İŞERİ ''CORONADA SÜREÇ İYİ GİDİYOR''

Gündem 29.04.2020 - 14:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''CORONADA SÜREÇ İYİ GİDİYOR''

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, koronavirüsünün Ramazan ayına etkisi ve virüse karşı devam eden mücadele ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi  Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, koronavirüsünün Ramazan ayına etkisi ve virüse karşı devam eden mücadele ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan İşeri,  “Korona virüsü nedeniyle zorlu günlerin devam ettiği bugünlerde, içinde bulunduğumuz Ramazan, hoşgörü, sevgi, şefkat, merhamet, sabır ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Kardeşlik duygularının arttığı, insanların birbirlerine sarıldığı Ramazan ayında sağlık, mutluluk ve gönüllerin sevgi ile dolup taşmasını diliyorum. Bu Ramazanda toplu iftar yemeklerinin yapılamadığı, teravih namazlarının camilerde kılınamadığı bir dönemi yaşıyoruz. Fakat tüm vatandaşlarımızın kalbinin bir attığını ve birbirimize yardım eli uzattığımızı derinden hissetmekteyiz. Birlik ve beraberliğin böylesi çok değerli zamanlarda, ne kadar aynı çatı altında dua edemesek de gönüllerimiz ve dualarımız bir olmakta ve birliğimiz kuvvetlenmektedir” dedi. HABERLER SEVİNDİRİCİ Başkan İşeri, “Sağlık Bakanımızın yapmış olduğu açıklamalarda, vaka sayısı konusunda iyiye doğru gidiş olduğunu ve iyileşen hasta sayımızda büyük artış, aynı zamanda ölüm vakalarında düşüş yaşandığının haberlerini almaktayız. Ancak bu sevindirici bir haber olmasına karşın vatandaşlarımızı asla herhangi bir tedbirsizliğe sürükleyecek ve buna ortam hazırlayacak bir haber değildir. Bu süreç boyunca elde edilen gelişmelerin devamlılığı ve virüsle olan mücadelemizin kesin bir şekilde son bulması için azim ve kararlılığımızı azaltmadan devam ettirmeliyiz. Yalnız süreç her ne kadar virüsle mücadele olarak görünse de asıl sorun, virüsün ardında bırakacağı kararsız bir ekonomi ve onun oluşturduğu milyonlarca işsiz vatandaşımızın olma ihtimalidir” dedi. VAKİT, YENİDEN İNŞA VAKTİ Başkan İşeri, açıklamasının sonunda “Şu an geçim sıkıntısı içinde olan, kirasını, faturalarını ödeyemeyen, günlük işlerde çalışan, işinden olup ekmek parası düşünen ve kredi çekerek ayakta kalmak için çabalayan esnaflarımız dahil olmak üzere birçok korona mağduru vatandaşımız bulunmaktadır. Yürütülen bu mücadelenin ekonomik boyutta da devletimizin gerekli makamlarının iştirakleri ile sonuca ulaştırılması umudunu, az da olsa taşımaktayım. Artık vakit virüsle mücadeleden çok, ardında bıraktığı enkazları yeniden inşa etme vaktidir. En kısa zamanda devletimizden olumlu anlamda çalışmaların yapılmasını talep etmekteyiz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, koronavirüsünün Ramazan ayına etkisi ve virüse karşı devam eden mücadele ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi  Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, koronavirüsünün Ramazan ayına etkisi ve virüse karşı devam eden mücadele ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan İşeri,  “Korona virüsü nedeniyle zorlu günlerin devam ettiği bugünlerde, içinde bulunduğumuz Ramazan, hoşgörü, sevgi, şefkat, merhamet, sabır ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Kardeşlik duygularının arttığı, insanların birbirlerine sarıldığı Ramazan ayında sağlık, mutluluk ve gönüllerin sevgi ile dolup taşmasını diliyorum. Bu Ramazanda toplu iftar yemeklerinin yapılamadığı, teravih namazlarının camilerde kılınamadığı bir dönemi yaşıyoruz. Fakat tüm vatandaşlarımızın kalbinin bir attığını ve birbirimize yardım eli uzattığımızı derinden hissetmekteyiz. Birlik ve beraberliğin böylesi çok değerli zamanlarda, ne kadar aynı çatı altında dua edemesek de gönüllerimiz ve dualarımız bir olmakta ve birliğimiz kuvvetlenmektedir” dedi.

HABERLER SEVİNDİRİCİ
Başkan İşeri, “Sağlık Bakanımızın yapmış olduğu açıklamalarda, vaka sayısı konusunda iyiye doğru gidiş olduğunu ve iyileşen hasta sayımızda büyük artış, aynı zamanda ölüm vakalarında düşüş yaşandığının haberlerini almaktayız. Ancak bu sevindirici bir haber olmasına karşın vatandaşlarımızı asla herhangi bir tedbirsizliğe sürükleyecek ve buna ortam hazırlayacak bir haber değildir. Bu süreç boyunca elde edilen gelişmelerin devamlılığı ve virüsle olan mücadelemizin kesin bir şekilde son bulması için azim ve kararlılığımızı azaltmadan devam ettirmeliyiz. Yalnız süreç her ne kadar virüsle mücadele olarak görünse de asıl sorun, virüsün ardında bırakacağı kararsız bir ekonomi ve onun oluşturduğu milyonlarca işsiz vatandaşımızın olma ihtimalidir” dedi.

VAKİT, YENİDEN İNŞA VAKTİ
Başkan İşeri, açıklamasının sonunda “Şu an geçim sıkıntısı içinde olan, kirasını, faturalarını ödeyemeyen, günlük işlerde çalışan, işinden olup ekmek parası düşünen ve kredi çekerek ayakta kalmak için çabalayan esnaflarımız dahil olmak üzere birçok korona mağduru vatandaşımız bulunmaktadır. Yürütülen bu mücadelenin ekonomik boyutta da devletimizin gerekli makamlarının iştirakleri ile sonuca ulaştırılması umudunu, az da olsa taşımaktayım. Artık vakit virüsle mücadeleden çok, ardında bıraktığı enkazları yeniden inşa etme vaktidir. En kısa zamanda devletimizden olumlu anlamda çalışmaların yapılmasını talep etmekteyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.