İLK UMRE KAFİLESİ YOLA ÇIKIYOR

Gölcük 27.12.2014 - 19:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İLK UMRE KAFİLESİ YOLA ÇIKIYOR

Salih Turizm`in organizasyonuyla 2015 yılı ilk Umre kafilesi Gölcük Kongre Sarayı önünden yılın ilk günü Perşembe sabahı 04.00 da topraklara uğurlanacak.

Emekli Müftü Mustafa Okullu’nun  kafile başkanlığında yola çıkacak ve içinde İlçemizde yaşayan Ev Hanımı, Emekli, Öğrenci ve gençlerden oluşan 45 kişilik gruba,Tevfik Hoca Camiinde Umrede yapacaklarıyla ilgili nazari bilgiler verildi. İhram giyme, Tavaf etme, Say görevi ile ilgili   yaptırıldı.Eğitimlerini bitiren ,Umre adayları kutsal topraklara gitmeye hazır olduklarını belirttiler,  Diğer şubelerden gelen kafilelerle birleşerek, Sabiha Gökçen Havaalanından hareket ederek ,önce Medine’ye inecekler. Kafile Umrede 15 ila 20 gün süreyle kalacak.  Emekli müftü Mustafa Okullu Hoca , Ocak Şubat,Mart, Nisan, Mayıs ve Ramazan aylarında da umre turlarının devam edeceğini söyledi, Haber  Erol ERDOĞAN
Salih Turizm`in organizasyonuyla 2015 yılı ilk Umre kafilesi Gölcük Kongre Sarayı önünden yılın ilk günü Perşembe sabahı 04.00 da topraklara uğurlanacak.

Emekli Müftü Mustafa Okullu’nun  kafile başkanlığında yola çıkacak ve içinde İlçemizde yaşayan Ev Hanımı, Emekli, Öğrenci ve gençlerden oluşan 45 kişilik gruba,Tevfik Hoca Camiinde Umrede yapacaklarıyla ilgili nazari bilgiler verildi.

İhram giyme, Tavaf etme, Say görevi ile ilgili   yaptırıldı.
Eğitimlerini bitiren ,Umre adayları kutsal topraklara gitmeye hazır olduklarını belirttiler,

 Diğer şubelerden gelen kafilelerle birleşerek, Sabiha Gökçen Havaalanından hareket ederek ,önce Medine’ye inecekler.

Kafile Umrede 15 ila 20 gün süreyle kalacak.

 Emekli müftü Mustafa Okullu Hoca , Ocak Şubat,Mart, Nisan, Mayıs ve Ramazan aylarında da umre turlarının devam edeceğini söyledi,

Haber  Erol ERDOĞAN


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.