''İNSANA DOKUNAN PROJELER OLACAK''

Asayiş 12.12.2018 - 09:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''İNSANA DOKUNAN PROJELER OLACAK''

Gölcük Belediye başkan aday adaylığı için uzun süredir yürüttüğü AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan İdris Alp, gazetemizi ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, ‘İnsana dokunan önemli projelerle hizmete talibiz’ dedi. ‘Gölcük her alanda gençleşecek. Genç ve gülen yüzlerle buluşacak’ diyen İdris Alp, aday adaylığını açıkladığı günden bu yana temas ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Sıcakkanlı ve samimi bir yapısı olan İdris Alp, yaptığı çalışmalar sırasında gördüğü ilgiden ve alakadan da son derece memnun. AK Parti’nin Gölcük Belediye Başkan adayının kim olacağı muhtemelen Ocak ayının sonlarına doğru belli olacak ve siyasiler Ocak ayının başından itibaren seçim çalışmalarını her partinin adayı belli olmuş bir şekilde sürdürecekler. PARTİM’DE HER KADEMEDE GÖREV YAPTIM Partinin kurulduğu günden bu yana kadar her kademede görev aldığını belirten Alp, “Biz 2002 yılında merkez mahallemiz yönetim kurulunda görev alarak bu sevdaya başladık. Bu yola öyle çıktık. 2003 yılında ilçe yönetiminde  devam ettik. 2006 yılına kadar ilçe yönetiminde görev aldım. 2006'dan 2014 Kasımına kadar il yönetiminde 5 birim başkanlığı ile milletimize ve partimize hizmet etmek nasip oldu. Büyüklerimizin takdiri,  ve partililerimin desteği ile ilçe başkanlığını sürdürmeye gayret ettik”dedi.  HEP BAŞARILI OLDUK Alp “Bu 4 yıllık süreç içerisinde 4 seçim 15 Temmuz gibi hain darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Çok fırtınalı günler geçirdik. Her fırtına da teşkilatım ile, siz dostlarım, arkadaşlarımla, milletimizle beraber, gemiyi güvenli limana yanaştırmak nasip oldu “dedi. SEVDAMIZ GÖLCÜK Alp “Elbette başkanlık 1 kişiye nasip olacaktır. Bizim Gölcükle alakalı hayallerimiz var. Hedeflerimiz var. Bizim sevdamız Gölcük. Bu hayalleri, hedefleri ve idealleri gerçekleştirmek için Gölcük gençleşecek. Genç bir Gölcük'e hazır olun. Benim hayalim genç bir bakış, genç bir Gölcük. Bu bağlamda farklı bir bakışla, yeni bir Gölcük'te hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Kentin dilini çok iyi bilen partiyiz. Bu bağlamda çok iyiyiz. Milletimizde karşılığı olan bir partiyiz” dedi.
Gölcük Belediye başkan aday adaylığı için uzun süredir yürüttüğü AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan İdris Alp, gazetemizi ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, ‘İnsana dokunan önemli projelerle hizmete talibiz’ dedi. ‘Gölcük her alanda gençleşecek. Genç ve gülen yüzlerle buluşacak’ diyen İdris Alp, aday adaylığını açıkladığı günden bu yana temas ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Sıcakkanlı ve samimi bir yapısı olan İdris Alp, yaptığı çalışmalar sırasında gördüğü ilgiden ve alakadan da son derece memnun. AK Parti’nin Gölcük Belediye Başkan adayının kim olacağı muhtemelen Ocak ayının sonlarına doğru belli olacak ve siyasiler Ocak ayının başından itibaren seçim çalışmalarını her partinin adayı belli olmuş bir şekilde sürdürecekler.

PARTİM’DE HER KADEMEDE GÖREV YAPTIM
Partinin kurulduğu günden bu yana kadar her kademede görev aldığını belirten Alp, “Biz 2002 yılında merkez mahallemiz yönetim kurulunda görev alarak bu sevdaya başladık. Bu yola öyle çıktık. 2003 yılında ilçe yönetiminde  devam ettik. 2006 yılına kadar ilçe yönetiminde görev aldım. 2006'dan 2014 Kasımına kadar il yönetiminde 5 birim başkanlığı ile milletimize ve partimize hizmet etmek nasip oldu. Büyüklerimizin takdiri,  ve partililerimin desteği ile ilçe başkanlığını sürdürmeye gayret ettik”dedi. 

HEP BAŞARILI OLDUK
Alp “Bu 4 yıllık süreç içerisinde 4 seçim 15 Temmuz gibi hain darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Çok fırtınalı günler geçirdik. Her fırtına da teşkilatım ile, siz dostlarım, arkadaşlarımla, milletimizle beraber, gemiyi güvenli limana yanaştırmak nasip oldu “dedi.

SEVDAMIZ GÖLCÜK
Alp “Elbette başkanlık 1 kişiye nasip olacaktır. Bizim Gölcükle alakalı hayallerimiz var. Hedeflerimiz var. Bizim sevdamız Gölcük. Bu hayalleri, hedefleri ve idealleri gerçekleştirmek için Gölcük gençleşecek. Genç bir Gölcük'e hazır olun. Benim hayalim genç bir bakış, genç bir Gölcük. Bu bağlamda farklı bir bakışla, yeni bir Gölcük'te hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Kentin dilini çok iyi bilen partiyiz. Bu bağlamda çok iyiyiz. Milletimizde karşılığı olan bir partiyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.