İŞARET DİLİ ÖĞRENDİLER

Eğitim 03.01.2020 - 13:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞARET DİLİ ÖĞRENDİLER

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan Türk İşaret Dili Kursu tamamlandı.

3 ay süren ve toplamda 120 saatlik kursu başarıyla tamamlayan 43 personel sertifika almaya hak kazandı. Kursiyerlere sertifikaları Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimliğince düzenlenen törenle dağıtıldı. Törene; Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gölcük Halk Eğitim Müdürü Orhan Temiz, Müdür Yardımcısı Ümran Ceyhan, İşaret Dili Eğitmeni Hülya Ersöz ve sertifika almaya hak kazanan personeller katıldı. Gölcük Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Orhan Temiz işaret dilinin, işitme engelli hastalar veya hasta yakınları ile iletişimde önemini ve gerekliliğini vurguladı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan da projenin amaçlarından biri engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlılık oluşturmak olduğunu belirtip, " Vatandaşlarımızın her bireyinin günlük ve sosyal yaşamında engelsiz bir şekilde hayatın içinde olmaları ve iletişim kurmaları kendi ihtiyaçlarının karşılanmasının yanında toplumun tüm fertleri gibi bütün haklarından sınırsızca yararlanabilmeleri açısından büyük önem arz etmektedir. Gölcük Necati Çelik Hastanesinin de engelli ve tüm vatandaşlarımızın hak ettiği, kaliteli ve kapsayıcı sağlık hizmetine ulaşabilmelerini kolaylaştırmaya çalıştıklarını” söyledi. Ayrıca Halk Eğitim Merkezinde İşaret Dili Eğitmeni olan Sn. Hülya Ersöz 'e katkılarından dolayı teşekkür edildi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan Türk İşaret Dili Kursu tamamlandı.

3 ay süren ve toplamda 120 saatlik kursu başarıyla tamamlayan 43 personel sertifika almaya hak kazandı. Kursiyerlere sertifikaları Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimliğince düzenlenen törenle dağıtıldı. Törene; Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gölcük Halk Eğitim Müdürü Orhan Temiz, Müdür Yardımcısı Ümran Ceyhan, İşaret Dili Eğitmeni Hülya Ersöz ve sertifika almaya hak kazanan personeller katıldı.

Gölcük Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Orhan Temiz işaret dilinin, işitme engelli hastalar veya hasta yakınları ile iletişimde önemini ve gerekliliğini vurguladı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan da projenin amaçlarından biri engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlılık oluşturmak olduğunu belirtip, " Vatandaşlarımızın her bireyinin günlük ve sosyal yaşamında engelsiz bir şekilde hayatın içinde olmaları ve iletişim kurmaları kendi ihtiyaçlarının karşılanmasının yanında toplumun tüm fertleri gibi bütün haklarından sınırsızca yararlanabilmeleri açısından büyük önem arz etmektedir. Gölcük Necati Çelik Hastanesinin de engelli ve tüm vatandaşlarımızın hak ettiği, kaliteli ve kapsayıcı sağlık hizmetine ulaşabilmelerini kolaylaştırmaya çalıştıklarını” söyledi.

Ayrıca Halk Eğitim Merkezinde İşaret Dili Eğitmeni olan Sn. Hülya Ersöz 'e katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.