İŞERİ ''KADININ SESİ ÜLKENİN SESİ''

Asayiş 07.02.2020 - 16:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''KADININ SESİ ÜLKENİN SESİ''

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, dün parti binasında 20 Şubat'ta gerçekleştirecekleri kongreleri öncesinde adaylığını açıkladı.

BİRLEŞEREK YOLA ÇIKTIK Başkan İşeri, 'Önce ben değil biz diyen bir anlayışla ayrışarak değil birleşerek, parti içi kırgınlık, kızgınlık ve ötekileştirme yerine sevgi saygı ve barışı birlikte oluşturmak için buradayım. Aralıksız 4 dönemdir Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları yönetiminde görev aldım. Son 3 dönem de Kadın Kolları İlçe Sekreteri görevinde bulundum. 31 Mart yerel seçimlerinde Kadın Kolları Başkanımız Türkan Çimen'in Belediye Meclis Üyesi olması dolayısıyla, boşalan Kadın Kolları Başkanlığına yönetici arkadaşlarım tarafından önerilerek atama ile Kadın Kolları Başkanlığına getirildim. 7 aydır Başkanlık görevini sürdürmekteyim. Ülkemizde Cumhuriyet değerlerinin tek tek yok edildiği, kutuplaşmanın öne çıktığı Cumhuriyet ile kazanılmış hakların elimizden alınmaya çalışıldığı bir dönemde yaşıyoruz. Ülkenin geleceğinden endişe duyan bir Cumhuriyet kadını olarak kadın cinayetleri, çocuk gelinler, cinsiyet ayrımcılığı, tacize karşı toplumun her alanında var olmak için mücadele etmeye devam edeceğiz.'   CUMHURİYET DEĞERLERİNİ HER ZAMAN YAŞATACAĞIZ İşeri, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının bize miras bıraktığı Cumhuriyetin değerlerini her zaman savunacağız ve yaşatacağız. Atatürk Cumhuriyetin kurulmasından 5 yıl gibi kısa bir süre sonra Cumhuriyetin kadınlara verdiyi değeri göstererek İtalya, Japonya, Fransa gibi birçok ülkeden ince bu değeri ülkemize kazandırmıştır. Atatürk'ün kadınlara verdiği değerden hareketle bu vizyonunu öncelikle parti içerisinde, değerli partili kadınlarımızla kendi içimizden başlayarak arttırmaya ve kadın haklarının cinsiyet eşitliğinin her zaman savunucusu olmaya devam edeceğiz' dedi.   KADININ SESİ ÜLKENİN SESİ 'Kadının sesi ülkenin sesidir. Gelin sizlerle birer Cumhuriyet kadınları olarak güzel vatanımızda susturulan veya susturulmaya çalışılan hor görülen şiddete maruz kalan her kadınımızın sesi ve güvenli hissettiği bir el olalım. Bırakalım o güzel çocuklar sokaklarda rahatça yürüsün, annelerimizin çiçek kokulu yavruları solmasın.'   ADAYLIĞINI AÇIKLADI İşeri, son olarak, 'Bu duygu ve düşüncelerle birlikte kadının gücünün diktanın gücünü yeneceğine ve yenim iktidarın bahçesinde bizim ektiğimiz çiçeklerin kokusunu soluma hevesiyle bu göreve adayım' diyerek konuşmasını tamamladı.    
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, dün parti binasında 20 Şubat'ta gerçekleştirecekleri kongreleri öncesinde adaylığını açıkladı.

BİRLEŞEREK YOLA ÇIKTIK


Başkan İşeri, 'Önce ben değil biz diyen bir anlayışla ayrışarak değil birleşerek, parti içi kırgınlık, kızgınlık ve ötekileştirme yerine sevgi saygı ve barışı birlikte oluşturmak için buradayım. Aralıksız 4 dönemdir Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları yönetiminde görev aldım. Son 3 dönem de Kadın Kolları İlçe Sekreteri görevinde bulundum. 31 Mart yerel seçimlerinde Kadın Kolları Başkanımız Türkan Çimen'in Belediye Meclis Üyesi olması dolayısıyla, boşalan Kadın Kolları Başkanlığına yönetici arkadaşlarım tarafından önerilerek atama ile Kadın Kolları Başkanlığına getirildim. 7 aydır Başkanlık görevini sürdürmekteyim. Ülkemizde Cumhuriyet değerlerinin tek tek yok edildiği, kutuplaşmanın öne çıktığı Cumhuriyet ile kazanılmış hakların elimizden alınmaya çalışıldığı bir dönemde yaşıyoruz. Ülkenin geleceğinden endişe duyan bir Cumhuriyet kadını olarak kadın cinayetleri, çocuk gelinler, cinsiyet ayrımcılığı, tacize karşı toplumun her alanında var olmak için mücadele etmeye devam edeceğiz.'

 

CUMHURİYET DEĞERLERİNİ HER ZAMAN YAŞATACAĞIZ


İşeri, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının bize miras bıraktığı Cumhuriyetin değerlerini her zaman savunacağız ve yaşatacağız. Atatürk Cumhuriyetin kurulmasından 5 yıl gibi kısa bir süre sonra Cumhuriyetin kadınlara verdiyi değeri göstererek İtalya, Japonya, Fransa gibi birçok ülkeden ince bu değeri ülkemize kazandırmıştır. Atatürk'ün kadınlara verdiği değerden hareketle bu vizyonunu öncelikle parti içerisinde, değerli partili kadınlarımızla kendi içimizden başlayarak arttırmaya ve kadın haklarının cinsiyet eşitliğinin her zaman savunucusu olmaya devam edeceğiz' dedi.

 

KADININ SESİ ÜLKENİN SESİ

'Kadının sesi ülkenin sesidir. Gelin sizlerle birer Cumhuriyet kadınları olarak güzel vatanımızda susturulan veya susturulmaya çalışılan hor görülen şiddete maruz kalan her kadınımızın sesi ve güvenli hissettiği bir el olalım. Bırakalım o güzel çocuklar sokaklarda rahatça yürüsün, annelerimizin çiçek kokulu yavruları solmasın.'

 

ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İşeri, son olarak, 'Bu duygu ve düşüncelerle birlikte kadının gücünün diktanın gücünü yeneceğine ve yenim iktidarın bahçesinde bizim ektiğimiz çiçeklerin kokusunu soluma hevesiyle bu göreve adayım' diyerek konuşmasını tamamladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.