İŞERİ ''CHP HÜKÜMET İLE AYNI GÖRÜŞTE''

Asayiş 01.02.2018 - 18:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''CHP HÜKÜMET İLE AYNI GÖRÜŞTE''

CHP İlçe Başkanı ismet İşeri ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Başkan İşeri “Bugün sınırlarımızın güvenliği açısından Afrin operasyonu, kaçınılmaz olmuştur. CHP, bu operasyonda hükümetle aynı görüştedir. Terörist yapının bir daha yuvalanmaması için bu operasyon yapılmalı. Fakat bunun yanında, bu operasyon dış siyasette yapılan yanlışlar sonucu yapılıyor. Suriye ilişkileri iyi bir şekilde yapılsaydı bu müdahaleye gerek olmazdı”dedi.

CHP İlçe Başkanı ismet İşeri ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı.    Başkan işeri  "Mahalle temsilcileri seçimleri için tarih belirleyeceğiz. 3 – 4 Şubat tarihinde CHP Kurultayı gerçekleştirilecek. 23 Aralık’ta Gölcük’e gelen Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun programına katılan sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaret gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra, kendi örgütsel ve eğitimle alakalı çalışmalarımız olacak. Bunların bir değerlendirmesini yapacağız”dedi.   CHP HÜKÜMETLE AYNI GÖRÜŞTE Başkan İşeri “Bugün sınırlarımızın güvenliği açısından Afrin operasyonu, kaçınılmaz olmuştur. CHP, bu operasyonda hükümetle aynı görüştedir. Terörist yapının bir daha yuvalanmaması için bu operasyon yapılmalı. Fakat bunun yanında, bu operasyon dış siyasette yapılan yanlışlar sonucu yapılıyor. Suriye ilişkileri iyi bir şekilde yapılsaydı bu müdahaleye gerek olmazdı. Tabii ki ülkemizi tehdit eden unsurlarla mücadele etmeliyiz. Suriye ile er geç uzlaşmak zorundayız. Siyaset, atıp tutmak değildir. 1 hafta içinde Emevi camide namaz kılarız dediler, olmadı. Tehditvari konuşulursa bu ülkeler bizi umursamaz. Ama her ne olursa olsun, yapılan operasyonu yerinde buluyoruz. ABD’ye Ecevit’in Kıbrıs hakkında çektiği rest gibi şu an ABD ile ilişkilerin kesilmesi gerekiyor. Terör örgütüne silah verip Türkiye ile müttefikiz diyorlar. Bu asla kabul edilemez. Yüce Türk ordusu, kimsenin desteğine ihtiyaç duymaz. Bizim ordumuzun gücü buna yeter. ÖSO ile bu operasyonu yapıyor olmak, ordumuza gölge düşürüyor. Türk ordusu, NATO müttefikleri içerisinde kara orduları olarak 3. sırada. Suriye, ÖSO’yu tehdit olarak görüyor. Bizim bu operasyonu tek başımıza yapmamız lazım. Suriye topraklarından operasyon sonrasında çekileceğiz. Peki orayı kime bırakacağız? Suriye’nin karşıtı olan güçlere. Oradan terör unsurlarını temizleyip gelmek lazım. Terör örgütünün liderini buraya davet eden CHP değil. Şimdi onları terörist gösteriyorlar. Ülke yanılgı ile yönetilemez. Cumhurbaşkanının konuşmaları ayrıştırıcı değil, birleştirici olmalı."
CHP İlçe Başkanı ismet İşeri ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Başkan İşeri “Bugün sınırlarımızın güvenliği açısından Afrin operasyonu, kaçınılmaz olmuştur. CHP, bu operasyonda hükümetle aynı görüştedir. Terörist yapının bir daha yuvalanmaması için bu operasyon yapılmalı. Fakat bunun yanında, bu operasyon dış siyasette yapılan yanlışlar sonucu yapılıyor. Suriye ilişkileri iyi bir şekilde yapılsaydı bu müdahaleye gerek olmazdı”dedi.
CHP İlçe Başkanı ismet İşeri ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. 
 
Başkan işeri  "Mahalle temsilcileri seçimleri için tarih belirleyeceğiz. 3 – 4 Şubat tarihinde CHP Kurultayı gerçekleştirilecek. 23 Aralık’ta Gölcük’e gelen Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun programına katılan sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaret gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra, kendi örgütsel ve eğitimle alakalı çalışmalarımız olacak. Bunların bir değerlendirmesini yapacağız”dedi.
 
CHP HÜKÜMETLE AYNI GÖRÜŞTE
Başkan İşeri “Bugün sınırlarımızın güvenliği açısından Afrin operasyonu, kaçınılmaz olmuştur. CHP, bu operasyonda hükümetle aynı görüştedir. Terörist yapının bir daha yuvalanmaması için bu operasyon yapılmalı. Fakat bunun yanında, bu operasyon dış siyasette yapılan yanlışlar sonucu yapılıyor. Suriye ilişkileri iyi bir şekilde yapılsaydı bu müdahaleye gerek olmazdı. Tabii ki ülkemizi tehdit eden unsurlarla mücadele etmeliyiz. Suriye ile er geç uzlaşmak zorundayız. Siyaset, atıp tutmak değildir. 1 hafta içinde Emevi camide namaz kılarız dediler, olmadı. Tehditvari konuşulursa bu ülkeler bizi umursamaz. Ama her ne olursa olsun, yapılan operasyonu yerinde buluyoruz. ABD’ye Ecevit’in Kıbrıs hakkında çektiği rest gibi şu an ABD ile ilişkilerin kesilmesi gerekiyor. Terör örgütüne silah verip Türkiye ile müttefikiz diyorlar. Bu asla kabul edilemez. Yüce Türk ordusu, kimsenin desteğine ihtiyaç duymaz. Bizim ordumuzun gücü buna yeter. ÖSO ile bu operasyonu yapıyor olmak, ordumuza gölge düşürüyor. Türk ordusu, NATO müttefikleri içerisinde kara orduları olarak 3. sırada. Suriye, ÖSO’yu tehdit olarak görüyor. Bizim bu operasyonu tek başımıza yapmamız lazım. Suriye topraklarından operasyon sonrasında çekileceğiz. Peki orayı kime bırakacağız? Suriye’nin karşıtı olan güçlere. Oradan terör unsurlarını temizleyip gelmek lazım. Terör örgütünün liderini buraya davet eden CHP değil. Şimdi onları terörist gösteriyorlar. Ülke yanılgı ile yönetilemez. Cumhurbaşkanının konuşmaları ayrıştırıcı değil, birleştirici olmalı."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.