LASTİK İŞ
ismail

İŞÇİ SERVİSİ KAZA YAPTI

Gölcük 23.02.2019 - 12:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞÇİ SERVİSİ KAZA YAPTI

Gölcük’te bir işçi servisi yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda devrildi. Midibüsün boş olması, olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgilere göre,  İskele yolunda 41 P 4729 plakalı servis aracını kullanan Hakan T., işçileri bıraktıktan sonra diğer serviseyetişe bilmek için Gölcük İskele yolunda ilerlemeye başladı. Işıklara geldiğinde havanın yağışlı olması nedeni kayganlaşan yolda aracının kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan servis midibüsü devrildi. BOŞ OLMASI FACİAYI ÖNLEDİ Midibüsün boş olması ise olası bir faciayı önledi. Kaza sonrası yol yol trafiğe kapanırken durum hemen sağlık ekiplerine bildirildi. Kazada hafif yaralanan servis aracının şoförü Hakan T.,  kontrol amaçlı Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Devrilen midibüsün yoldan karılmasının ardından, yol yeniden trafiğe açıldı.  
Gölcük’te bir işçi servisi yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda devrildi. Midibüsün boş olması, olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgilere göre,  İskele yolunda 41 P 4729 plakalı servis aracını kullanan Hakan T., işçileri bıraktıktan sonra diğer serviseyetişe bilmek için Gölcük İskele yolunda ilerlemeye başladı. Işıklara geldiğinde havanın yağışlı olması nedeni kayganlaşan yolda aracının kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan servis midibüsü devrildi.

BOŞ OLMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Midibüsün boş olması ise olası bir faciayı önledi. Kaza sonrası yol yol trafiğe kapanırken durum hemen sağlık ekiplerine bildirildi. Kazada hafif yaralanan servis aracının şoförü Hakan T.,  kontrol amaçlı Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Devrilen midibüsün yoldan karılmasının ardından, yol yeniden trafiğe açıldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.