İlk Şalteri Başkan Ellibeş açtı

Gölcük 16.08.2013 - 00:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İlk Şalteri Başkan Ellibeş açtı

Gölcük İlçe genelindeki Kalıcım konut bölgelerinde uzun bir süredir yaşanan Genel Aydınlatma sorunu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in konu ile ilgili ikili görüşmeleri ve yerinde takibi ile çözüme kavuşturuldu. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in konuyu Ankara’da ilgili Bakanlık düzeyinde yerinde takibi sonucunda ve  Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ün desteği ile Yasal düzenlemedeki eksiklerin giderilmesiyle olumlu sonuçlandı. Kalıcı konut alanlarındaki Gölcük ve D.dere bölgesindeki yaklaşık 80 Trafonun şalterleri program dahilinde 2 hafta sürecek çalışmalar neticesinde açılarak Kalıcı konutların karanlıktan aydınlığa kavuşması için start verildi. İlk olarak Düzağaç Mahallesindeki Kalıcı konutlarda gerçekleştirilen Şalter açma töreninde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Sedaş görevlisi Elektrik Mühendisi Sezgin Çalk , Düzağaç Mahalle Muhtarı Kamil Kılıç ve konut sakinleri hazır bulundu. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Bölgemiz için çok önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturmuş olmaktan dolayı mutluyum. Bu konuda yaptığımız girişimlerde bizlere destek veren AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Zeki Aygün’e, Bakanlığımıza,Sedaş kurumuna teşekkür ediyorum. Ortada düzeltilmesi gereken bir eksilik vardı yapılan girişimler ve görüşmeler doğrultusunda Hükümetimiz tarafından yasal düzenlemedeki bu eksiklik giderildi, Kalıcı konut alanları içindeki Genel aydınlatmaların bakımları da Sedaş kurumu tarafından yapılmak üzere yetkilendirilmiş oldu, Bölgemize, Vatandaşlarımıza hayırlı olsun dedi. Düzağaç Mahalle Muhtarı Kamil Kılıç ve Kalıcı konut sakinleri de konunun çözümü için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ettiler.

Gölcük İlçe genelindeki Kalıcım konut bölgelerinde uzun bir süredir yaşanan Genel Aydınlatma sorunu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in konu ile ilgili ikili görüşmeleri ve yerinde takibi ile çözüme kavuşturuldu.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in konuyu Ankara’da ilgili Bakanlık düzeyinde yerinde takibi sonucunda ve  Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ün desteği ile Yasal düzenlemedeki eksiklerin giderilmesiyle olumlu sonuçlandı.

Kalıcı konut alanlarındaki Gölcük ve D.dere bölgesindeki yaklaşık 80 Trafonun şalterleri program dahilinde 2 hafta sürecek çalışmalar neticesinde açılarak Kalıcı konutların karanlıktan aydınlığa kavuşması için start verildi.

İlk olarak Düzağaç Mahallesindeki Kalıcı konutlarda gerçekleştirilen Şalter açma töreninde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Sedaş görevlisi Elektrik Mühendisi Sezgin Çalk , Düzağaç Mahalle Muhtarı Kamil Kılıç ve konut sakinleri hazır bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Bölgemiz için çok önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturmuş olmaktan dolayı mutluyum. Bu konuda yaptığımız girişimlerde bizlere destek veren AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Zeki Aygün’e, Bakanlığımıza,Sedaş kurumuna teşekkür ediyorum.

Ortada düzeltilmesi gereken bir eksilik vardı yapılan girişimler ve görüşmeler doğrultusunda Hükümetimiz tarafından yasal düzenlemedeki bu eksiklik giderildi, Kalıcı konut alanları içindeki Genel aydınlatmaların bakımları da Sedaş kurumu tarafından yapılmak üzere yetkilendirilmiş oldu, Bölgemize, Vatandaşlarımıza hayırlı olsun dedi.

Düzağaç Mahalle Muhtarı Kamil Kılıç ve Kalıcı konut sakinleri de konunun çözümü için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ettiler.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.