LASTİK İŞ
ismail

İŞERİ ‘’KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ ‘’

Asayiş 18.03.2019 - 16:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ‘’KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ ‘’

Millet İttifakı ve CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri Şevketiye köyünde Başkan gibi karşılandı. Millet İttifakı adayı İsmet İşeri meclis üyelerini tanıtarak konuşmasına başladı. İşeri "Rabbim hakkımızda hayırlısı ise o koltuğa oturmayı nasip etsin. Eğer hayırlı değilse benim o koltukta işim olmaz. Yaklaşık 4 aydan buyana Gölcük'ü geziyorum,halkın şahsıma gösterdiği teveccühe teşekkür ederim. Sıkıntıları,sorunları,şikayetleri dinliyor ve not alıyorum. Gezdiğim yerlerde hep şunu söylüyorum, bu kenti beraber yöneteceğiz, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz” dedi.

  Millet İttifakı Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri'ye  CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı, Meclis üyesi adayları Fahrettin Büyükoğlu, Ender Kodal, Çetin Kocatürk, Mehmet Uzuner, Murat Ağacan,Halit Motor, Atilla Karakaya, Güney Yılmaz ve eski ilçe Başkanı Caner Uzuner eşlik etti. İşeri’ye kefilim Önceki dönem CHP Gençlik kolu Başkanı Murat Uzuner'in konulmasıyla başalayan programdam Uzuner "bilikte çalıştığım İsmet Başkanıma sizlerden destek istiyorum. O dürüst, işinin ehli İsmet İşeri'dir ona her türlü kefilim" dedi. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz Millet İttifakı adayı İsmet İşeri meclis üyelerini tanıtarak konuşmasına başladı. İşeri "Rabbim hakkımızda hayırlısı ise o koltuğa oturmayı nasip etsin. Eğer hayırlı değilse benim o koltukta işim olmaz. Yaklaşık 4 aydan buyana Gölcük'ü geziyorum,halkın şahsıma gösterdiği teveccühe teşekkür ederim. Sıkıntıları,sorunları,şikayetleri dinliyor ve not alıyorum.  Gezdiğim yerlerde hep şunu söylüyorum, bu kenti beraber yöneteceğiz, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Allah nasip eder Başkan olursam kimin işe ihtiyacı varsa öncelik onun olacak. Hiç kimseye git benim partime üye ol demeyeceğim.AKP'li bile olsa ihtiyacı varsa öncelik onun olacak.1 Nisan itibariyle rozetimi ilçe Başkanıma teslim edip Gölcük'ün belediye Başkanı olacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. İşeri ekmekle oynamaz Konuşmasının davamın İşeri “Değerli hemşehrilerim diyorlar ki İşeri gelirse size maaş veremez, sizi işten atar bunlar yakışıksız ithamlar. İsmet İşeri asla ekmekle oynamaz, ismet İşeri çalışmayana iş vermek için çırpınan yardımsever bir adamdır bunu hepiniz biliyorsunuz. Bunları söyleyenlere cevap olarak ben emekçinin hakkını, hukukunu korumaya, daha iyi şartlarda çalışmasını sağlamaya geliyorum. Bankamatikçiler hariç kimsenin hakkını kimseye yedirmem. Efendim maaş ödeyemezmişim. Neden? Çünkü Büyükşehir ve iktidar onlarmış. Peki İzmir, Ankara, Aydın, İstanbul da CHP'li Belediyeler maaaş ödeyemiyor mu? Ödüyor, İstanbul, Ankara Büyükşehir Belediyesi kimin iktidarın, Ankara ve İstanbul'da CHP'li Belediyeler maaş ödeyemiyor diye bir kelam duydunuz mu? Allah aşkına söyleyin duydunuz mu? Bakın sevgili Şevketiyeliler bunlar ne diyor biliyormusunuz?  AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın’ın ağzından dökülen cümlelere bakın ne diyor “Büyükşehir ile uyumlu belediye olmalı eğer başka parti olursa sıkıntı olur” ne demek bu, İsmet İşeri’ye oy vermeyin, hizmet vermem yani tehdit ediyor vatandaşı bakın Büyükakın duysun ben başkan olayımda sende Gölcük’e hizmet etme görelim. Tüm Gölcüklü hemşehrilerime söz veriyorum şeffaf bir belediyecelik anlayışı ile birlikte bu kenti yöneteceğiz” dedi.
Millet İttifakı ve CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri Şevketiye köyünde Başkan gibi karşılandı. Millet İttifakı adayı İsmet İşeri meclis üyelerini tanıtarak konuşmasına başladı. İşeri "Rabbim hakkımızda hayırlısı ise o koltuğa oturmayı nasip etsin. Eğer hayırlı değilse benim o koltukta işim olmaz. Yaklaşık 4 aydan buyana Gölcük'ü geziyorum,halkın şahsıma gösterdiği teveccühe teşekkür ederim. Sıkıntıları,sorunları,şikayetleri dinliyor ve not alıyorum. Gezdiğim yerlerde hep şunu söylüyorum, bu kenti beraber yöneteceğiz, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz” dedi.

