İŞERİ ''BU SEÇİM KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ ''

Asayiş 21.06.2018 - 17:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''BU SEÇİM KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ ''

CHP Gölcük İlçe Örgütü Kavaklı Kongre Sarayında geniş katılımlı sandık güvenlik toplantısı yaptı. CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri “ Ülkenin hiç bu seçim kadar demokrasi Cumhuriyet değerlerinin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı hiç bir seçim hatırlamıyorum. Bu seçim Köprüden önce son çıkış. Bu seçim Cumhuriyetten, demokrasiden, parlementodan, haktan, hukuktan, adaletten yana olanlarla, totoriret bir yapıyı diktatör bir yapıyı tek adamlı bir yapıyı tercih edecekleri bir seçim”dedi.

CHP Gölcük İlçe Örgütü Kavaklı Kongre Sarayında geniş katılımlı sandık güvenlik toplantısı yaptı. Toplantıya İlçe Başkanı ismet İşeri, Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz, Milletvekili adayı Ebru Küçükaydın, Meclis üyeleri, Eski İlçe Başkanları, Avukatlar ve partiler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin daha önce Mecliste yaptığı konuşmaların derlendiği görüntüler izlendi. BU SEÇİM VİCDANIN SANDIĞA YANSIDIĞI SEÇİM OLACAK Milletvekli Adayı Ebru Küçükaydın “Çok uzun süredir sahadayım. Gölcük'ü temsil ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisini temsil ediyorum.Gölcük İlçe örğütü ile birlikte, 13 adayın içinden en çok çalışan milletvekili adayı olmaktan sizleri temsil etmekten gurur duyuyorum. CHP'nin onurunu taşıyarak, sokak sokak, kapı kapı gezdik. Bu seçim matematik hesapların değil vicdanın sandığa yansıması olarak gelecektir. CHP emeğe saygı duyan alın terine sahip çıkan partidir. Muharrem İnce 109 mitingini yaptı. Emeğimize sahip çıkın. Memleket için verdiğimiz savaşı kazanalım. Size emanet ettiğimiz sandıklara sahip çıkın. Göreviniz çok önemli ve onurlu. Bu kez sandıkta kazanacağımıza inanıyorum. 25 Haziran'da başta Gölcük'ün dağları olmak üzere birlikte Türkiye'nin dağlarına çiçek açtıracağız” dedi. BU SEÇİM KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ Chp İlçe Başkanı İsmet İşeri “CHP yakışır bir final ile 24 Haziran'a gidiyoruz. Birlik beraberlik içerisinde bu işin üstesinden hep birlikte geleceğimize ben yürekten inanıyorum değerli arkadaşlar. Hep birlikte aç susuz ama umutlu sahalardayız. Ramazan günü geç saatlerde namazda teravilerde cami avlularında bıkmadan usanmadan her türlü hakareti göze alarak Ülkemizin geleceği için büyük bir mücadele veriyoruz arkadaşlar. Ülkenin hiç bu seçim kadar demokrasi Cumhuriyet değerlerinin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı hiç bir seçim hatırlamıyorum. Bu seçim Köprüden önce son çıkış. Bunların 2023,2053, 2071 hedefleri hiç rast gele seçilmiş tarihler değil. 2023, 100. Yılında Cumhuriyetin askıya alınacağı bir tarih olarak seçildiğini biliyoruz. Bu seçim Cumhuriyetten, demokrasiden, parlementodan, haktan, hukuktan, adaletten yana olanlarla, totoriret bir yapıyı diktatör bir yapıyı tek adamlı bir yapıyı tercih edecekleri bir seçim. Genel başkanımız ne diyor Bu bir siyasi yarış değil.  Bu Cumhuriyeti, Türkiye'yi normalleşme yarışıdır. Biz seçim sattına girdiğimiz itibari ile canla başla çalıştık. Hasat mevsimi 24 Haziran akşamıdır. 24 Haziran'da sandıklarımıza sahip çıkamazsak  bugüne kadar ki bütün emeklerimizi yok saymış oluruz. Bir oy bile çok çok önemli. Bu açıdan sandıklara sahip çıkacağız. 25 Haziran sabahı aydınlık bir ülkede uyanmak umuduyla hepinize teşekkür ediyorum”dedi  
CHP Gölcük İlçe Örgütü Kavaklı Kongre Sarayında geniş katılımlı sandık güvenlik toplantısı yaptı. CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri “ Ülkenin hiç bu seçim kadar demokrasi Cumhuriyet değerlerinin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı hiç bir seçim hatırlamıyorum. Bu seçim Köprüden önce son çıkış. Bu seçim Cumhuriyetten, demokrasiden, parlementodan, haktan, hukuktan, adaletten yana olanlarla, totoriret bir yapıyı diktatör bir yapıyı tek adamlı bir yapıyı tercih edecekleri bir seçim”dedi.

