İŞERİ'DEN ''YEŞİL IŞIK'' DUMLU'DAN ''NET'' CEVAP !

Asayiş 23.08.2017 - 11:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ'DEN ''YEŞİL IŞIK'' DUMLU'DAN ''NET'' CEVAP !

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Kocaeli milletvekili FAtma Kaplan Hürriyet ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda, 2019 yılında yapılacak olan belediye başkanlığı seçimleri için aday olup olmayacağı şeklinde bir soru yöneltilen İşeri, adaylık için yeşil ışık yaktı. CHP'de görev yapan her il ve ilçe başkanının , belediye başkanlığına da aday olabileceğini ifade eden İşeri, " Her ilçe başkanı potansiyel olarak adaydır. Zaten hedefi olmayan siyasetçi olmaz. Ancak, il örgütlerimiz,belediye başkan adaylarını il ve ilçelerde yapacakları ön seçimlerde belirleyecekler. Şu an ben adayım desem bile buna en son karar verecek kişi delegelerdir" Öte yandan, toplantıda hazır bulunan CHP'nin 2014 yılı belediye başkan adayı Turan Dumlu kendisine yöneltilen " Yeniden aday olacak mısınız ? şeklindeki soruya " Artık be yokum. Sıra gençlerde.Ben üzerime düşen görevi yaptım" dedi.   
CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Kocaeli milletvekili FAtma Kaplan Hürriyet ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda, 2019 yılında yapılacak olan belediye başkanlığı seçimleri için aday olup olmayacağı şeklinde bir soru yöneltilen İşeri, adaylık için yeşil ışık yaktı.

CHP'de görev yapan her il ve ilçe başkanının , belediye başkanlığına da aday olabileceğini ifade eden İşeri, " Her ilçe başkanı potansiyel olarak adaydır. Zaten hedefi olmayan siyasetçi olmaz. Ancak, il örgütlerimiz,belediye başkan adaylarını il ve ilçelerde yapacakları ön seçimlerde belirleyecekler. Şu an ben adayım desem bile buna en son karar verecek kişi delegelerdir"

Öte yandan, toplantıda hazır bulunan CHP'nin 2014 yılı belediye başkan adayı Turan Dumlu kendisine yöneltilen " Yeniden aday olacak mısınız ? şeklindeki soruya " Artık be yokum. Sıra gençlerde.Ben üzerime düşen görevi yaptım" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.