 

Millet İttifakı Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri'ye  CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı, Meclis üyesi adayları Fahrettin Büyükoğlu, Ender Kodal, Çetin Kocatürk, Mehmet Uzuner, Murat Ağacan,Halit Motor, Atilla Karakaya, Güney Yılmaz ve eski ilçe Başkanı Caner Uzuner eşlik etti.

İşeri’ye kefilim
Önceki dönem CHP Gençlik kolu Başkanı Murat Uzuner'in konulmasıyla başalayan programdam Uzuner "bilikte çalıştığım İsmet Başkanıma sizlerden destek istiyorum. O dürüst, işinin ehli İsmet İşeri'dir ona her türlü kefilim" dedi.

Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz
Millet İttifakı adayı İsmet İşeri meclis üyelerini tanıtarak konuşmasına başladı. İşeri "Rabbim hakkımızda hayırlısı ise o koltuğa oturmayı nasip etsin. Eğer hayırlı değilse benim o koltukta işim olmaz. Yaklaşık 4 aydan buyana Gölcük'ü geziyorum,halkın şahsıma gösterdiği teveccühe teşekkür ederim. Sıkıntıları,sorunları,şikayetleri dinliyor ve not alıyorum.  Gezdiğim yerlerde hep şunu söylüyorum, bu kenti beraber yöneteceğiz, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Allah nasip eder Başkan olursam kimin işe ihtiyacı varsa öncelik onun olacak. Hiç kimseye git benim partime üye ol demeyeceğim.AKP'li bile olsa ihtiyacı varsa öncelik onun olacak.1 Nisan itibariyle rozetimi ilçe Başkanıma teslim edip Gölcük'ün belediye Başkanı olacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum.

İşeri ekmekle oynamaz
Konuşmasının davamın İşeri “Değerli hemşehrilerim diyorlar ki İşeri gelirse size maaş veremez, sizi işten atar bunlar yakışıksız ithamlar. İsmet İşeri asla ekmekle oynamaz, ismet İşeri çalışmayana iş vermek için çırpınan yardımsever bir adamdır bunu hepiniz biliyorsunuz. Bunları söyleyenlere cevap olarak ben emekçinin hakkını, hukukunu korumaya, daha iyi şartlarda çalışmasını sağlamaya geliyorum. Bankamatikçiler hariç kimsenin hakkını kimseye yedirmem. Efendim maaş ödeyemezmişim. Neden? Çünkü Büyükşehir ve iktidar onlarmış. Peki İzmir, Ankara, Aydın, İstanbul da CHP'li Belediyeler maaaş ödeyemiyor mu? Ödüyor, İstanbul, Ankara Büyükşehir Belediyesi kimin iktidarın, Ankara ve İstanbul'da CHP'li Belediyeler maaş ödeyemiyor diye bir kelam duydunuz mu? Allah aşkına söyleyin duydunuz mu? Bakın sevgili Şevketiyeliler bunlar ne diyor biliyormusunuz?  AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın’ın ağzından dökülen cümlelere bakın ne diyor “Büyükşehir ile uyumlu belediye olmalı eğer başka parti olursa sıkıntı olur” ne demek bu, İsmet İşeri’ye oy vermeyin, hizmet vermem yani tehdit ediyor vatandaşı bakın Büyükakın duysun ben başkan olayımda sende Gölcük’e hizmet etme görelim. Tüm Gölcüklü hemşehrilerime söz veriyorum şeffaf bir belediyecelik anlayışı ile birlikte bu kenti yöneteceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.