LASTİK İŞ

İŞERİ ''2019 HEDEFİM VAR''

Asayiş 20.09.2017 - 18:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''2019 HEDEFİM VAR''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi haftalık toplantısı parti binasında gerçekleştirdi. Başkan İşeri “Şu anda kongreye aday mısınız sorusuna kesin bir cevap veremem. Genel Merkezimizin de düşüncelerini almamız gerekiyor. Hedefim 2019 Yerel seçimleri. Genel Merkezimizin kararı çok önemli. Hedefe giden yolda Genel Merkezin kararı da belirleyici oluyor”dedi.

2 ARALIK’DA İLÇE KONGRESİ YAPILACAK CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Başkan İşeri “Kongreler sürecine girdik. Aralık’ın sonuna kadar ilçe kongrelerinin bitmesi gerekiyor. Bizim 11 Eylül’de başlayan delege seçimleri, eski beldelerden bu tarafa doğru 12 beldeden ikisi kaldı. Delege seçimleri 30 Eylül’de  tamamlanacak. Değirmendeere Temsilciliğinde sandık kurulacak. Delege  seçimleri yapılacak. Önceki kongremiz 29 Kasım 2015’te yapılmıştı. 2 yılın dolması gerekiyordu. Kongre tarihimiz belli oldu. 2 Aralık 2017 tarihinde kongremiz olacak. Kongremiz Melisa Cafe’de gerçekleştirilecek. Kongremizi sorunsuz gerçekleştirmek istiyoruz. Yaz dönemi nedeniyle önümüzdeki hafta itibariyle çalışmalarımıza daha güzel atılacağız. 2019 HEDEFLERİM VAR Başkan İşeri “Şu anda kongreye aday mısınız sorusuna kesin bir cevap veremem. Genel Merkezimizin de düşüncelerini almamız gerekiyor. Hedefim 2019 Yerel seçimleri. Genel Merkezimizin kararı çok önemli. Hedefe giden yolda Genel Merkezin kararı da belirleyeci oluyor. Bu açıdan süreç çok önemli. Adaylığım konusunda açıklamayı şu anda yapmak doğru olmaz. Genel Merkezimiz adaylığımı isterse devam etmeyi düşünüyorum ama hedefim 2019. Şunu da belirtmek isterim ki CHP hiçbir zaman adaysız kalmaz. Bu herkesin en doğal hakkıdır”dedi. AK PARTİ KONGRESİNE KATILACAĞIZ   Başkan İşeri “23 Eylül’de AK Parti’nin kongresi var. Bizi de davet ettiler. AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatının kongresinin hayırlı olmasını diliyorum. Bizde hayırlı olsun demek için kongreye katılacağız”dedi.    
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi haftalık toplantısı parti binasında gerçekleştirdi. Başkan İşeri “Şu anda kongreye aday mısınız sorusuna kesin bir cevap veremem. Genel Merkezimizin de düşüncelerini almamız gerekiyor. Hedefim 2019 Yerel seçimleri. Genel Merkezimizin kararı çok önemli. Hedefe giden yolda Genel Merkezin kararı da belirleyici oluyor”dedi.

2 ARALIK’DA İLÇE KONGRESİ YAPILACAK

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Başkan İşeri “Kongreler sürecine girdik. Aralık’ın sonuna kadar ilçe kongrelerinin bitmesi gerekiyor. Bizim 11 Eylül’de başlayan delege seçimleri, eski beldelerden bu tarafa doğru 12 beldeden ikisi kaldı. Delege seçimleri 30 Eylül’de  tamamlanacak. Değirmendeere Temsilciliğinde sandık kurulacak. Delege  seçimleri yapılacak. Önceki kongremiz 29 Kasım 2015’te yapılmıştı. 2 yılın dolması gerekiyordu. Kongre tarihimiz belli oldu. 2 Aralık 2017 tarihinde kongremiz olacak. Kongremiz Melisa Cafe’de gerçekleştirilecek. Kongremizi sorunsuz gerçekleştirmek istiyoruz. Yaz dönemi nedeniyle önümüzdeki hafta itibariyle çalışmalarımıza daha güzel atılacağız.

2019 HEDEFLERİM VAR

Başkan İşeri “Şu anda kongreye aday mısınız sorusuna kesin bir cevap veremem. Genel Merkezimizin de düşüncelerini almamız gerekiyor. Hedefim 2019 Yerel seçimleri. Genel Merkezimizin kararı çok önemli. Hedefe giden yolda Genel Merkezin kararı da belirleyeci oluyor. Bu açıdan süreç çok önemli. Adaylığım konusunda açıklamayı şu anda yapmak doğru olmaz. Genel Merkezimiz adaylığımı isterse devam etmeyi düşünüyorum ama hedefim 2019. Şunu da belirtmek isterim ki CHP hiçbir zaman adaysız kalmaz. Bu herkesin en doğal hakkıdır”dedi.

AK PARTİ KONGRESİNE KATILACAĞIZ  

Başkan İşeri “23 Eylül’de AK Parti’nin kongresi var. Bizi de davet ettiler. AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatının kongresinin hayırlı olmasını diliyorum. Bizde hayırlı olsun demek için kongreye katılacağız”dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.