LASTİK İŞ

İŞERİ AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

26.09.2017 - 11:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Haftasonu yoğun bir program geçiren Sarıbay, vatandaşın acısına mutluluğuna da ortak oluyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Haftasonu yoğun bir program geçiren Sarıbay, vatandaşın acısına mutluluğuna da ortak oluyor.  YOĞUN GEÇEN HAFTA SONU  CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, hafta sonunu yoğun bir programla geçirdi. İl Yöneticileri ile birlikte programlara katılan Sarıbay, parti çalışmaların yanı sıra sosyal alanda da vatandaşın acısına mutluluğuna da ortak oldu.  GÖLCÜK DE PROGRAMLARA KATILDI  CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yöneticisi Harun Yıldızlı ile birlikte Gölcük'de çeşitli programlara katıldı. İlk olarak Gölcük ADD ve Eğitim İş'in ortaklaşa düzenlediği “Atatürk'ü Anlatmaya Devam Edeceğiz” adlı konferansa katılan Sarıbay ardından Yıldızlı ile birlikte Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri'nin yeğeni aynı zamanda Gençlik Kolları İl Yöneticisi olan Hüseyin İşeri ile Birgül Eker'in düğün törenine katılarak genç çifte mutluluk diledi. Esnafı gezen Sarıbay, görev yapan Emniyet mensupları ile de ayak üstü sohbet edip iyi çalışmalar diledi. Gölcük programının ardından Sarıbay son olarak Kocaeli Demokrasi Girişimi'nin Alternaif Kültür Merkesi'nde gerçekleştirdiği “Uçurumun Kıyısında Türkiye” adlı belgesel gösterimi ve söyleşi programına katıldı.  SABAH GEBZE ÖĞLEDEN SONRA YALOVA  Parti içi seçimlerin devam ettiği CHP'de tüm ilçelerde yoğun bir çalışma yürütülüyor. CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Pazar günü Gebze İlçe'de gerçekleşen Osman Yılmaz Mahallesi'nin delege seçimlerini takip etti. Parti üyeleri ile sohbet eden Sarıbay, “delege seçimlerimiz sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Ben delege seçimlerinin ardından ilçe kongrelerinin de sorunsuz geçeceğini ve partimizin bir sıçrama yapacağına inanıyorum” dedi. Sarıbay Gebze programının ardından eşi Av. Nurdan Sarıbay ile birlikte CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin oğlu Salih Arda İnce ile Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın kızı İdil Göknil Işıklar'ın Yalova Elmalık Köyü'nde gerçekleşen düğün törenine katıldı. Düğün törenine CHP'liler akın ederken Kocaeli Örgütü'nden de İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP eski Milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan, Hikmet Erenkaya, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya eşi Elif Küçükkaya, İzmit İlçe eski Başkanı Alpaslan Seymen başta olmak üzere çok sayıda partili katılım gösterdi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Haftasonu yoğun bir program geçiren Sarıbay, vatandaşın acısına mutluluğuna da ortak oluyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Haftasonu yoğun bir program geçiren Sarıbay, vatandaşın acısına mutluluğuna da ortak oluyor. 
YOĞUN GEÇEN HAFTA SONU 
CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, hafta sonunu yoğun bir programla geçirdi. İl Yöneticileri ile birlikte programlara katılan Sarıbay, parti çalışmaların yanı sıra sosyal alanda da vatandaşın acısına mutluluğuna da ortak oldu. 
GÖLCÜK DE PROGRAMLARA KATILDI 
CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yöneticisi Harun Yıldızlı ile birlikte Gölcük'de çeşitli programlara katıldı. İlk olarak Gölcük ADD ve Eğitim İş'in ortaklaşa düzenlediği “Atatürk'ü Anlatmaya Devam Edeceğiz” adlı konferansa katılan Sarıbay ardından Yıldızlı ile birlikte Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri'nin yeğeni aynı zamanda Gençlik Kolları İl Yöneticisi olan Hüseyin İşeri ile Birgül Eker'in düğün törenine katılarak genç çifte mutluluk diledi. Esnafı gezen Sarıbay, görev yapan Emniyet mensupları ile de ayak üstü sohbet edip iyi çalışmalar diledi. Gölcük programının ardından Sarıbay son olarak Kocaeli Demokrasi Girişimi'nin Alternaif Kültür Merkesi'nde gerçekleştirdiği “Uçurumun Kıyısında Türkiye” adlı belgesel gösterimi ve söyleşi programına katıldı. 
SABAH GEBZE ÖĞLEDEN SONRA YALOVA 
Parti içi seçimlerin devam ettiği CHP'de tüm ilçelerde yoğun bir çalışma yürütülüyor. CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Pazar günü Gebze İlçe'de gerçekleşen Osman Yılmaz Mahallesi'nin delege seçimlerini takip etti. Parti üyeleri ile sohbet eden Sarıbay, “delege seçimlerimiz sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Ben delege seçimlerinin ardından ilçe kongrelerinin de sorunsuz geçeceğini ve partimizin bir sıçrama yapacağına inanıyorum” dedi. Sarıbay Gebze programının ardından eşi Av. Nurdan Sarıbay ile birlikte CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin oğlu Salih Arda İnce ile Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın kızı İdil Göknil Işıklar'ın Yalova Elmalık Köyü'nde gerçekleşen düğün törenine katıldı. Düğün törenine CHP'liler akın ederken Kocaeli Örgütü'nden de İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP eski Milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan, Hikmet Erenkaya, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya eşi Elif Küçükkaya, İzmit İlçe eski Başkanı Alpaslan Seymen başta olmak üzere çok sayıda partili katılım gösterdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.