İŞERİ ‘’HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ’’

17.07.2019 - 13:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ‘’HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ’’

CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, haftalık olağan toplantılarını dün parti binasında gerçekleştirdi.

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri,“Barışçı dilimizle insanları kucaklayacağız” dedi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, dün parti binasında haftalık olağan toplantılarını yaptı. Toplantıya CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi ile partili kadınlar katılım gösterdi. Toplantıda konuşan Başkan İşeri, “Öncelikle 15 Temmuz darbe girişiminde vatanımız, demokrasimiz için can vermiş tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz. Gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Şehitlerimizin kederli ailelerine de sabırlar diliyoruz. 15 Temmuz şehitleri anma programı yapılıyor, Kur’an-ı Kerim tilavetleri okunuyor, sonra da çıkıp siyaset yapılıyor ve anma töreni şova dönüştürülüyor. Şehitlerimize ve ailelerine büyük saygısızlık yapılmıştır. Bunu şiddetle kınıyoruz” dedi. ‘BARIŞ İÇERİSİNDE YAŞAYACAĞIZ’ Sözlerine devam eden Başkan İşeri, “Bu şekilde ayrıştırıcı bir üslup, ülkemize hiçbir şey kazandırmaz. Bizi kaos ortamına çekmeye kalksalar da biz gelmeyeceğiz. Onlara inat, güler yüzümüzle sevgiyi aşılayan dilimizle insanları kucaklayacağız. Kardeşçe, barış içerisinde yaşayacağız. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyoruz. Tunceli’de mayına basarak şehit düşen çocuklarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine de sabırlar diliyorum. Allah yardımcıları olsun” dedi. ‘SİNEKLERDEN HERKES ŞİKAYETÇİ’ Başkan İşeri, “Sinekler konusunda büyük bir sıkıntının olduğunu görüyoruz. Çok fazla miktarda sinek var. Meclis toplantılarına kadın kolları olarak katılıyoruz. Başkan, Büyükşehir’in ilaçlayacağını söyledi ama bazı günlerde her mahalle ilaçlanıyor. Eskiden daha fazla ilaçlama vardı. İlaçlamanın yetersiz olduğunu düşünüyoruz. Bazı mahallelerin ilaçlanmadığını belirtmek istiyoruz. Halıdere’de ilaçlamanın olmadığını görüyoruz. Herkes, sineklerden şikayetçi durumda. Şu an ilaçlama yapılıyor ama eksik kalındığını belirtmek isteriz. Büyükşehir’in programında Gölcük için ilaçlamanın ay sonuna doğru yapılacağı belirtiliyor ama yine de yapılan ilaçlamanın yetmediğini belirtmek isteriz” dedi. 
CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, haftalık olağan toplantılarını dün parti binasında gerçekleştirdi.

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri,“Barışçı dilimizle insanları kucaklayacağız” dedi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, dün parti binasında haftalık olağan toplantılarını yaptı. Toplantıya CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi ile partili kadınlar katılım gösterdi. Toplantıda konuşan Başkan İşeri, “Öncelikle 15 Temmuz darbe girişiminde vatanımız, demokrasimiz için can vermiş tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz. Gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Şehitlerimizin kederli ailelerine de sabırlar diliyoruz. 15 Temmuz şehitleri anma programı yapılıyor, Kur’an-ı Kerim tilavetleri okunuyor, sonra da çıkıp siyaset yapılıyor ve anma töreni şova dönüştürülüyor. Şehitlerimize ve ailelerine büyük saygısızlık yapılmıştır. Bunu şiddetle kınıyoruz” dedi.

‘BARIŞ İÇERİSİNDE YAŞAYACAĞIZ’

Sözlerine devam eden Başkan İşeri, “Bu şekilde ayrıştırıcı bir üslup, ülkemize hiçbir şey kazandırmaz. Bizi kaos ortamına çekmeye kalksalar da biz gelmeyeceğiz. Onlara inat, güler yüzümüzle sevgiyi aşılayan dilimizle insanları kucaklayacağız. Kardeşçe, barış içerisinde yaşayacağız. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyoruz. Tunceli’de mayına basarak şehit düşen çocuklarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine de sabırlar diliyorum. Allah yardımcıları olsun” dedi.

‘SİNEKLERDEN HERKES ŞİKAYETÇİ’

Başkan İşeri, “Sinekler konusunda büyük bir sıkıntının olduğunu görüyoruz. Çok fazla miktarda sinek var. Meclis toplantılarına kadın kolları olarak katılıyoruz. Başkan, Büyükşehir’in ilaçlayacağını söyledi ama bazı günlerde her mahalle ilaçlanıyor. Eskiden daha fazla ilaçlama vardı. İlaçlamanın yetersiz olduğunu düşünüyoruz. Bazı mahallelerin ilaçlanmadığını belirtmek istiyoruz. Halıdere’de ilaçlamanın olmadığını görüyoruz. Herkes, sineklerden şikayetçi durumda. Şu an ilaçlama yapılıyor ama eksik kalındığını belirtmek isteriz. Büyükşehir’in programında Gölcük için ilaçlamanın ay sonuna doğru yapılacağı belirtiliyor ama yine de yapılan ilaçlamanın yetmediğini belirtmek isteriz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.