöyle tamamladı: "18 yaşına girmiş genç seçmen kardeşlerimizi partimize üye yapma  noktasında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm mahallede etkin bir  şekilde gençlik kolları seçimlere zafer parolası ile hazırlanıyoruz”dedi.

SÖZDE KARARDA MİLLETİN
AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, 24 Haziran seçim gündemini açıkladı. Alp, “Hedefimiz yüzde 55’nın üstünde oy almaktır. Sözde, kararda artık milletin. Ülkemiz için seçim sonuçları şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

24 Haziran’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimi öncesi hedeflerini açıkladı. Başkan Alp şu açıklamalarda bulundu: “Güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir Meclis için 24 Haziran’da seçime gidiyoruz. Bugüne kadar yaptıklarımızı daha ileri bir seviyeye çıkartmak için seçim bizim miladımızdır. Cumhurbaşkanımızın Gölcük’ten  gördüğü destek her zaman göz kamaştırıcıdır, yine öyle olacaktır” dedi.

“1 KASIM OYLARIMIZI KORUYUP ARTTIRACAĞIZ”
Açıklamasına devam eden Alp, “Recep Tayyip Erdoğan’ın bu seçimlerden en yüksek oy alacağı şehri Kocaeli ve beraberinde Gölcük yapmak için çalıştık. Biz ikinci bir bayram hazırlığındayız. Bizim hedefimiz 1 Kasım’daki oyumuzu korumak ve onu arttırmaktır. Yüzde 55’nın üstünde bir oy almak istiyoruz. Cumhur İttifakı’na en büyük destek inşallah Kocaeli’den çıkacaktır. Bundan hiçbir şüphemiz ve korkumuz yok. Tek rakibimiz kendimiziz. Takdir ve karar milletindir. Son sözü millet söyler. Gölcük’ü oy kullanmaya ve liderimize ve AK Parti’ye oy vermeye davet ediyorum. Vakit Türkiye vaktidir. Gölcük’ün, Kocaeli’nin, Türkiye’nin vakti hayırlı olsun, Güçlü Meclis, Güçlü Başkan, Güçlü Türkiye için yola devam” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.