LASTİK İŞ
ismail

İŞARET DİLİYLE KADIN SAĞLIĞI

Sağlık 23.06.2016 - 21:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İŞARET DİLİYLE KADIN SAĞLIĞI

Büyükşehir, işitme ve konuşma engelli bayanlara kadın sağlığı eğitimi verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından işitme ve konuşma engelli bayanlara kadın sağlığı eğitimi verildi. İLK EĞİTİM STM’DE Kocaeli Fuarı içindeki Sivil Toplum Merkezi(STM)’nde gerçekleştirilen ilk eğitim semineri hemşire Ülkü Filiz tarafından verildi. Zengin görsellerle verilen eğitim işaret dili tercümanı Müge Deniz tarafından çevrilerek, anlaşılır hale getirildi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği eğitim seminerinde kadın sağlığının önemi ele alındı. SAĞLIKLI KADIN SAĞLIKLI TOPLUM Eğitimde seminerinde kadın sağlıklı olunca ailenin sağlıklı olacağına, aile sağlıklı olunca da toplumun sağlıklı olacağına vurgu yapıldı. Bedeni tanıma konusunun da işlendiği seminerde, meme ve rahim kanseri gibi hastalıklarla aile planlaması konuları da işlendi.
Büyükşehir, işitme ve konuşma engelli bayanlara kadın sağlığı eğitimi verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından işitme ve konuşma engelli bayanlara kadın sağlığı eğitimi verildi.

İLK EĞİTİM STM’DE

Kocaeli Fuarı içindeki Sivil Toplum Merkezi(STM)’nde gerçekleştirilen ilk eğitim semineri hemşire Ülkü Filiz tarafından verildi. Zengin görsellerle verilen eğitim işaret dili tercümanı Müge Deniz tarafından çevrilerek, anlaşılır hale getirildi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği eğitim seminerinde kadın sağlığının önemi ele alındı.

SAĞLIKLI KADIN SAĞLIKLI TOPLUM

Eğitimde seminerinde kadın sağlıklı olunca ailenin sağlıklı olacağına, aile sağlıklı olunca da toplumun sağlıklı olacağına vurgu yapıldı. Bedeni tanıma konusunun da işlendiği seminerde, meme ve rahim kanseri gibi hastalıklarla aile planlaması konuları da işlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.