LASTİK İŞ
ismail

İMECE USULÜ İLE DERNEK BİNASINI DÖRT YILDA TAMAMLADILAR

27.08.2018 - 18:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İMECE USULÜ İLE DERNEK BİNASINI DÖRT YILDA TAMAMLADILAR

Gölcük Muş Dağarası Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Dernek binası üyelerin aidat ve bağışları ile birlikte İMECE usulü ile 4 yılda tamamlayarak hizmete girdi.

Gölcük Çiftlik Mahallesinde Muş Dağarası köylüleri tarafından dernek kuruldu. Uzun süre kiralık bir bina içerisinde hizmet veren dernek kendi kültür binasının olması için Dernek yönetimi çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından Gölcük Kavaklı Mahallesi Yavuz Caddesinin yanında ilk olarak dernek adına üyelerin aidat ve bağışları ile arsa alındı. Dernek Başkanı Yusuf Kara ve yönetimi tarafından derneğin Kültür binasının yapımı için projesini tamamladılar. Yapılan projenin ardından Derneğin Kültür binasının 2014 tarihinde temeli atıldı. Atılan temelle başlayan dernek yapımı üyelerin aidat ve bağışları ve aynı zamanda İMECE usulü ile yapımına başlandı.  DÖRT YILDA TAMAMLANDI Dernek başkanı Yusuf Kara ve yönetimi almış olduğu kararla 2016 yılında dernek adına kurban bayramı öncesi kurbanlıklar getirilerek kurban bayramında kurbanlık hayvanları satarak elde edilen gelirle derneğin yapımına harcadılar. Bu başarılı çalışma ile 3 katlı dernek binası 4 yılda tamamlanarak hizmete girdi. Dernek binasının resmi açılışı bu yıl içerisinde gerçekleşecektir.  KÜLTÜR BİNASI YAPTIK Konu ile ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Yusuf Kara; “biz derneğimizin kültür binasını yapmak için yoğun çaba harcadık. Bizim bir amacımız vardı. Bu amacımız dernek üyelerimize n iyi bir şekilde hizmet vermekti. Aynı zamanda tüm Gölcük halkımızın bu hizmetlerimizden faydalanmasını istedik. Bu amaçla yola çıkarak ve başardık. Dernek binamızın yapımında tamamen üyelerimizin aidat ve bağışları yanı sıra İMECE usulü ile çalışmalar yapıldı. Tabi ki derneğe gelir olarak birçok etkinliklerimizde oldu. Bu etkinliklerin başında derneğimiz adına aldığımız kurbanlıkların satışlarından gelen gelirle katkı sağladık. 4 yıl bir süre içerisinde dernek binamızın yapımı tamamlayarak hizmete koyduk. Dernek binamızda Konferans salonu, Spor Salonu, Misafirhane, kadınlar odası, gençler odası ve yönetim odası bulunmaktadır. Derneğimizin binası hizmete girdi. Fakat resmi açılışımızın bu yıl içerisinde en iyi bir şekilde gerçekleştireceğiz” dedi. Fahri HANER     
Gölcük Muş Dağarası Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Dernek binası üyelerin aidat ve bağışları ile birlikte İMECE usulü ile 4 yılda tamamlayarak hizmete girdi.

Gölcük Çiftlik Mahallesinde Muş Dağarası köylüleri tarafından dernek kuruldu. Uzun süre kiralık bir bina içerisinde hizmet veren dernek kendi kültür binasının olması için Dernek yönetimi çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından Gölcük Kavaklı Mahallesi Yavuz Caddesinin yanında ilk olarak dernek adına üyelerin aidat ve bağışları ile arsa alındı. Dernek Başkanı Yusuf Kara ve yönetimi tarafından derneğin Kültür binasının yapımı için projesini tamamladılar. Yapılan projenin ardından Derneğin Kültür binasının 2014 tarihinde temeli atıldı. Atılan temelle başlayan dernek yapımı üyelerin aidat ve bağışları ve aynı zamanda İMECE usulü ile yapımına başlandı. 

DÖRT YILDA TAMAMLANDI
Dernek başkanı Yusuf Kara ve yönetimi almış olduğu kararla 2016 yılında dernek adına kurban bayramı öncesi kurbanlıklar getirilerek kurban bayramında kurbanlık hayvanları satarak elde edilen gelirle derneğin yapımına harcadılar. Bu başarılı çalışma ile 3 katlı dernek binası 4 yılda tamamlanarak hizmete girdi. Dernek binasının resmi açılışı bu yıl içerisinde gerçekleşecektir. 

KÜLTÜR BİNASI YAPTIK
Konu ile ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Yusuf Kara; “biz derneğimizin kültür binasını yapmak için yoğun çaba harcadık. Bizim bir amacımız vardı. Bu amacımız dernek üyelerimize n iyi bir şekilde hizmet vermekti. Aynı zamanda tüm Gölcük halkımızın bu hizmetlerimizden faydalanmasını istedik. Bu amaçla yola çıkarak ve başardık. Dernek binamızın yapımında tamamen üyelerimizin aidat ve bağışları yanı sıra İMECE usulü ile çalışmalar yapıldı. Tabi ki derneğe gelir olarak birçok etkinliklerimizde oldu. Bu etkinliklerin başında derneğimiz adına aldığımız kurbanlıkların satışlarından gelen gelirle katkı sağladık. 4 yıl bir süre içerisinde dernek binamızın yapımı tamamlayarak hizmete koyduk. Dernek binamızda Konferans salonu, Spor Salonu, Misafirhane, kadınlar odası, gençler odası ve yönetim odası bulunmaktadır. Derneğimizin binası hizmete girdi. Fakat resmi açılışımızın bu yıl içerisinde en iyi bir şekilde gerçekleştireceğiz” dedi.

Fahri HANER     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.