CHP Gölcük İlçe Örgütü Kavaklı Kongre Sarayında geniş katılımlı sandık güvenlik toplantısı yaptı. Toplantıya İlçe Başkanı ismet İşeri, Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz, Milletvekili adayı Ebru Küçükaydın, Meclis üyeleri, Eski İlçe Başkanları, Avukatlar ve partiler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin daha önce Mecliste yaptığı konuşmaların derlendiği görüntüler izlendi.
BU SEÇİM VİCDANIN SANDIĞA YANSIDIĞI SEÇİM OLACAK
Milletvekli Adayı Ebru Küçükaydın “Çok uzun süredir sahadayım. Gölcük'ü temsil ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisini temsil ediyorum.Gölcük İlçe örğütü ile birlikte, 13 adayın içinden en çok çalışan milletvekili adayı olmaktan sizleri temsil etmekten gurur duyuyorum. CHP'nin onurunu taşıyarak, sokak sokak, kapı kapı gezdik. Bu seçim matematik hesapların değil vicdanın sandığa yansıması olarak gelecektir. CHP emeğe saygı duyan alın terine sahip çıkan partidir. Muharrem İnce 109 mitingini yaptı. Emeğimize sahip çıkın. Memleket için verdiğimiz savaşı kazanalım. Size emanet ettiğimiz sandıklara sahip çıkın. Göreviniz çok önemli ve onurlu. Bu kez sandıkta kazanacağımıza inanıyorum. 25 Haziran'da başta Gölcük'ün dağları olmak üzere birlikte Türkiye'nin dağlarına çiçek açtıracağız” dedi.


BU SEÇİM KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ
Chp İlçe Başkanı İsmet İşeri “CHP yakışır bir final ile 24 Haziran'a gidiyoruz. Birlik beraberlik içerisinde bu işin üstesinden hep birlikte geleceğimize ben yürekten inanıyorum değerli arkadaşlar. Hep birlikte aç susuz ama umutlu sahalardayız. Ramazan günü geç saatlerde namazda teravilerde cami avlularında bıkmadan usanmadan her türlü hakareti göze alarak Ülkemizin geleceği için büyük bir mücadele veriyoruz arkadaşlar. Ülkenin hiç bu seçim kadar demokrasi Cumhuriyet değerlerinin yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı hiç bir seçim hatırlamıyorum. Bu seçim Köprüden önce son çıkış. Bunların 2023,2053, 2071 hedefleri hiç rast gele seçilmiş tarihler değil. 2023, 100. Yılında Cumhuriyetin askıya alınacağı bir tarih olarak seçildiğini biliyoruz. Bu seçim Cumhuriyetten, demokrasiden, parlementodan, haktan, hukuktan, adaletten yana olanlarla, totoriret bir yapıyı diktatör bir yapıyı tek adamlı bir yapıyı tercih edecekleri bir seçim. Genel başkanımız ne diyor Bu bir siyasi yarış değil.  Bu Cumhuriyeti, Türkiye'yi normalleşme yarışıdır. Biz seçim sattına girdiğimiz itibari ile canla başla çalıştık. Hasat mevsimi 24 Haziran akşamıdır. 24 Haziran'da sandıklarımıza sahip çıkamazsak  bugüne kadar ki bütün emeklerimizi yok saymış oluruz. Bir oy bile çok çok önemli. Bu açıdan sandıklara sahip çıkacağız. 25 Haziran sabahı aydınlık bir ülkede uyanmak umuduyla hepinize teşekkür ediyorum”dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.