İŞERİ ‘’ 15 VEKİLİMİZ TARİHİ SORUMLULUĞU YERİNE GETİRDİ’’

Asayiş 26.04.2018 - 18:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ‘’ 15 VEKİLİMİZ TARİHİ SORUMLULUĞU YERİNE GETİRDİ’’

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi, haftalık olağan toplantıda, erken genel seçim .alışmalarını görüştü. Başkan İşeri “İYİ Parti'ye geçen 15 CHP'li vekilin tarihi bir sorumluluğu yerine getirdiğini vurgulayan Başkan İşeri ''CHP olarak, eşit koşullarda demokratik ortamlarda demokrasinin bize verdiği eşit koşullarda seçim yapılmasını öngörmüşüzdür. En son 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçişiyle, 81 milyon insanın demokrasi ve adalet beklentisinin bizlerin omuzun da olduğunu biliyoruz” dedi.

CHP Gölcük İlçe Örgütü, haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Başkan İşeri; ''Yerel seçimler stratejisini ön plana çıkarıp, bu doğrultuda çalışma yaparken bir anda erken seçim, yani yıldırım hızıyla çok ani bir baskın seçim gündeme geldi. Biz ana muhalefet partisi olarak, erken seçimin bir takım gerekçelerini tahmin edebiliyoruz. Bugüne kadar, AK Partili yöneticilere ve AK Partiye sempati duyan vatandaşlara sordum neden erken seçim? İktidarsınız. Yönetim gücü elinizde. Yapılmayan hiçbir seçimden galip çıkılacak düşüncesinin hakim olması mümkün değil! Buna rağmen erken seçim dayatıldı. Hükümetin kendi siyasi politikalarının da artık sona gelindiğinin bir göstergesi. Bir buçuk yıl kala, bir dört yıl daha yetki istemeleri, artık bu ülkeyi yönetemeyecek durumda olduklarını gösteriyor'' dedi.  ''Bir tane oyun bile zayi olmaması için çalışacağız'' Başkan İşeri; ''CHP olarak örgüt bazında göreve geldiğimiz 2 Aralık 2017'de her an seçim olacakmış gibi sandık örgütlenmesi açısından çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımızı Mart 2019'a yayarak sürdürecekken, daha hızlandırılmış bir çalışma içerisine gireceğiz. Sandık güvenliği açısından, bir tane bile oyun zayi olmaması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz'' diye konuştu. ''15 vekil tarihi sorumluluğu yerine getirdi'' İYİ Parti'ye geçen 15 CHP'li vekilin tarihi bir sorumluluğu yerine getirdiğini vurgulayan Başkan İşeri ''CHP olarak, eşit koşullarda demokratik ortamlarda demokrasinin bize verdiği eşit koşullarda seçim yapılmasını öngörmüşüzdür. En son 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçişiyle, 81 milyon insanın demokrasi ve adalet beklentisinin bizlerin omuzun da olduğunu biliyoruz. Bu sorumluluğu yerine getirmek üzere 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçerek, İYİ Parti'nin seçimlere katılamama olasılığını ortadan kaldırmış oldu. Oysa Yargıtay, Cumhuriyet Baş Savcılığı seçimlere katılacak parti içerisinde İYİ Parti'nin de olduğunu belirtmesine rağmen, YSK (Yüksek Seçim Kurulu) bunu açıklamakta gecikmiştir. Açıklamanın gecikmesi, bir takım hesapların dönebileceği düşüncesi ile bu partinin de demokrasi yarışı içinde olması açısından CHP üzerine düşeni yapmıştır'' dedi.  CHP, Erdoğan'ın önünü açtı Başkan İşeri, parti olarak CHP'nin en ciddi rakibi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2003 yılı seçimlerine katılabilmesi ve demokratik koşullarda seçim yarışı içerisinde olması için gerekeni yaptığını belirterek; ''2003 yılında Siirt Milletvekili Mervan Gül istifa ettirilerek, yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan aday gösterilmiştir. CHP Erdoğan'ın önünü açmıştır. CHP herhangi bir ayırım göstermemiştir. Ulusal ve havuz medyasın da CHP ile ilgili bir takım söylemler ifade edilmekte! CHP bunları kesinlikle hak etmemektedir. CHP'nin yaptığı bütün seçmen iradesinin parlamentoya yansıması konusunda attığı adımdır'' açıklamasında bulundu.
CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi, haftalık olağan toplantıda, erken genel seçim .alışmalarını görüştü. Başkan İşeri “İYİ Parti'ye geçen 15 CHP'li vekilin tarihi bir sorumluluğu yerine getirdiğini vurgulayan Başkan İşeri ''CHP olarak, eşit koşullarda demokratik ortamlarda demokrasinin bize verdiği eşit koşullarda seçim yapılmasını öngörmüşüzdür. En son 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçişiyle, 81 milyon insanın demokrasi ve adalet beklentisinin bizlerin omuzun da olduğunu biliyoruz” dedi.

