İNCE DEĞİRMENDERE'YE GELDİ

Asayiş 15.04.2017 - 09:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İNCE DEĞİRMENDERE'YE GELDİ

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İzmit'in ardından Değirmendere'de de miting yaptı Kaynak: Muharrem İnce Değirmendere'ye geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce dün Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Değirmendere’liler İnce’ye yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi Değirmenderelilerle buluşan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce vatandaşlara neden Hayır dememiz gerektiği konusunda bilgilendirme yaptı. İnce, Anayasa Halk oylamasından Hayır çıkması halinde ülkemizi güzel günlerin beklediğini ifade etti. İnce’nin mitingine CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İlçe Başkanları, Gölcük İlçe Yönetimi, partililer ile çok sayıda vatandaşlar katıldı. Vatandaşlar Muharrem İnce’ye yoğun bir katılımla oldukça ilgi gösterdi.
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İzmit'in ardından Değirmendere'de de miting yaptı Kaynak: Muharrem İnce Değirmendere'ye geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce dün Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Değirmendere’liler İnce’ye yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

Değirmenderelilerle buluşan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce vatandaşlara neden Hayır dememiz gerektiği konusunda bilgilendirme yaptı. İnce, Anayasa Halk oylamasından Hayır çıkması halinde ülkemizi güzel günlerin beklediğini ifade etti. İnce’nin mitingine CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İlçe Başkanları, Gölcük İlçe Yönetimi, partililer ile çok sayıda vatandaşlar katıldı. Vatandaşlar Muharrem İnce’ye yoğun bir katılımla oldukça ilgi gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.