İŞERİ ''2019 SEÇİMLERİNE ÇOK İYİ HAZIRLANACAĞIZ''

Asayiş 01.05.2017 - 10:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''2019 SEÇİMLERİNE ÇOK İYİ HAZIRLANACAĞIZ''

16 Nisan Referandumu sonrasında, haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri toplantı öncesi referandumu basına değerlendirdi. Başkan İşeri “1 Kasım 2015 seçimlerine nazaran Gölcük’te ki oylarımızı arttırdığımızı net olarak söyleyebilirim. 16 Nisan’da aldığımız oyların hepsi CHP’nin değil ama, diğer siyasi kanalları bir kenara koyarsak, Gölcük’te CHP’nin oyu 5 Bin kişi arttı. Bunu altını çizerek söylüyorum”dedi.

16 Nisan Referandumu sonrasında,  haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi CHP  İlçe Başkanı İsmet İşeri Başkanlığında yaptığı toplantıda, hem referandum sonuçlarını değerlendirdi, hem de partiye yeni katılan üyelerine rozetlerini taktı. 2019 ÇALIŞMALRIMIZ BAŞLADI Chp İlçe Başkanı İsmet İşeri, haftalık basın toplantısı öncesinde, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 16 Nisan Referandumunda sandıktan çıkan oy dağılımlarını değerlendirerek, “1 Kasım 2015 seçimlerine nazaran Gölcük’te ki oylarımızı arttırdığımızı net olarak söyleyebilirim. 16 Nisan’da aldığımız oyların hepsi CHP’nin değil ama, diğer siyasi kanalları bir kenara koyarsak, Gölcük’te CHP’nin oyu 5 Bin kişi arttı. Bunu altını çizerek söylüyorum. Ben bu vesile sandık müşahitliği yapan, sandık görevlisi olan ve özveriyle sandıklarına ve her bir oya sahip çıkan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şimdi hiç ara vermeden 2019 yılında yapılacak olan 2 seçime hazırlanmalıyız. İlk hedefimiz 30 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler. 2014 yılında kıl payı kaçırdığımız Belediye Başkanlığı seçimini bu kez kazanmak için, hepimizin her zamankinden daha fazla çalışması gerekiyor. 16 Nisan Referandumundan gerekli dersleri çıkartarak, aynı hatalara düşmeden 2019 seçimlerine hazırlanmalıyız” dedi. ROZETLER TAKILDI CHP İlçe Başkanı İşeri’nin açıklamalarının ardından, CHP’ye üye olan 19 kişiye rozet takma töreni yapıldı.  İlçe Başkanı İşeri, CHP’ye gönül veren insanların bir bir partiye üye olmalarının kendilerini mutlu ettiğinin altını çizerek, “Partimize çeşitli kesimlerden katılımların olması, bize güç ve cesaret veriyor. Bunun en güzel örneğini bu akşam burada yaşıyoruz. Ben partimize yeni üye olan arkadaşlarımıza CHP ailesine hoş geldiniz diyorum. Gerçekten bizleri hem mutlu ettiniz, hem de cesaretlendirdiniz. Aramıza hoş geldiniz” dedi.
16 Nisan Referandumu sonrasında, haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri toplantı öncesi referandumu basına değerlendirdi. Başkan İşeri “1 Kasım 2015 seçimlerine nazaran Gölcük’te ki oylarımızı arttırdığımızı net olarak söyleyebilirim. 16 Nisan’da aldığımız oyların hepsi CHP’nin değil ama, diğer siyasi kanalları bir kenara koyarsak, Gölcük’te CHP’nin oyu 5 Bin kişi arttı. Bunu altını çizerek söylüyorum”dedi.

16 Nisan Referandumu sonrasında,  haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi CHP  İlçe Başkanı İsmet İşeri Başkanlığında yaptığı toplantıda, hem referandum sonuçlarını değerlendirdi, hem de partiye yeni katılan üyelerine rozetlerini taktı.

2019 ÇALIŞMALRIMIZ BAŞLADI
Chp İlçe Başkanı İsmet İşeri, haftalık basın toplantısı öncesinde, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 16 Nisan Referandumunda sandıktan çıkan oy dağılımlarını değerlendirerek, “1 Kasım 2015 seçimlerine nazaran Gölcük’te ki oylarımızı arttırdığımızı net olarak söyleyebilirim. 16 Nisan’da aldığımız oyların hepsi CHP’nin değil ama, diğer siyasi kanalları bir kenara koyarsak, Gölcük’te CHP’nin oyu 5 Bin kişi arttı. Bunu altını çizerek söylüyorum. Ben bu vesile sandık müşahitliği yapan, sandık görevlisi olan ve özveriyle sandıklarına ve her bir oya sahip çıkan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şimdi hiç ara vermeden 2019 yılında yapılacak olan 2 seçime hazırlanmalıyız. İlk hedefimiz 30 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler. 2014 yılında kıl payı kaçırdığımız Belediye Başkanlığı seçimini bu kez kazanmak için, hepimizin her zamankinden daha fazla çalışması gerekiyor. 16 Nisan Referandumundan gerekli dersleri çıkartarak, aynı hatalara düşmeden 2019 seçimlerine hazırlanmalıyız” dedi.
ROZETLER TAKILDI
CHP İlçe Başkanı İşeri’nin açıklamalarının ardından, CHP’ye üye olan 19 kişiye rozet takma töreni yapıldı. 
İlçe Başkanı İşeri, CHP’ye gönül veren insanların bir bir partiye üye olmalarının kendilerini mutlu ettiğinin altını çizerek, “Partimize çeşitli kesimlerden katılımların olması, bize güç ve cesaret veriyor. Bunun en güzel örneğini bu akşam burada yaşıyoruz. Ben partimize yeni üye olan arkadaşlarımıza CHP ailesine hoş geldiniz diyorum. Gerçekten bizleri hem mutlu ettiniz, hem de cesaretlendirdiniz. Aramıza hoş geldiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.