LASTİK İŞ
ismail

İRŞADİYE MUHTARINDAN VALİ'YE ZİYARET

Gündem 27.04.2019 - 09:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İRŞADİYE MUHTARINDAN VALİ'YE ZİYARET

(Gölcük İrşadiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Kamış ve Azaları Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’u Ziyaret Etti)

2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Gölcük İrşadiye Mahallesi'nde Muhtar seçilen Mehmet Kamış ve azaları Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, kabullerinden dolayı teşekkür ettiler. Vali Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Bedensel engelli bir insanımızın muhtar seçilmesinden büyük mutluluk duyduk. Engelli kardeşlerimizin toplumsal hayatta daha fazla varlık göstermeleri, sosyal sorumluluk üstlenmeleri ve kendilerini hak ettikleri yerde görmeleri şüphesiz milletimizin sosyal dokusunu zenginleştirecek ve gücüne güç katacaktır ” diyen  Vali Muhtar Mehmet Kamış’ı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
(Gölcük İrşadiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Kamış ve Azaları Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’u Ziyaret Etti)

2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Gölcük İrşadiye Mahallesi'nde Muhtar seçilen Mehmet Kamış ve azaları Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.

Vali Hüseyin Aksoy ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Bedensel engelli bir insanımızın muhtar seçilmesinden büyük mutluluk duyduk. Engelli kardeşlerimizin toplumsal hayatta daha fazla varlık göstermeleri, sosyal sorumluluk üstlenmeleri ve kendilerini hak ettikleri yerde görmeleri şüphesiz milletimizin sosyal dokusunu zenginleştirecek ve gücüne güç katacaktır ” diyen  Vali Muhtar Mehmet Kamış’ı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.