LASTİK İŞ

İLK YARDIM HAYAT KURTARIR

26.07.2018 - 17:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İLK YARDIM HAYAT KURTARIR

Kadem Kocaeli İl Temsilciliği ve Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile ilk yardım kursu eğitimi verildi. Eğitimler sonunda yazılı ve uygulamalı sınavda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları teslim edildi.

Kadem Kocaeli İl Temsilciliği ve Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile ilk yardım kursu eğitimi verildi.  Acil Sağlık Hizmetleri Müdürü Dr. Arzu AŞI, Hemşire Aygül TEKİN, Ebe Ayten ŞEREMET tarafından Temsilcilik binasında 2 gün süre ile 12 katılımcıya ilk yardım eğitimi verildi. Eğitimler sonunda yazılı ve uygulamalı sınavda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları teslim edildi. Kadem il Temsilcisi Berna ABİŞ; “İlk yardım eğitimi ve ilk yardım sertifikası yok ise karşılaştığımız kazalarda yaptığımız müdahaleler, yaralan kişinin durumunun daha da kötüye gitmesine neden olabilir. En başta ailemizde ve çevremizde karşılaştığımız kazalara doğru ve yerinde müdahale yapabilmek için ilk yardım eğitiminin önemi büyük” dedi. İlk yardım kursuna gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade eden Kadem Kocaeli İl Temsilcisi Berna ABİŞ, bu tür eğitimlerin devam edeceğini açıkladı.
Kadem Kocaeli İl Temsilciliği ve Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile ilk yardım kursu eğitimi verildi. Eğitimler sonunda yazılı ve uygulamalı sınavda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları teslim edildi.

Kadem Kocaeli İl Temsilciliği ve Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile ilk yardım kursu eğitimi verildi. 
Acil Sağlık Hizmetleri Müdürü Dr. Arzu AŞI, Hemşire Aygül TEKİN, Ebe Ayten ŞEREMET tarafından Temsilcilik binasında 2 gün süre ile 12 katılımcıya ilk yardım eğitimi verildi. Eğitimler sonunda yazılı ve uygulamalı sınavda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları teslim edildi.
Kadem il Temsilcisi Berna ABİŞ; “İlk yardım eğitimi ve ilk yardım sertifikası yok ise karşılaştığımız kazalarda yaptığımız müdahaleler, yaralan kişinin durumunun daha da kötüye gitmesine neden olabilir. En başta ailemizde ve çevremizde karşılaştığımız kazalara doğru ve yerinde müdahale yapabilmek için ilk yardım eğitiminin önemi büyük” dedi.
İlk yardım kursuna gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade eden Kadem Kocaeli İl Temsilcisi Berna ABİŞ, bu tür eğitimlerin devam edeceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.