İNŞALLAH DARISI BİZİM GÖLCÜKSPOR'UN BAŞINA

Spor 25.08.2017 - 09:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İNŞALLAH DARISI BİZİM GÖLCÜKSPOR'UN BAŞINA

Dün haber sitelerinde Kocaelisporla ilgili bir haber okurken, “Darısı Gölcükspor'un başına” demekten kendimizi alamdık. Efendim haberin konusu, Kocaelispor'a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen kulüp otobüsü.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentimizin markası olan Kocaelispor'a sıfır kilometre takım otobüsü tahsis etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen programla yeni takım otobüsünün kulübe tahsisi yapıldı.  Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaelispor'a takım otobüsü tahsis edilmesi nedeniyle belediye önünde düzenlenen programa Genel Sekreter Bayram'ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. Programda kulüp başkanı Yavuz ile yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular da hazır bulundu. Kocaelispor'un resmi marşı eşliğinde düzenlenen programda bir konuşma yapan Kocaelispor Başkanı Yavuz, ''Bizim için çok keyifli bir gün. 3 yıl önce yola çıkarken şehre söz verdik. Şehrin en değerli markası olan Kocaelispor çevresinde kenetlendik. Gücümüzü şehrimizden ve kulübümüzün armasından aldık'' ifadesini kullandı. Kocaelispor Başkanı Yavuz, ''Üç yıllık emeğin nişanlarından birisi de bugündür. Kocaelispor Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na, bize destek veren herkese, teşekkür ediyoruz. Bu takım otobüsünün bizim için değeri çok büyük. Gittiğimiz her yerde Kocaeli'yi temsil edeceğiz'' açıklamasını yaptı. Gerçekten çok şik dizayn edilen otobüsün Kocaelispor'a haayırlı uğurlu olamsını temenii ediyor, darısı Gölcükspor'un başına diyoruz. 

Dün haber sitelerinde Kocaelisporla ilgili bir haber okurken, “Darısı Gölcükspor'un başına” demekten kendimizi alamdık. Efendim haberin konusu, Kocaelispor'a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen kulüp otobüsü. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentimizin markası olan Kocaelispor'a sıfır kilometre takım otobüsü tahsis etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen programla yeni takım otobüsünün kulübe tahsisi yapıldı. 
Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaelispor'a takım otobüsü tahsis edilmesi nedeniyle belediye önünde düzenlenen programa Genel Sekreter Bayram'ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. Programda kulüp başkanı Yavuz ile yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular da hazır bulundu.
Kocaelispor'un resmi marşı eşliğinde düzenlenen programda bir konuşma yapan Kocaelispor Başkanı Yavuz, ''Bizim için çok keyifli bir gün. 3 yıl önce yola çıkarken şehre söz verdik. Şehrin en değerli markası olan Kocaelispor çevresinde kenetlendik. Gücümüzü şehrimizden ve kulübümüzün armasından aldık'' ifadesini kullandı.
Kocaelispor Başkanı Yavuz, ''Üç yıllık emeğin nişanlarından birisi de bugündür. Kocaelispor Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na, bize destek veren herkese, teşekkür ediyoruz. Bu takım otobüsünün bizim için değeri çok büyük. Gittiğimiz her yerde Kocaeli'yi temsil edeceğiz'' açıklamasını yaptı.
Gerçekten çok şik dizayn edilen otobüsün Kocaelispor'a haayırlı uğurlu olamsını temenii ediyor, darısı Gölcükspor'un başına diyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.