İŞERİ ''AK PARTİ TÜKENİŞTE''

18.01.2018 - 15:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''AK PARTİ TÜKENİŞTE''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya partinin sevilen isimleri Ecz.Turan Dumlu ve Eski Vali Yardımcısı ve Eski Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir'de katıldı. Başkan İşeri “ Ben 2019 sürecini ANAP'ın tükendiği döneme benzetiyorum. AK Parti'nin de tükenişte olduğunu görüyorum. 2019 bu yüzden özellikle yerel seçimlerin çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Bizler önümüzdeki dönemde il ile çalışmalarımıza başlayacağız”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi  parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya partinin sevilen isimleri Ecz.Turan Dumlu ve Eski Vali Yardımcısı ve Eski Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir'de katıldı.  AK PARTİ TÜKENİŞTE CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, “Geçen hafta İl kongremizi yaptık. Cengiz Sarıbay'ın yeniden seçilmesi gerçekten Kocaeli için büyük kazanç. En azından Kocaeli'nin yapısını bilen, saygınlığı olan, siyasetin içinde deneyimi olan, önümüzdeki 2019 sürecini başarıyla yürütecek bir kadroyla iş başına geldi. Ben Cengiz Sarıbay ve ekibine başarılar diliyorum. Ben 2019 sürecini ANAP'ın tükendiği döneme benzetiyorum. AK Parti'nin de tükenişte olduğunu görüyorum. 2019 bu yüzden özellikle yerel seçimlerin çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Bizler önümüzdeki dönemde il ile çalışmalarımıza başlayacağız. Mahalle temsilcilik çalışmalarımız başlayacak. Asil ve Yedek üyelerimizle birlik ve beraberliğimizle süreci icra edeceğiz. Komisyonlarımız olacak. STK'lardan, emek bürodan, emeklilerden ve belirleyeceğimiz diğer alanlarda sorumlularımız olacak”dedi   TURAN DUMLU BİZİM İÇİN DEĞERLİ Başkan İşeri “Bu akşam çok önemli bir ziyaretçimiz var. Sayın Vali Yardımcımız Mustafa pekdemir ve Turan Abimiz bugün aramızda olmak istediklerini ifade ettiler. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Mustafa abinin engin siyasi birikimlerinden danışacağımız bir çok konular var. Turan abimiz de partimize çok büyük katkılar ortaya koymuştur. Gölcük'te oylarımızın yükselmesinde çok büyük oy artışımızın sebebi olmuştur. Bizler Turan abimize her ne kadar 'artık yokum' dese de Turan abimizin bizlere destek vereceğine inanıyoruz” dedi. AK PARTİYİ KINIYORUM Başkan İşeri, “Dün akşam sosyal medyada kadınlarımıza yönelik yapılan saldırı gerçekten yakışıksız olmuştur. Necmi Özen, Avukat olan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde görev yapan bir isim. Photoshop ile yaptığı bu paylaşım çok ayıp. Zaten ülke yeterince ayrışmış durumda. Bunlarla barışı, huzuru yapamazsınız. Birilerinin gözüne girip, bir yerlere gelmeyi mi düşünüyorlar. Bu tip söylemlerle kendilerine daha üst makam elde edeceklerini zannediyorlar. Ben iktidar partisini de sağ duyuya davet ediyorum. Kadınların inandığı, kendilerini koruduğu tek rejim laikliktir. Bizler sosyal medyaya yansıdığı için bu açıklama yapmayı lüzumlu görüyoruz. Yoksa bu açıklamayı yaptığımdan utanç duyuyorum” dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya partinin sevilen isimleri Ecz.Turan Dumlu ve Eski Vali Yardımcısı ve Eski Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir'de katıldı. Başkan İşeri “ Ben 2019 sürecini ANAP'ın tükendiği döneme benzetiyorum. AK Parti'nin de tükenişte olduğunu görüyorum. 2019 bu yüzden özellikle yerel seçimlerin çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Bizler önümüzdeki dönemde il ile çalışmalarımıza başlayacağız”dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi  parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya partinin sevilen isimleri Ecz.Turan Dumlu ve Eski Vali Yardımcısı ve Eski Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir'de katıldı. 
AK PARTİ TÜKENİŞTE
CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, “Geçen hafta İl kongremizi yaptık. Cengiz Sarıbay'ın yeniden seçilmesi gerçekten Kocaeli için büyük kazanç. En azından Kocaeli'nin yapısını bilen, saygınlığı olan, siyasetin içinde deneyimi olan, önümüzdeki 2019 sürecini başarıyla yürütecek bir kadroyla iş başına geldi. Ben Cengiz Sarıbay ve ekibine başarılar diliyorum. Ben 2019 sürecini ANAP'ın tükendiği döneme benzetiyorum. AK Parti'nin de tükenişte olduğunu görüyorum. 2019 bu yüzden özellikle yerel seçimlerin çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Bizler önümüzdeki dönemde il ile çalışmalarımıza başlayacağız. Mahalle temsilcilik çalışmalarımız başlayacak. Asil ve Yedek üyelerimizle birlik ve beraberliğimizle süreci icra edeceğiz. Komisyonlarımız olacak. STK'lardan, emek bürodan, emeklilerden ve belirleyeceğimiz diğer alanlarda sorumlularımız olacak”dedi
 
TURAN DUMLU BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Başkan İşeri “Bu akşam çok önemli bir ziyaretçimiz var. Sayın Vali Yardımcımız Mustafa pekdemir ve Turan Abimiz bugün aramızda olmak istediklerini ifade ettiler. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Mustafa abinin engin siyasi birikimlerinden danışacağımız bir çok konular var. Turan abimiz de partimize çok büyük katkılar ortaya koymuştur. Gölcük'te oylarımızın yükselmesinde çok büyük oy artışımızın sebebi olmuştur. Bizler Turan abimize her ne kadar 'artık yokum' dese de Turan abimizin bizlere destek vereceğine inanıyoruz” dedi.
AK PARTİYİ KINIYORUM
Başkan İşeri, “Dün akşam sosyal medyada kadınlarımıza yönelik yapılan saldırı gerçekten yakışıksız olmuştur. Necmi Özen, Avukat olan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde görev yapan bir isim. Photoshop ile yaptığı bu paylaşım çok ayıp. Zaten ülke yeterince ayrışmış durumda. Bunlarla barışı, huzuru yapamazsınız. Birilerinin gözüne girip, bir yerlere gelmeyi mi düşünüyorlar. Bu tip söylemlerle kendilerine daha üst makam elde edeceklerini zannediyorlar. Ben iktidar partisini de sağ duyuya davet ediyorum. Kadınların inandığı, kendilerini koruduğu tek rejim laikliktir. Bizler sosyal medyaya yansıdığı için bu açıklama yapmayı lüzumlu görüyoruz. Yoksa bu açıklamayı yaptığımdan utanç duyuyorum” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.