LASTİK İŞ

İŞERİ ''HAYIRLI BİR OY ÜLKENİN HAYRINA OLACAK''

Asayiş 14.04.2017 - 08:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''HAYIRLI BİR OY ÜLKENİN HAYRINA OLACAK''

CHP İlçe Başkanı ismet İşeri referanduma iki gün kala yaptığı açıklamada “Hayırlı bir oy Ülkenin hayrına olacak. Oy verirken bir kez daha düşünün”dedi.

CHP İlçe Başkanı ismet İşeri referanduma iki gün kala yaptığı açıklamada “Hayırlı bir oy Ülkenin hayrına olacak. Oy verirken bir kez daha düşünün”dedi. Başkan İşeri; Türk demokrasi tarihinin en zorlu sınavına sayılı günler kaldı. Bu anayasa değişikliği teklifi gündeme geldikten sonra, parti olarak bunun sadece anayasa değişikliği değil, esasında 80 milyonun kaderinin  tek bir kişiye emanet edileceği bir proje olduğunun bilinciyle parti kimliğinden arınmış , ayrıştırıcı, kavgacı değil tam tersine birleştirici, kucaklayıcı tavrımızdan ayrılmadık. Bu süreç içerisinde ,sadece vatandaşa anayasa değişikliği maddelerini ve riskleri anlattık. Her türlü saldırıyı görmezden, her türlü hakareti duymazdan geldik. Teklifi anlatmak yerine partimize ve Genel Başkanımıza  asılsız ithamlarda bulunarak vatandaşın dikkatini başka yöne çekmeye çalıştılar. Anayasa paketini vatan millet hamasi söylemleri ile miletimize empoze etmeye çalıştılar. Paketin içeriğini halka anlatamadılar. Anlatamazlar da; çünkü paketin içeriğinde vatan millet yok,tek adamlık var. Biz ise enerjimizi sahaya verdik. Sahada yalnız olmadığımızı gördük. Demokrasi aşığı farklı parti mensupları, sivil toplum kuruluşları, kendi aralarında küçük çalışma grupları kurmuş çeşitli meslek mensupları, sade vatandaşlar, herkes demokrasimize kurulan tuzağı anlatıyordu. Bunu gördükten sonra pekişen HAYİR inancımız, o gün yaklaştıkça giderek arttı.  Referanduma 2 gün kaldı.Tek bir oy'un bile  ülkemizin kaderini belirleyeceği bilincinde olan vatandaşımız bu tarihi sorumluluk bilinciyle sandığa koşacaktır.  Büyük bir farkla bu teklif reddedilecektir. O günden sonra bu sürece katkı veren herkese teşekkürlerimizi sunacağız. EVET tercihini yapan vatandaşlarımıza dostça kollarımızı açacağız.  Ancak hiç de hukuki olmayan bir şekilde devletin tüm olanaklarını , vatandaşın tercihini değistirmek için hoyratça kullananların da hukuk karşısında hesap vermeleri beklentimizin  bizde saklı olduğunun  not edilmesini isteriz.
CHP İlçe Başkanı ismet İşeri referanduma iki gün kala yaptığı açıklamada “Hayırlı bir oy Ülkenin hayrına olacak. Oy verirken bir kez daha düşünün”dedi.

CHP İlçe Başkanı ismet İşeri referanduma iki gün kala yaptığı açıklamada “Hayırlı bir oy Ülkenin hayrına olacak. Oy verirken bir kez daha düşünün”dedi.

Başkan İşeri; Türk demokrasi tarihinin en zorlu sınavına sayılı günler kaldı. Bu anayasa değişikliği teklifi gündeme geldikten sonra, parti olarak bunun sadece anayasa değişikliği değil, esasında 80 milyonun kaderinin  tek bir kişiye emanet edileceği bir proje olduğunun bilinciyle parti kimliğinden arınmış , ayrıştırıcı, kavgacı değil tam tersine birleştirici, kucaklayıcı tavrımızdan ayrılmadık. Bu süreç içerisinde ,sadece vatandaşa anayasa değişikliği maddelerini ve riskleri anlattık. Her türlü saldırıyı görmezden, her türlü hakareti duymazdan geldik. Teklifi anlatmak yerine partimize ve Genel Başkanımıza  asılsız ithamlarda bulunarak vatandaşın dikkatini başka yöne çekmeye çalıştılar. Anayasa paketini vatan millet hamasi söylemleri ile miletimize empoze etmeye çalıştılar. Paketin içeriğini halka anlatamadılar. Anlatamazlar da; çünkü paketin içeriğinde vatan millet yok,tek adamlık var. Biz ise enerjimizi sahaya verdik. Sahada yalnız olmadığımızı gördük. Demokrasi aşığı farklı parti mensupları, sivil toplum kuruluşları, kendi aralarında küçük çalışma grupları kurmuş çeşitli meslek mensupları, sade vatandaşlar, herkes demokrasimize kurulan tuzağı anlatıyordu. Bunu gördükten sonra pekişen HAYİR inancımız, o gün yaklaştıkça giderek arttı. 
Referanduma 2 gün kaldı.Tek bir oy'un bile  ülkemizin kaderini belirleyeceği bilincinde olan vatandaşımız bu tarihi sorumluluk bilinciyle sandığa koşacaktır.  Büyük bir farkla bu teklif reddedilecektir. O günden sonra bu sürece katkı veren herkese teşekkürlerimizi sunacağız. EVET tercihini yapan vatandaşlarımıza dostça kollarımızı açacağız. 
Ancak hiç de hukuki olmayan bir şekilde devletin tüm olanaklarını , vatandaşın tercihini değistirmek için hoyratça kullananların da hukuk karşısında hesap vermeleri beklentimizin  bizde saklı olduğunun  not edilmesini isteriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.