LASTİK İŞ

İŞERİ ''GÖLCÜK DEĞİŞİM İSTİYOR''

Asayiş 28.03.2019 - 17:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''GÖLCÜK DEĞİŞİM İSTİYOR''

CHP Gölcük Belediye başkan adayı İsmet İşeri, Gazetemizi ziyaret ederek Gölcük halkı artık değişim olsun istiyor” dedi.

CHP Gölcük Belediyen başkan adayı Gazetemizin imtiyaz sahibi Ersin Akboyun'u ziyaret etti. DEĞİŞİM ZAMANI  Başkan adayı İsmet İşeri; “2019 yerel seçimlerin başlamasıyla çalışmalar başlattık. Yaptığımız bu çalışmayla Gölcük'ün her kesimine ulaştık. Burada her buluştuğumuz insanlarımızda çok olumlu tepkiler aldık. İnsanların tek isteği değişimin şart olduğunu beyan ettiler. Aldığımız bu tepkilere bakıldığında ve halkımızın söylemleri aynen şöyledir. Sizi başkan yapacağız. Çünkü 5- 10 yıldır hep iktidarda oldukları ve sıkıntıların eksilmediğini beyan ediyorlar. Artık cezalandırma zamanı diyen vatandaşlarımız benim başkan olmamı istiyorlar. Bu tepkiler bizim için çok önemli. Çünkü bu güne kadar halkımızdan bu kadar istek görmedik” dedi. CUMARTESİ MİTİNG İşeri “Cumartesi günü son mitingimizi Değirmendere’de yapacağız. Tüm halkımızı Değirmendere’ye bekliyoruz”dedi. Fahri Haner 
CHP Gölcük Belediye başkan adayı İsmet İşeri, Gazetemizi ziyaret ederek Gölcük halkı artık değişim olsun istiyor” dedi.

CHP Gölcük Belediyen başkan adayı Gazetemizin imtiyaz sahibi Ersin Akboyun'u ziyaret etti.

DEĞİŞİM ZAMANI 
Başkan adayı İsmet İşeri; “2019 yerel seçimlerin başlamasıyla çalışmalar başlattık. Yaptığımız bu çalışmayla Gölcük'ün her kesimine ulaştık. Burada her buluştuğumuz insanlarımızda çok olumlu tepkiler aldık. İnsanların tek isteği değişimin şart olduğunu beyan ettiler. Aldığımız bu tepkilere bakıldığında ve halkımızın söylemleri aynen şöyledir. Sizi başkan yapacağız. Çünkü 5- 10 yıldır hep iktidarda oldukları ve sıkıntıların eksilmediğini beyan ediyorlar. Artık cezalandırma zamanı diyen vatandaşlarımız benim başkan olmamı istiyorlar. Bu tepkiler bizim için çok önemli. Çünkü bu güne kadar halkımızdan bu kadar istek görmedik” dedi.

CUMARTESİ MİTİNG
İşeri “Cumartesi günü son mitingimizi Değirmendere’de yapacağız. Tüm halkımızı Değirmendere’ye bekliyoruz”dedi.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.