LASTİK İŞ
ismail

İNCE KOCAELİLİRLE BULUŞTU

Asayiş 09.06.2018 - 16:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İNCE KOCAELİLİRLE BULUŞTU

Sakarya'dan ilimize miting için gelen Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, kendisini destekleyen on binlerce Kocaeliliyi büyük bir coşku ile selamladı

umhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Perşembe Pazarı alanında düzenleyeceği miting için Sakarya'dan yola çıktı. Alanı dolduran on binlerce partili ve vatandaş ise Cumhurbaşkanı adaylarını heyecanla bekledi.  24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala ilimize gelen İnce, kendisini destekleyenlere önemli mesajlar vererek Kocaelililerden oy istedi. Mitinge CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il yönetimi ve ilçe başkanları, milletvekili adayları, çok sayıda STK temsilcisi, Hodri Meydan Taraftar Derneği Başkanı Enver Güler ve yönetimi ve 7’den 70’e on binlerce vatandaş katılım sağladı.   YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ CHP Kocaeli İl Örgütü, Perşembe Pazarı alanını flamalar, bayraklar ve pankartlarla donatırken emniyet güçleri de alan etrafında yoğun güvenlik önlemi aldı. Vatandaşlar üst aramasından geçerek alana girebildi. Alanı dolduran vatandaşlar, sloganlar ve parti müzikleri eşliğinde Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi bekledi. İnce, alkışlar ve sloganlarla sahneye çıkarak Kocaelilileri selamladı.  Camileri temizlik için yıkıyoruz! CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Kocaeli mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "CHP camileri yıkıyor" sözlerine iğneliyici bir cevap verdi. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce KOCAELİ mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "CHP camileri yıkıyor" sözlerine iğneliyici bir cevap verdi. İnce, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Erdoğan gelmiş ben ilkokula giderken CHP’nin tek parti yönetimi vardı. 75 kişilik sınıflar okudum diyor. Tek partili hayat 1950’de bitti. Erdoğan 1954 doğumlu. 1961 yılında okula başlasa. Doğmadan 4 sene önce ilkokula giden bir evliyadır kendisi. Daha da ileriye gidiyor CHP camileri yıkıyor. dedi ben CHP’li belediyelere bayram öncesi camileri yıkıyor musunuz dedim. Evet bayram temizliği için yıkıyoruz dedi” ifadelerinde bulundu. 48 saat içinde OHAL kalkacak! CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Kocaeli mitininde konuştu. İnce, Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde OHAL'e değinerek 48 saat içerisinde kaldıracağını söyledi. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce KOCAELİ mitininde konuştu. İnce, Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde OHAL'e değinerek 48 saat içerisinde kaldıracağını söyledi. Konuşmalarının devamında OHAL’i kaldıracağını ifade eden İnce, “Bakın Kocaeli’de çok sayıda kamyoncu olduğunu biliyorum. Onlara sözüm olsun o kazık belgeleri var ya kamyoncuların bütün sorularını çözeceğim. Emeklilikte yaşa takılanlar 18 yaşında prim ödemeye başlamış 30 sene ödemiş. Görevini yapmış sırada devlet görevini yapacak onların sorununu hemen çözeceğiz. Kocaeli gibi bir sanayi kentinde emeğin başkentinde size sözüm Cumhurbaşkanı seçildiğimde 48 saat OHAL’i kaldıracağız. Size şunun sözünü veriyorum. Türkiye’yi barıştıracağız” dedi.
Sakarya'dan ilimize miting için gelen Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, kendisini destekleyen on binlerce Kocaeliliyi büyük bir coşku ile selamladı

umhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Perşembe Pazarı alanında düzenleyeceği miting için Sakarya'dan yola çıktı. Alanı dolduran on binlerce partili ve vatandaş ise Cumhurbaşkanı adaylarını heyecanla bekledi.  24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala ilimize gelen İnce, kendisini destekleyenlere önemli mesajlar vererek Kocaelililerden oy istedi. Mitinge CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il yönetimi ve ilçe başkanları, milletvekili adayları, çok sayıda STK temsilcisi, Hodri Meydan Taraftar Derneği Başkanı Enver Güler ve yönetimi ve 7’den 70’e on binlerce vatandaş katılım sağladı.

 

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

CHP Kocaeli İl Örgütü, Perşembe Pazarı alanını flamalar, bayraklar ve pankartlarla donatırken emniyet güçleri de alan etrafında yoğun güvenlik önlemi aldı. Vatandaşlar üst aramasından geçerek alana girebildi. Alanı dolduran vatandaşlar, sloganlar ve parti müzikleri eşliğinde Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi bekledi. İnce, alkışlar ve sloganlarla sahneye çıkarak Kocaelilileri selamladı. 

Camileri temizlik için yıkıyoruz!

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Kocaeli mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "CHP camileri yıkıyor" sözlerine iğneliyici bir cevap verdi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce KOCAELİ mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "CHP camileri yıkıyor" sözlerine iğneliyici bir cevap verdi. İnce, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Erdoğan gelmiş ben ilkokula giderken CHP’nin tek parti yönetimi vardı. 75 kişilik sınıflar okudum diyor. Tek partili hayat 1950’de bitti. Erdoğan 1954 doğumlu. 1961 yılında okula başlasa. Doğmadan 4 sene önce ilkokula giden bir evliyadır kendisi. Daha da ileriye gidiyor CHP camileri yıkıyor. dedi ben CHP’li belediyelere bayram öncesi camileri yıkıyor musunuz dedim. Evet bayram temizliği için yıkıyoruz dedi” ifadelerinde bulundu.

48 saat içinde OHAL kalkacak!

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Kocaeli mitininde konuştu. İnce, Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde OHAL'e değinerek 48 saat içerisinde kaldıracağını söyledi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce KOCAELİ mitininde konuştu. İnce, Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde OHAL'e değinerek 48 saat içerisinde kaldıracağını söyledi. Konuşmalarının devamında OHAL’i kaldıracağını ifade eden İnce, “Bakın Kocaeli’de çok sayıda kamyoncu olduğunu biliyorum. Onlara sözüm olsun o kazık belgeleri var ya kamyoncuların bütün sorularını çözeceğim. Emeklilikte yaşa takılanlar 18 yaşında prim ödemeye başlamış 30 sene ödemiş. Görevini yapmış sırada devlet görevini yapacak onların sorununu hemen çözeceğiz. Kocaeli gibi bir sanayi kentinde emeğin başkentinde size sözüm Cumhurbaşkanı seçildiğimde 48 saat OHAL’i kaldıracağız. Size şunun sözünü veriyorum. Türkiye’yi barıştıracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.