İNTERNET DOLANDIRICILARI TUTUKLANDI

Gündem 05.07.2018 - 10:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İNTERNET DOLANDIRICILARI TUTUKLANDI

Gölcük’te internet üzerinde dolandırıcılık yaptığı tespit edilen bir kişi Gölcük Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından evinde yakalandı

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük’te bir çok internet üzerinde dolandırıcılık yaptığı tespit edilen M. Ö adlı kişiyi Gölcük Emniyet Müdürlüğü asayiş büro ekipleri tarafından Dumlupınar mahallesindeki evinde sabah operasyonla alındı. 3 YIL YATARI BULUNUYOR Dumlupınar Mahallesinde sabah yapılan operasyon ile evinde yakalanan M. Ö adlı şahısı asyişe götürüldü burada yapılan sorgulamasın da 3 yıl yatarı olduğu 9 ayrı dosyadan aranması olduğu tespit edilen M. Ö adlı şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gölcük’te internet üzerinde dolandırıcılık yaptığı tespit edilen bir kişi Gölcük Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından evinde yakalandı

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük’te bir çok internet üzerinde dolandırıcılık yaptığı tespit edilen M. Ö adlı kişiyi Gölcük Emniyet Müdürlüğü asayiş büro ekipleri tarafından Dumlupınar mahallesindeki evinde sabah operasyonla alındı.

3 YIL YATARI BULUNUYOR

Dumlupınar Mahallesinde sabah yapılan operasyon ile evinde yakalanan M. Ö adlı şahısı asyişe götürüldü burada yapılan sorgulamasın da 3 yıl yatarı olduğu 9 ayrı dosyadan aranması olduğu tespit edilen M. Ö adlı şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.