LASTİK İŞ

İŞERİ ''GENEL BAŞKANIMIZ GÖLCÜK'Ü SEÇTİ''

Asayiş 21.12.2017 - 16:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''GENEL BAŞKANIMIZ GÖLCÜK'Ü SEÇTİ''

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi parti binasında haftalık toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantı gündeminde en önemli konu ilçemize 23 Aralık Cumartesi günü gelecek olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu oldu. CHP İlçe Başkanı ismet İşeri “Sayın Genel Başkanımızın ilçemize gelmesi konusunda iki üç ay önce isteğimiz olmuştu. Genel Başkanımız ilçe, ilçe bu toplantıları yapacak. Kocaeli'ye gelişinde Gölcüğü yani bizim ilçemizi seçti. Kendisini en iyi şekilde ağırlayacağız.

Toplantıya CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Belediye Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Partililer katılım sağladı.  ALP SAÇMALAMIŞ CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, geçtiğimiz hafta kendisini eleştiren Ak Parti İlçe başkanı İdris Alp'in ne söylemeye çalıştığını anlamadığını belirtti. Başkan İşeri  “Öncelikle bir konuya değinmek istiyorum. Aslında ülkemizde gerçekten siyasi iklim gergin. Bir takım sorunlar mevcut. Meclis çalışmaları çok kavgalı gürültülü geçiyor. CHP herkesin net göründüğü yolsuzlukları ve rüşvetleri ortaya çıkartınca AKP ne yazık ki gerginleşiyor. AK Parti ilçe başkanı İdris Alp haftalık toplantısında saçma laflar kullanmış. Ailesine laf söylediğim kesinlikle yalandır. Ben haddimi bilen bir insanım. Ben kimsenin ailesine laf söylemedim. Eğer varsa bunu basın önünde açıklasın. Kılavuzunu iyi seçsin. Dışarı çıkamaz gibi sözler söylemiş.  Bizlerin belli bir birikimi var. Benim Man adası ve Reza Zarrab konusu hakkında yaptığım açıklamayla ilgili açıklama yapmasını beklerdim. Yani benim elime kağıt verilip konuştuğum şeklindeki açıklama yapmış saçma sapandır. Yalandır. CHP'nin nasıl açıklama yaptığı ortadadır. Bizim açıklamalarımız her zaman seviyeli ve saygılıdır” dedi.  GENEL BAŞKANIMIZ GÖLCÜK'Ü SEÇTİ Başkan İşeri “Sayın Genel Başkanımızın ilçemize gelmesi konusunda iki üç ay önce isteğimiz olmuştu. Genel Başkanımız ilçe, ilçe bu toplantıları yapacak. Kocaeli'ye gelişinde Gölcüğü yani bizim ilçemizi seçti. Kendisini en iyi şekilde ağırlayacağız. Genel Başkanımız bizlerden STK'ların, derneklerin, muhtarların, vatandaşların toplanmasını istedi. Saydığım inisiyatifimiz konusunda 23 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 10.00'da My Liva'da kahvaltımız olacak. Bizler bu doğrultuda davetlerimize başladık. Kahvaltımız Tarımsal kooperatifleri, spor kulüplerinin yöneticileri, sendikalar, dernekler, hemşehri dernekleri, cami yaşatma dernek başkanlarını da kapsayacak çok geniş katılımlı olacak. 10.30 gibi programımız başlayacak ve Sayın Genel Başkanımız 1,5 saat gibi bir süre kalacak. Bizler Sayın Genel Başkanımızı her STK ve dernek başkanlarını 5 dakika gibi süre dinlemesi için zorlayacağız. Bütün sorunlar masaya yatırılacak ve Genel Başkanımıza iletilecek. Daha sonra da İzmit'e gidip, oradaki ziyaretleri gerçekleştirecek ve İl binamızın açılışına katılım sağlayacak. Bizler son değerlendirmeleri yapıp, Sayın Genel Başkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Tahminen katılım sayısı 350-400 kişi olacak” dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi parti binasında haftalık toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantı gündeminde en önemli konu ilçemize 23 Aralık Cumartesi günü gelecek olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu oldu. CHP İlçe Başkanı ismet İşeri “Sayın Genel Başkanımızın ilçemize gelmesi konusunda iki üç ay önce isteğimiz olmuştu. Genel Başkanımız ilçe, ilçe bu toplantıları yapacak. Kocaeli'ye gelişinde Gölcüğü yani bizim ilçemizi seçti. Kendisini en iyi şekilde ağırlayacağız.
Toplantıya CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Belediye Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Partililer katılım sağladı. 
ALP SAÇMALAMIŞ
CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, geçtiğimiz hafta kendisini eleştiren Ak Parti İlçe başkanı İdris Alp'in ne söylemeye çalıştığını anlamadığını belirtti. Başkan İşeri  “Öncelikle bir konuya değinmek istiyorum. Aslında ülkemizde gerçekten siyasi iklim gergin. Bir takım sorunlar mevcut. Meclis çalışmaları çok kavgalı gürültülü geçiyor. CHP herkesin net göründüğü yolsuzlukları ve rüşvetleri ortaya çıkartınca AKP ne yazık ki gerginleşiyor. AK Parti ilçe başkanı İdris Alp haftalık toplantısında saçma laflar kullanmış. Ailesine laf söylediğim kesinlikle yalandır. Ben haddimi bilen bir insanım. Ben kimsenin ailesine laf söylemedim. Eğer varsa bunu basın önünde açıklasın. Kılavuzunu iyi seçsin. Dışarı çıkamaz gibi sözler söylemiş.  Bizlerin belli bir birikimi var. Benim Man adası ve Reza Zarrab konusu hakkında yaptığım açıklamayla ilgili açıklama yapmasını beklerdim. Yani benim elime kağıt verilip konuştuğum şeklindeki açıklama yapmış saçma sapandır. Yalandır. CHP'nin nasıl açıklama yaptığı ortadadır. Bizim açıklamalarımız her zaman seviyeli ve saygılıdır” dedi. 
GENEL BAŞKANIMIZ GÖLCÜK'Ü SEÇTİ
Başkan İşeri “Sayın Genel Başkanımızın ilçemize gelmesi konusunda iki üç ay önce isteğimiz olmuştu. Genel Başkanımız ilçe, ilçe bu toplantıları yapacak. Kocaeli'ye gelişinde Gölcüğü yani bizim ilçemizi seçti. Kendisini en iyi şekilde ağırlayacağız. Genel Başkanımız bizlerden STK'ların, derneklerin, muhtarların, vatandaşların toplanmasını istedi. Saydığım inisiyatifimiz konusunda 23 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 10.00'da My Liva'da kahvaltımız olacak. Bizler bu doğrultuda davetlerimize başladık. Kahvaltımız Tarımsal kooperatifleri, spor kulüplerinin yöneticileri, sendikalar, dernekler, hemşehri dernekleri, cami yaşatma dernek başkanlarını da kapsayacak çok geniş katılımlı olacak. 10.30 gibi programımız başlayacak ve Sayın Genel Başkanımız 1,5 saat gibi bir süre kalacak. Bizler Sayın Genel Başkanımızı her STK ve dernek başkanlarını 5 dakika gibi süre dinlemesi için zorlayacağız. Bütün sorunlar masaya yatırılacak ve Genel Başkanımıza iletilecek. Daha sonra da İzmit'e gidip, oradaki ziyaretleri gerçekleştirecek ve İl binamızın açılışına katılım sağlayacak. Bizler son değerlendirmeleri yapıp, Sayın Genel Başkanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Tahminen katılım sayısı 350-400 kişi olacak” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.