LASTİK İŞ

İNTİHAR EDEN GENÇ 15 TEMMUZ KAHRAMANIYDI

Gölcük 25.10.2016 - 10:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İNTİHAR EDEN GENÇ 15 TEMMUZ KAHRAMANIYDI

Semerkand Vakfı’nın bahçesinde intihar etmiş olarak bulunan Ulaş Sevim’le ilgili büyük bir detay ortaya çıktı

İzmit Şehit Rafet Karacan Bulvarı üzerindeki Semerkand Vakfı’nın bahçesinde av tüfeğiyle intihar etmiş olarak bulunan 25 yaşındaki Ulaş Sevim’in 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde büyük bir kahramanlık örneği sergilediği ortaya çıktı.   DONANMA ÖNÜNÜ KAPATMIŞLAR Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin başlattığı darbe girişimi sonrasında Ulaş Sevim, otobüs şoförü Ali Dişli ile birlikte Gölcük’teki Donanma Komutanlığı girişini kapattıkları öğrenildi. Şoför Dişli ve Sevim’in terör örgütü üyesi askeri personel tarafından silah zoruyla otobüsten indirildiği ve yüzü koyu yatırıldığı da güvenlik kameralarına yansımıştı. Bazı televizyon programlarına da çıkan Sevim, her şeyi vatanı için yaptığını ifade etmişti.   ŞEHİT OLMAYI DÜŞÜNDÜM Belediye görevlisi Sevim yere yatırıldığında askerin kendisine bağırmaya başladığını, başına silah dayandığını anlatmıştı. Ezan okunduğunda bazı askerlerin küfür ettiğini ancak kendisinin buna karşı çıktığını dile getiren Sevim, "Hareket edeni vurun' emrini duydum Orada şehit olmayı düşündüm. Komutan 'Sizin buradan çıkışınız yok' dedi. Oraya Allah, vatan, bayrak için gittim. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. O, uyuyan insanı uyandırdı." sözlerine yer vermişti. Yaşamına son veren Sevim, Perşembe Pazarı Alanı’ndaki demokrasi mitinglerine de her gün katılmıştı.  
Semerkand Vakfı’nın bahçesinde intihar etmiş olarak bulunan Ulaş Sevim’le ilgili büyük bir detay ortaya çıktı

İzmit Şehit Rafet Karacan Bulvarı üzerindeki Semerkand Vakfı’nın bahçesinde av tüfeğiyle intihar etmiş olarak bulunan 25 yaşındaki Ulaş Sevim’in 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde büyük bir kahramanlık örneği sergilediği ortaya çıktı.

 

DONANMA ÖNÜNÜ KAPATMIŞLAR

Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin başlattığı darbe girişimi sonrasında Ulaş Sevim, otobüs şoförü Ali Dişli ile birlikte Gölcük’teki Donanma Komutanlığı girişini kapattıkları öğrenildi. Şoför Dişli ve Sevim’in terör örgütü üyesi askeri personel tarafından silah zoruyla otobüsten indirildiği ve yüzü koyu yatırıldığı da güvenlik kameralarına yansımıştı. Bazı televizyon programlarına da çıkan Sevim, her şeyi vatanı için yaptığını ifade etmişti.

 

ŞEHİT OLMAYI DÜŞÜNDÜM

Belediye görevlisi Sevim yere yatırıldığında askerin kendisine bağırmaya başladığını, başına silah dayandığını anlatmıştı. Ezan okunduğunda bazı askerlerin küfür ettiğini ancak kendisinin buna karşı çıktığını dile getiren Sevim, "Hareket edeni vurun' emrini duydum Orada şehit olmayı düşündüm. Komutan 'Sizin buradan çıkışınız yok' dedi. Oraya Allah, vatan, bayrak için gittim. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. O, uyuyan insanı uyandırdı." sözlerine yer vermişti.

Yaşamına son veren Sevim, Perşembe Pazarı Alanı’ndaki demokrasi mitinglerine de her gün katılmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.