LASTİK İŞ

'İMAMOĞLU'NUN PAYLAŞIMI TABANDA TEPKİYE NEDEN OLDU'

Asayiş 08.03.2021 - 15:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

'İMAMOĞLU'NUN PAYLAŞIMI TABANDA TEPKİYE NEDEN OLDU'

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tvitiyle alakalı ilk kez konuştu

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Sayın Pervin Buldan’ın nezdinde tüm kadın siyasetçilerin ve Türkiye genelindeki kadın belediye başkanı mevkidaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım” tvitine tepki gösterdi.    RAHATSIZ OLDUM İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ismiyle HDP’li siyasetçinin isminin aynı cümle içinde geçmesinin kabul edilemez olduğunu ifade eden Yıldız, “Tabanımızın, seçmenimizin HDP’ye bakışı çok net. Dolayısıyla bu tvitten tabanımız gibi ben de rahatsız oldum. Tabanımızın gösterdiği tepkiyi çok normal görüyorum. Hoş bir açıklama değil” ifadelerini kullandı.   BİR ŞEY SÖYLEMEM MİLLET İttifakı’nın İmamoğlu’nun bu açıklamasıyla beraber parçalanacağı yönündeki iddiaları da yanıtlayan Yıldız, “İYİ Parti’nin bir genel merkezi var ve karar merci orasıdır. Ben bir il başkanı olarak ittifakın geleceğine ilişkin bir şey söyleyemem. Benim böyle bir yetkim yok. Gerekli kurullarımız değerlendirecek ve biz de ona uyacağız” şeklinde konuştu.
İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tvitiyle alakalı ilk kez konuştu

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Sayın Pervin Buldan’ın nezdinde tüm kadın siyasetçilerin ve Türkiye genelindeki kadın belediye başkanı mevkidaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım” tvitine tepki gösterdi. 

 

RAHATSIZ OLDUM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ismiyle HDP’li siyasetçinin isminin aynı cümle içinde geçmesinin kabul edilemez olduğunu ifade eden Yıldız, “Tabanımızın, seçmenimizin HDP’ye bakışı çok net. Dolayısıyla bu tvitten tabanımız gibi ben de rahatsız oldum. Tabanımızın gösterdiği tepkiyi çok normal görüyorum. Hoş bir açıklama değil” ifadelerini kullandı.

 

BİR ŞEY SÖYLEMEM

MİLLET İttifakı’nın İmamoğlu’nun bu açıklamasıyla beraber parçalanacağı yönündeki iddiaları da yanıtlayan Yıldız, “İYİ Parti’nin bir genel merkezi var ve karar merci orasıdır. Ben bir il başkanı olarak ittifakın geleceğine ilişkin bir şey söyleyemem. Benim böyle bir yetkim yok. Gerekli kurullarımız değerlendirecek ve biz de ona uyacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.