LASTİK İŞ
ismail

İŞERİ ''KİMSEYLE YARIŞ İÇİNDE DEĞİLİZ''

Asayiş 07.04.2017 - 10:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''KİMSEYLE YARIŞ İÇİNDE DEĞİLİZ''

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi geçtiğimiz akşam parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Başkan İşeri, toplantıda gündemi değerlendirerek, referandumda hayır oyu verecek vatandaşlara terörist benzetmesi yapılmasının asla kabul edilemez olduğunu vurguladı.

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri “Artık referandumda son haftaya girmiş bulunmaktayız. Bizler yoğun olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadınlarımızın çalışmalarını takdir-i şayan. Kendilerini kutluyorum. Bizler de bu süreçte boş durmuyoruz. Bütün örgüt çalışmalarını sürdürüyor”dedi. KİMSEYLE YARIŞ İÇİNDE DEĞİLİZ İşeri “Hakikaten Türkiye çok önemli bir referandum sürecine giriyor. Ülkemiz için çok önemli. Bizim bu süreçte gösterdiğimiz büyük çabamız kendimiz için değil, ülkemizin geleceği için. Ülkemiz ne yazık ki 3 yılda 5. kez seçime gidiyor. Bizler her gün sahada olan, bunun zorluğunu yaşayan profesyonel siyasetçiler olarak halkımızın yılgınlığını, yorgunluğunu gözlemliyoruz. Bizler neden hayır diyoruz? İlçe başkanı olarak referandumda neden hayır dediğimizi halkımıza anlatıyoruz. Bizler kesinlikle kimseyle yarış içerisinde değiliz.”  ORANTISIZ HARCAMA VAR İşeri “İktidar partisinin çok bu süreçte çok fazla harcamaları var. Yani orantısız bir seçim süreci bizleri çok zorluyor. Partimizdeki arkadaşlarımız kendi bütçelerinden kısarak partimize destek oluyorlar. Kocaeli'de hiçbir belediye bizim elimizde değil. Bu yüzden Kocaeli de bu işi yapmak çok zor. Ama bizler ülkemiz için feda olsun diyoruz. Bizler barışçıl bir ortam istiyoruz. Ülkede yargı bağımsız değilse o ülkede yaşayan insanlar yargıya nasıl güvenecek? Bizim istediğimiz herkesin özgürce yaşadığı, düşüncelerinin kısıtlanmadığı bir ülkeye kavuşmak.Bizler hiçbir parti gözetmeksizin her vatandaşımızla görüşüyor,herkesi eşit görüyor, referandumu anlatıyoruz. İnşallah bu referandum ülkemiz için hayırlı olacak” dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi geçtiğimiz akşam parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Başkan İşeri, toplantıda gündemi değerlendirerek, referandumda hayır oyu verecek vatandaşlara terörist benzetmesi yapılmasının asla kabul edilemez olduğunu vurguladı.

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri “Artık referandumda son haftaya girmiş bulunmaktayız. Bizler yoğun olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kadınlarımızın çalışmalarını takdir-i şayan. Kendilerini kutluyorum. Bizler de bu süreçte boş durmuyoruz. Bütün örgüt çalışmalarını sürdürüyor”dedi.
KİMSEYLE YARIŞ İÇİNDE DEĞİLİZ
İşeri “Hakikaten Türkiye çok önemli bir referandum sürecine giriyor. Ülkemiz için çok önemli. Bizim bu süreçte gösterdiğimiz büyük çabamız kendimiz için değil, ülkemizin geleceği için. Ülkemiz ne yazık ki 3 yılda 5. kez seçime gidiyor. Bizler her gün sahada olan, bunun zorluğunu yaşayan profesyonel siyasetçiler olarak halkımızın yılgınlığını, yorgunluğunu gözlemliyoruz. Bizler neden hayır diyoruz? İlçe başkanı olarak referandumda neden hayır dediğimizi halkımıza anlatıyoruz. Bizler kesinlikle kimseyle yarış içerisinde değiliz.” 
ORANTISIZ HARCAMA VAR
İşeri “İktidar partisinin çok bu süreçte çok fazla harcamaları var. Yani orantısız bir seçim süreci bizleri çok zorluyor. Partimizdeki arkadaşlarımız kendi bütçelerinden kısarak partimize destek oluyorlar. Kocaeli'de hiçbir belediye bizim elimizde değil. Bu yüzden Kocaeli de bu işi yapmak çok zor. Ama bizler ülkemiz için feda olsun diyoruz. Bizler barışçıl bir ortam istiyoruz. Ülkede yargı bağımsız değilse o ülkede yaşayan insanlar yargıya nasıl güvenecek? Bizim istediğimiz herkesin özgürce yaşadığı, düşüncelerinin kısıtlanmadığı bir ülkeye kavuşmak.Bizler hiçbir parti gözetmeksizin her vatandaşımızla görüşüyor,herkesi eşit görüyor, referandumu anlatıyoruz. İnşallah bu referandum ülkemiz için hayırlı olacak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.