İŞÇİYE İKRAMİYE MÜJDESİ

Kocaeli 01.02.2014 - 12:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İŞÇİYE İKRAMİYE MÜJDESİ

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, belediye işçilerine maaş farklarının ve devlet ikramiyelerinin yatırılacağı müjdesi verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı makamında Hizmet-iş Sendikası Kocaeli Şubesi yönetim kurulunu kabul etti. Genel Sekreter Ersin Yazıcı görüşmede bir de müjde verdi. Yazıcı “İşçilerin 2012 ve 2013 yılı maaş farkları ve işçi ikramiyelerinin 3 Şubat Pazartesi günü hesaplarına yatırılacağını bildirdi.   SENDİKADAN TEŞEKKÜR   Hizmet-İş Sendikası’nın Büyükşehir’e yaptığı ziyarette Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ile birlikte yönetim kurulu üyeleri İbrahim Çınar ,İbrahim Özkaraaslan,Muharrem Subaşı da yer aldı. Ersoy; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Genel Sekreteri Ersin Yazıcı’ya katkılarından ötürü teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, belediye işçilerine maaş farklarının ve devlet ikramiyelerinin yatırılacağı müjdesi verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı makamında Hizmet-iş Sendikası Kocaeli Şubesi yönetim kurulunu kabul etti. Genel Sekreter Ersin Yazıcı görüşmede bir de müjde verdi. Yazıcı “İşçilerin 2012 ve 2013 yılı maaş farkları ve işçi ikramiyelerinin 3 Şubat Pazartesi günü hesaplarına yatırılacağını bildirdi. 

 SENDİKADAN TEŞEKKÜR

 

Hizmet-İş Sendikası’nın Büyükşehir’e yaptığı ziyarette Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ile birlikte yönetim kurulu üyeleri İbrahim Çınar ,İbrahim Özkaraaslan,Muharrem Subaşı da yer aldı. Ersoy; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Genel Sekreteri Ersin Yazıcı’ya katkılarından ötürü teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.