İŞERİ ''GENÇLERİMİZLE GÜÇLÜYÜZ'

Asayiş 21.12.2016 - 11:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''GENÇLERİMİZLE GÜÇLÜYÜZ'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları'nda geçtiğimiz akşam başkanlık değişimi gerçekleştirildi. Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, başkanlık bayrağını Güney Yılmaz'a devretti. Başkan İşeri “Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin sigortasıdır. Bizler partimizi gençlerimizle ve tüm kadrolarımızla hak ettiği yere taşıyacağız. Bizler gençlerimizle çok güçlüyüz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları'nda geçtiğimiz akşam başkanlık değişimi gerçekleştirildi. Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, başkanlık bayrağını Güney Yılmaz'a devretti.  Uzuner, “Bizler makama değil, partimizin hedeflerine ulaşmasını istiyoruz. Bu yüzden görevim boyunca çalışmalarımı en iyi şekilde yerine getirdiğimi düşünüyorum. Şimdi başkanlık bayrağını Güney Yılmaz kardeşim devrediyorum. Kendisine bu güzel görevde başarılar diliyorum” dedi. Yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz, görevi boyunca kendisinden beklenilen çalışmaları yerine getirip, gençler olarak partilerine katkı sağlayacaklarını ifade etti.  KATILIM YOĞUN OLDU Geçtiğimiz akşam parti binasında gerçekleştirilen başkanlık devir teslim törenine CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Yönetimi, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, CHP Gölcük Belediye meclis üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve çok sayıda partililer katıldı.  GENÇLERİMİZLE GÜÇLÜYÜZ İlçe Gençlik Kolları devir teslim töreninde konuşma yapan CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, “Bugün Gençlik Kollarımızda başkanlık devir teslim törenini gerçekleştiriyoruz. Murat Uzuner kardeşim ve değerli yönetimi görevi aldığı günden bugüne partileri için elinden gelen en iyi çalışmaları yerine getirmişlerdir. Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki ülkemiz gerçekten çok zor süreçten geçiyor. Her zaman söylüyorum Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin sigortasıdır. Bizler partimizi gençlerimizle ve tüm kadrolarımızla hak ettiği yere taşıyacağız. Bizler vatanımızı çok seviyoruz ve vatan topraklarımızın üzerine oynanan oyunları birlik ve beraberliğimizle aşacağız. Gençlik Kollarımızda bundan sonra başkanlık bayrağını devralan Güney Yılmaz kardeşimize de çıktığı bu güzel yolunda başarılar diliyorum. Bizler her zaman gençlerimizin yanındayız. Bizler gençlerimizle çok güçlüyüz” şeklinde konuştu.  EN İYİ ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIM CHP'li Gençlerde yeni Başkanı Güney Yılmaz, “Başkanlık görevimi yönetimim ile birlikte en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum. Bizler ülkemizin zor süreçten geçtiği bugünlerde partimize çalışarak önemli katkıda bulunacağız. Değerli İlçe Başkanımızın da belirttiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet'in, demokrasinin ve en önemlisi de ülkemizin sigortasıdır. Bugün buraya gelen değerli İl Gençlik Kolları Başkanıma ve partili büyüklerime de bizi yalnız bırakmamasından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları'nda geçtiğimiz akşam başkanlık değişimi gerçekleştirildi. Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, başkanlık bayrağını Güney Yılmaz'a devretti. Başkan İşeri “Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin sigortasıdır. Bizler partimizi gençlerimizle ve tüm kadrolarımızla hak ettiği yere taşıyacağız. Bizler gençlerimizle çok güçlüyüz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları'nda geçtiğimiz akşam başkanlık değişimi gerçekleştirildi. Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, başkanlık bayrağını Güney Yılmaz'a devretti. 
Uzuner, “Bizler makama değil, partimizin hedeflerine ulaşmasını istiyoruz. Bu yüzden görevim boyunca çalışmalarımı en iyi şekilde yerine getirdiğimi düşünüyorum. Şimdi başkanlık bayrağını Güney Yılmaz kardeşim devrediyorum. Kendisine bu güzel görevde başarılar diliyorum” dedi. Yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz, görevi boyunca kendisinden beklenilen çalışmaları yerine getirip, gençler olarak partilerine katkı sağlayacaklarını ifade etti. 
KATILIM YOĞUN OLDU
Geçtiğimiz akşam parti binasında gerçekleştirilen başkanlık devir teslim törenine CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Yönetimi, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, CHP Gölcük Belediye meclis üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve çok sayıda partililer katıldı. 
GENÇLERİMİZLE GÜÇLÜYÜZ
İlçe Gençlik Kolları devir teslim töreninde konuşma yapan CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, “Bugün Gençlik Kollarımızda başkanlık devir teslim törenini gerçekleştiriyoruz. Murat Uzuner kardeşim ve değerli yönetimi görevi aldığı günden bugüne partileri için elinden gelen en iyi çalışmaları yerine getirmişlerdir. Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki ülkemiz gerçekten çok zor süreçten geçiyor. Her zaman söylüyorum Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin sigortasıdır. Bizler partimizi gençlerimizle ve tüm kadrolarımızla hak ettiği yere taşıyacağız. Bizler vatanımızı çok seviyoruz ve vatan topraklarımızın üzerine oynanan oyunları birlik ve beraberliğimizle aşacağız. Gençlik Kollarımızda bundan sonra başkanlık bayrağını devralan Güney Yılmaz kardeşimize de çıktığı bu güzel yolunda başarılar diliyorum. Bizler her zaman gençlerimizin yanındayız. Bizler gençlerimizle çok güçlüyüz” şeklinde konuştu. 
EN İYİ ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIM
CHP'li Gençlerde yeni Başkanı Güney Yılmaz, “Başkanlık görevimi yönetimim ile birlikte en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum. Bizler ülkemizin zor süreçten geçtiği bugünlerde partimize çalışarak önemli katkıda bulunacağız. Değerli İlçe Başkanımızın da belirttiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet'in, demokrasinin ve en önemlisi de ülkemizin sigortasıdır. Bugün buraya gelen değerli İl Gençlik Kolları Başkanıma ve partili büyüklerime de bizi yalnız bırakmamasından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.