LASTİK İŞ
ismail

İŞERİ ‘’GAZETECİLER TOPLUMA IŞIK OLMALIDIR’’

Asayiş 10.01.2019 - 18:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ‘’GAZETECİLER TOPLUMA IŞIK OLMALIDIR’’

10 Ocak çalışan gazeteciler günü kapsamında CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri Gölcük Basınıyla kahvaltıda bir araya gelerek Gazeteciler Topluma Işık olmalıdır” dedi.

10 Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Gölcük'te basına yönelik birçok etkinlikler yapıldı. Bu etkinlikler kapsamında CHP Gölcük Belediye başkan adayı İsmet İşeri Gölcük Basınına kahvaltı programını düzenledi. Düzenlenen Kahvaltıya CHP İlçe başkanı Fikret Gürel, CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP ilçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yerel basın Mensupları katılım sağladı.  BASIN İÇİN ÖNEMLİ GÜN Programda açıklama yapan CHP Gölcük Belediye Başka adayı İsmet İşeri; “Bugün bir kahvaltı ortamında siz çalışan gazetecilerin önemli bir günü. Tabi bugünün özel bir gün olarak kutlanmasını bir gerekçesi vardır. Her önemli ve anlamlı gün ve bir geçmişi vardır. Bir takım konularla ilgili önemli bir gün olarak arz ediyor. 1961 yılında Çalışan Gazetecilerin özlük ve haklarının iyileştirilmesi konusunda özgürce bağımsız haber yapabilmeleri için işsiz kaldıkları için kendileri bir gazete çıkartıyorlar. 1971 yılına kadar bu iş böyle oluyor. Sizler toplumun sesisiniz. Gece gündüz vatandaşın aydınlanma ve bilgilendirme görevini yerine getiren, çok zor koşularda görevini ifade eden çalışanlarından birisiniz. Tabi bu alanda bir takım özlük haklarınızdan ziyade bir takım düzenlemeler yapılıyor. Bunlar asla yeterli değil “dedi. GAZETECİLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ İşeri “Zaman kavramı olmadan, hatta gecenin karanlığında yatağınızdan kalkıp haber yapan siz değerli gazetecilerimizi önemsiyoruz. İşimize gittiğimizde gazeteleri okuyoruz. Gazetelere değer veriyoruz. Sizlerle birlikte olmayı, sizlerin kalemi kırılmadan bağımsız bir şekilde haberlerinizi yapacak olmanızın hayalini kuruyoruz. Ülkemizde eleştiri yaptığın için haber yaptığı için 150 gazeteci içeride. İnşallah daha güzel bir gelecek sizleri bekler. Biz siyasilerin mücadelesi bu bağlamdadır. Siz gazetecilerin de bu bağlamda yapacağınız haberlerden ötürü kesinlikle gözaltı ya da tutuklanma gibi düşünceniz olmamanız gerekiyor. Ben bu bağlamda bir kez daha gününüz buruk dahi olsa kutlu olsun diyorum. Hepimiz bedel ödemeye hazırız. Geçmişte ecdadımız bedel ödediği için böylesine güzel bir ülkedeyiz. Gazeteciler topluma ışık olmalıdır” dedi.  BASIN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM Fikret Gürel; “4 Ocak 1961'ede basın çalışanlarının özlük hakları ile alakalı yasanın 212. maddesinde geçen bugün çalışan Gazeteciler Bayramı olarak ilan edilmiş. 1971 yılına kadar da basın bayramı olarak kutlanmış. Gece gündüz demeden toplumu aydınlanmada görev alan siz değerli gazetecilerimizin bu özel gününü bende kutluyorum. Özgür bağımız ve sağlıklı bir ortamda geçmesini dilerim” dedi.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü kapsamında CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri Gölcük Basınıyla kahvaltıda bir araya gelerek Gazeteciler Topluma Işık olmalıdır” dedi.

10 Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile Gölcük'te basına yönelik birçok etkinlikler yapıldı. Bu etkinlikler kapsamında CHP Gölcük Belediye başkan adayı İsmet İşeri Gölcük Basınına kahvaltı programını düzenledi. Düzenlenen Kahvaltıya CHP İlçe başkanı Fikret Gürel, CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP ilçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yerel basın Mensupları katılım sağladı. 

BASIN İÇİN ÖNEMLİ GÜN
Programda açıklama yapan CHP Gölcük Belediye Başka adayı İsmet İşeri; “Bugün bir kahvaltı ortamında siz çalışan gazetecilerin önemli bir günü. Tabi bugünün özel bir gün olarak kutlanmasını bir gerekçesi vardır. Her önemli ve anlamlı gün ve bir geçmişi vardır. Bir takım konularla ilgili önemli bir gün olarak arz ediyor. 1961 yılında Çalışan Gazetecilerin özlük ve haklarının iyileştirilmesi konusunda özgürce bağımsız haber yapabilmeleri için işsiz kaldıkları için kendileri bir gazete çıkartıyorlar. 1971 yılına kadar bu iş böyle oluyor. Sizler toplumun sesisiniz. Gece gündüz vatandaşın aydınlanma ve bilgilendirme görevini yerine getiren, çok zor koşularda görevini ifade eden çalışanlarından birisiniz. Tabi bu alanda bir takım özlük haklarınızdan ziyade bir takım düzenlemeler yapılıyor. Bunlar asla yeterli değil “dedi.

GAZETECİLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ
İşeri “Zaman kavramı olmadan, hatta gecenin karanlığında yatağınızdan kalkıp haber yapan siz değerli gazetecilerimizi önemsiyoruz. İşimize gittiğimizde gazeteleri okuyoruz. Gazetelere değer veriyoruz. Sizlerle birlikte olmayı, sizlerin kalemi kırılmadan bağımsız bir şekilde haberlerinizi yapacak olmanızın hayalini kuruyoruz. Ülkemizde eleştiri yaptığın için haber yaptığı için 150 gazeteci içeride. İnşallah daha güzel bir gelecek sizleri bekler. Biz siyasilerin mücadelesi bu bağlamdadır. Siz gazetecilerin de bu bağlamda yapacağınız haberlerden ötürü kesinlikle gözaltı ya da tutuklanma gibi düşünceniz olmamanız gerekiyor. Ben bu bağlamda bir kez daha gününüz buruk dahi olsa kutlu olsun diyorum. Hepimiz bedel ödemeye hazırız. Geçmişte ecdadımız bedel ödediği için böylesine güzel bir ülkedeyiz. Gazeteciler topluma ışık olmalıdır” dedi. 

BASIN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM
Fikret Gürel; “4 Ocak 1961'ede basın çalışanlarının özlük hakları ile alakalı yasanın 212. maddesinde geçen bugün çalışan Gazeteciler Bayramı olarak ilan edilmiş. 1971 yılına kadar da basın bayramı olarak kutlanmış. Gece gündüz demeden toplumu aydınlanmada görev alan siz değerli gazetecilerimizin bu özel gününü bende kutluyorum. Özgür bağımız ve sağlıklı bir ortamda geçmesini dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.