İŞERİ''ADALETE YENİDEN GÜVENMEK İSTİYORUZ''

Asayiş 29.08.2017 - 08:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ''ADALETE YENİDEN GÜVENMEK İSTİYORUZ''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, 26-29 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale'de gerçekleştirilen Adalet Kurultayı'nı değerlendirerek, kamuoyunu bilgilendirdi. Başkan İşeri “Adalet bir gün herkese lazım olacak. Adalet kurultayında parti bayrağı yoktu. Sadece Türk bayrakları ve Hak hukuk adalet sloganı atıldı”dedi.

CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri, CHP meclis üyeleri Ömer Kısrure, Ali Aktepe, Özgür Yılmaz, parti Yöneticileri Murat Ağca, Metin Kaya, Yusuf Sirmen Adalet Kurultayıyla ilgili  ile basın açıklaması yaptı. ADALETE YENİDEN GÜVENMEK İSTİYORUZ Başkan İşeri,  “CHP Gölcük ilçe örgütümüz, ilçe çalışmalarını olanca hızıyla sürdürürken, partinin ulusal düzeydeki etkinliklerinin hemen, hemen tümünde yerini alıyor. Son olarak dört kişiden oluşan bir ekiple partimizin Çanakkale'de düzenlemiş olduğu ve 4 gün sürecek olan adalet kurultayına katıldık. Toplumda gittikçe yok olan adalete güveni yeniden tesis etmek için 9 Temmuz'da tamamlanan ve büyük Maltepe mitingi ile taçlandırılan, tarihin en büyük sivil toplum eylemi olan adalet yürüyüşü sonrası, adalet kavramının belleklerde yer etmesi adına bu kez Çanakkale'yi geçilmez yapanların, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önsözünü yazdığı topraklarda gerçekleştirilen adalet kurultayı; SEKİZ BAŞLIK 1.mahkemede adalet, 2.yaşamda adalet,3. seçimde adalet,4. inançta adalet,5. geçimde adalet,6. eğitimde adalet, 7.dev|ette adalet, 8.medyada adalet konulu 8 ana başlıkta, konusunda uzman yönetici, bürokrat, akademisyenlerin yönetiminde yapılan çalıştaylar ve panellerle devam etmektedir. Ülkemizin, dünya hukukun üstünlüğü endeksinde son iki yılda 113 ülke arasında 59.sıradan 99. sıraya gerilemiş olması bile bu çalışmaların daha da artması gereğini göstermektedir.  Bundan böyle adalet için yürüyüşümüzün devam edeceğini belirtmek isterim.” 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, 26-29 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale'de gerçekleştirilen Adalet Kurultayı'nı değerlendirerek, kamuoyunu bilgilendirdi. Başkan İşeri “Adalet bir gün herkese lazım olacak. Adalet kurultayında parti bayrağı yoktu. Sadece Türk bayrakları ve Hak hukuk adalet sloganı atıldı”dedi.

CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri, CHP meclis üyeleri Ömer Kısrure, Ali Aktepe, Özgür Yılmaz, parti Yöneticileri Murat Ağca, Metin Kaya, Yusuf Sirmen Adalet Kurultayıyla ilgili  ile basın açıklaması yaptı.

ADALETE YENİDEN GÜVENMEK İSTİYORUZ
Başkan İşeri,  “CHP Gölcük ilçe örgütümüz, ilçe çalışmalarını olanca hızıyla sürdürürken, partinin ulusal düzeydeki etkinliklerinin hemen, hemen tümünde yerini alıyor. Son olarak dört kişiden oluşan bir ekiple partimizin Çanakkale'de düzenlemiş olduğu ve 4 gün sürecek olan adalet kurultayına katıldık. Toplumda gittikçe yok olan adalete güveni yeniden tesis etmek için 9 Temmuz'da tamamlanan ve büyük Maltepe mitingi ile taçlandırılan, tarihin en büyük sivil toplum eylemi olan adalet yürüyüşü sonrası, adalet kavramının belleklerde yer etmesi adına bu kez Çanakkale'yi geçilmez yapanların, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önsözünü yazdığı topraklarda gerçekleştirilen adalet kurultayı;

SEKİZ BAŞLIK

1.mahkemede adalet, 2.yaşamda adalet,3. seçimde adalet,4. inançta adalet,5. geçimde adalet,6. eğitimde adalet, 7.dev|ette adalet, 8.medyada adalet konulu 8 ana başlıkta, konusunda uzman yönetici, bürokrat, akademisyenlerin yönetiminde yapılan çalıştaylar ve panellerle devam etmektedir. Ülkemizin, dünya hukukun üstünlüğü endeksinde son iki yılda 113 ülke arasında 59.sıradan 99. sıraya gerilemiş olması bile bu çalışmaların daha da artması gereğini göstermektedir.  Bundan böyle adalet için yürüyüşümüzün devam edeceğini belirtmek isterim.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.