CHP Gölcük İlçe Örgütü, haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.
Başkan İşeri; ''Yerel seçimler stratejisini ön plana çıkarıp, bu doğrultuda çalışma yaparken bir anda erken seçim, yani yıldırım hızıyla çok ani bir baskın seçim gündeme geldi. Biz ana muhalefet partisi olarak, erken seçimin bir takım gerekçelerini tahmin edebiliyoruz. Bugüne kadar, AK Partili yöneticilere ve AK Partiye sempati duyan vatandaşlara sordum neden erken seçim? İktidarsınız. Yönetim gücü elinizde. Yapılmayan hiçbir seçimden galip çıkılacak düşüncesinin hakim olması mümkün değil! Buna rağmen erken seçim dayatıldı. Hükümetin kendi siyasi politikalarının da artık sona gelindiğinin bir göstergesi. Bir buçuk yıl kala, bir dört yıl daha yetki istemeleri, artık bu ülkeyi yönetemeyecek durumda olduklarını gösteriyor'' dedi. 
''Bir tane oyun bile zayi olmaması için çalışacağız''
Başkan İşeri; ''CHP olarak örgüt bazında göreve geldiğimiz 2 Aralık 2017'de her an seçim olacakmış gibi sandık örgütlenmesi açısından çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımızı Mart 2019'a yayarak sürdürecekken, daha hızlandırılmış bir çalışma içerisine gireceğiz. Sandık güvenliği açısından, bir tane bile oyun zayi olmaması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz'' diye konuştu.
''15 vekil tarihi sorumluluğu yerine getirdi''
İYİ Parti'ye geçen 15 CHP'li vekilin tarihi bir sorumluluğu yerine getirdiğini vurgulayan Başkan İşeri ''CHP olarak, eşit koşullarda demokratik ortamlarda demokrasinin bize verdiği eşit koşullarda seçim yapılmasını öngörmüşüzdür. En son 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçişiyle, 81 milyon insanın demokrasi ve adalet beklentisinin bizlerin omuzun da olduğunu biliyoruz. Bu sorumluluğu yerine getirmek üzere 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçerek, İYİ Parti'nin seçimlere katılamama olasılığını ortadan kaldırmış oldu. Oysa Yargıtay, Cumhuriyet Baş Savcılığı seçimlere katılacak parti içerisinde İYİ Parti'nin de olduğunu belirtmesine rağmen, YSK (Yüksek Seçim Kurulu) bunu açıklamakta gecikmiştir. Açıklamanın gecikmesi, bir takım hesapların dönebileceği düşüncesi ile bu partinin de demokrasi yarışı içinde olması açısından CHP üzerine düşeni yapmıştır'' dedi. 

CHP, Erdoğan'ın önünü açtı
Başkan İşeri, parti olarak CHP'nin en ciddi rakibi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2003 yılı seçimlerine katılabilmesi ve demokratik koşullarda seçim yarışı içerisinde olması için gerekeni yaptığını belirterek; ''2003 yılında Siirt Milletvekili Mervan Gül istifa ettirilerek, yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan aday gösterilmiştir. CHP Erdoğan'ın önünü açmıştır. CHP herhangi bir ayırım göstermemiştir. Ulusal ve havuz medyasın da CHP ile ilgili bir takım söylemler ifade edilmekte! CHP bunları kesinlikle hak etmemektedir. CHP'nin yaptığı bütün seçmen iradesinin parlamentoya yansıması konusunda attığı adımdır'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.